نقل قول:
دوست عزیز و بزرگوار ممنون از توضحیات .
حقیقتش منم این مدل چشمم گرفته می خوام یه دونه بخرم .
موفق باشید .
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز و بزرگوار ممنون از توضحیات .
حقیقتش منم این مدل چشمم گرفته می خوام یه دونه بخرم .
موفق باشید .
ويندوزم سون نيست. ميخوام هاردم به هر سيستمي که کانکت ميشه، اين پسورد رو براي دسترسي به اطلاعاتش بخواد. يعني براي امنيت اطلاعاتم ميخوام ازش استفاده کنم.نقل قول:
دوستان لطفا راهنمايي کنين. کسي تاکنون نرم افزاري مشابه استفاده کرده
:41::2::19::11:
دوست عزیز این My Book Essential usb3 چند است و آیا بدون برق هم کار میکند؟نقل قول:
کلن usb3 بدون نیاز به رق هم جود دارد؟ دوست عزیزی یک مدلی در برگ قبل معرفی کردند گفتند 85 دوست دیگر گفتند بالای 100 است.
من مردد شدم که کدام قیمت درست است؟
شما میتونی از نرم افزار های قفل گذاری رو فلش مموری ها هم استفاده کنی.نقل قول:
به نظر من Folder Lock چیز خوبی میتونه باشه.
از اینا هم میشه استفاده کرد:
GiliSoft USB Stick Encryption
Wondershare USB Drive Encryption
USB Secure
من که برای سیستم خودم(هارد نه ولی واسه کامپیوتر) از Folder Lock استفاده کردم.
کلا هاردها دو جور هستنقل قول:
portable که در واقع هاردهای 2.5 اینچی هست بدون آداپتور که برقشو از usb میگیره
desktop که در واقع هاردهای 3.5 اینچی هست با آداپتور
لیست کلیه محصولات پرتابل وسترن
لیست کلیه محصولات دسکتاپ وسترنکد:http://www.wdc.com/en/products/external/portable/
در مورد قیمت هم اگه تهران هستی برو ولیعصر دو تا پاساژ هست مرکز فروش لوازم کامپیوتر قیمت دقیق دستت میادکد:http://www.wdc.com/en/products/external/desktop/
یاداوری ویژه
در صورت خرید هارد My Book Essential usb2 + usb3 دقت کنین نوشته باشه که هردوتارو داشته باشه (پایین عکس نوشته)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون:11:
لطفا درباره کابل USB که گفتید بیشتر توضیح بدید(اگر توضیحات با عکس باشه خیلی ممنون میشم) ؟نقل قول:
نحوه استفاده از این روش چطور هست و چون من میخوام هارد رو به پورت USB3.0 وصل کنم ,از کجا باید کابل USB3.0 رو تهیه کنم و کابل0. USB3 برای چه مارکی باشه؟
چند تا سوال تکمیلی دیگه هم دارم, لطفا راهنمایی کنید::20:
1. چطوری باید اطلاعات رو از روی هارد کپی کنم روی هارد اکسترنال ؟ یعنی باید کپی پیست کنم یا از طریق نرم افزار همراه هارد اکسترنال باید این کار رو انجام بدم؟ (در مورد پاک کردن اطلاعات از روی هارد اکسترنال هم همین سوال رو دارم)
2. زمانی که برای اولین بار هارد رو به کامپیوتر وصل میکنم به چه صورت عمل میکنه,مثلا اگر هارد وسترن باشه خودش نرم افزار همرا هش رو نصب میکنه و یا نه باید خودم به صورت دستی این کار روانجام بدم؟
3. اگر ویندوز رو عوض کنم, در ویندوز جدید وقتی هارد اکسترنال رو در به کامپیوتر وصل کنم مثل زمانی هست که برای اولین بار هارد به کامپیوتر وصل شده؟
گارانتی هاردهای سیگیت و وسترن سازگار است.(مدتی گارانتی رو هم اگر میشه, ذکر کنید)
مرسی:10:
واله ما مستقیما کپی پیست میکنیم و از نرم افزار داخل هارد استفاده نمیکنم تنها استفاده ای ما از این نرم افزار داخل هارد داریم خاموش کردن هارد بوسیله اون نرم افزار هستنقل قول:
1. چطوری باید اطلاعات رو از روی هارد کپی کنم روی هارد اکسترنال ؟ یعنی باید کپی پیست کنم یا از طریق نرم افزار همراه هارد اکسترنال باید این کار رو انجام بدم؟ (در مورد پاک کردن اطلاعات از روی هارد اکسترنال هم همین سوال رو دارم)
البته نرم افزارهایی در زمینه کپی کردن هست (غیر از نرم افزار داخل هارد) ولی ما که استفاده نمیکنیم
زمانیکه برای اولین بار هارد رو به کامپیوتر وصل میشه نرم افزاری که در داخل پارتیشن اولیه هست بصورت اتوران اجرا میشه (اگه اجرا نشد میری داخل پارتیشن اولیه و فایل اجرایی رو کلیک میکنی) و وقتی که برنامه اجرا شد روی گزینه نصب کلیک میکنی تا نرم افزار اجرا بشهنقل قول:
2. زمانی که برای اولین بار هارد رو به کامپیوتر وصل میکنم به چه صورت عمل میکنه,مثلا اگر هارد وسترن باشه خودش نرم افزار همرا هش رو نصب میکنه و یا نه باید خودم به صورت دستی این کار روانجام بدم؟
این نرم افزار برام خیلی مهم نیست همانطوری که گفتم من فقط برای خاموش کردن هارد مجبورم این رو نصب کنم
کاملا صحیح هست 100 بار ویندوز رو عوض کنی مثل اولین بارهنقل قول:
3. اگر ویندوز رو عوض کنم, در ویندوز جدید وقتی هارد اکسترنال رو در به کامپیوتر وصل کنم مثل زمانی هست که برای اولین بار هارد به کامپیوتر وصل شده؟
سیگیت رو نمیدونم اما وسترن 2 ترا مدل الایت رو که یه ماهی نمیشه خریدمش تاریخ انقضا گارانتی 2012/11/06 هست (گارانتی سازگار)نقل قول:
گارانتی هاردهای سیگیت و وسترن سازگار است.(مدتی گارانتی رو هم اگر میشه, ذکر کنید)
در مورد کابل رابط هم دقت کنین اگر کابل اصلی usb3 هست از نوع usb3 ساپورت بخرین و مدلی خاصی رو نمیشه گفت
عکس رو بعدا میزارم
سوالی داشتین در خدمتیم!!!
نما کلی هارد با کابلهای usb
اون کابلی که جدا از بقیه هست کابلی هست که از پورت پشت کیس میاد بیرون و نه تنها برای هارد بلکه برای سایر ابزارهای usb مثل فلش هم استفاده میشه
کابلی که به پشت هارد وصل میشه کابل خود هارده اما فقط یه بار که کابل رو نصب کردم دیگه درش نیاوردم
نمایی از پشت کیس که یه کابل رابط خریدم تا پورت پشت کیس در اثر استفاده مکرر مستهلک نشه
نمایی از ترانس فاراتل برای محافظت هارد از نوسانات برق اونیکه پشت ترانس هست آداپتور مودم وایمکس ایرانسل هست (اینترنت پر سرعت دارم)
نمایی از آداپتورها که تکونش نمیدم و برای روشن کردنش فقط کافیه کلید چند راهی رو بزنم به موقعیت فن هم دقت کنین
نکته مهم یک
استفاده از کابل رابط فقط برای مدل های آداپتوردار هست
چون من یه بار برای مدل بدون اداپتور (پرتابل) این روش رو بکاربردم ولی جواب نداد مثل اینکه برق کافی به هارد نمیرسید
ولی وقتی مستقیم به پشت کیس متصل کردم درست بود و کار میکرد
نکته مهم دو
دوستانی که میخوان هارد اکسترنال esata بخرن حواستون جمع باشه مثل usb نیست که همینجوری بزنین به کیس
سیستم باید اول خاموش بشه و از برق بکشین بعد کابل esata رو بزنین
مثل usb نیست فرق میکنه باهاش
این هم عکس رابط است که میذارم:نقل قول:
در ضمن قیمت کابل USB 3.0 به ارزونی کابل USB 2.0 نیستا.نمیدونم دقیق چنده ولی گرونتره!
همونطور که تو عکس دیدی میشه سر و ته کابلو به هم وصل کرد(ورودی USB + خروجی)