اون اسکلت ها خیلی چیز بدرد بخوری بودند. برای یادگیری کمبو ها اونا از همه بهتر بودند.
Printable View
اون اسکلت ها خیلی چیز بدرد بخوری بودند. برای یادگیری کمبو ها اونا از همه بهتر بودند.
من تو مرحله ي 17 / devil may cry 3 موندم اونجا كه بايد غول تاريكي رو بكشم . هر كار مي كنم بهش هيچي اثر نمي كنه . بايد چه كار كنم ؟
دوست عزيز شما بايد سعي كني تا اون دريچه هاي رو كه به شكل خورشيد است رو با ضربه زدن بهشون باز كني تا نور باعث شه تاريكي از اون موجود كنار بره و شما هم بتونيد بهش ضربه بزني. اگه تونستيد همه دريچه هاي دور وبرتون رو باز كنيد بهتره چون بيشتر ميتوني بهش صدمه بزنيد براي اين كار هم بهتون پيشنهاد ميكنم از قدرت اهسته استفاده كنيد يعني هموني كه از كشتن اون اسب ابي بزرگ بدست اورديد.
اين رو هم بهتون بگم كه شما با كشتن اون غول تاريكي يه قدرت جالب نصيبتون ميشه.
من تو قسمتی گیر کردم که باید 3 تیکه از سنگ قرمز رو پیدا کنم دوتاشو پیدا می کنم ولی یکیرو اصلاً پیدا نمیشه کرد ؟
سلام . آقا قضیه ی اون دلقکه چیه؟در ضمن.من بازی رو با نرمال و حارد تمام کردم.حالا یکی سخت تر از هارد آزاد شده.ولی من با یک ضربه میمیرم.میخواستم بدونم که ایراد از کامپیوتر منه یا بازیش اینجوریه.
دوست عزیز در مورد دلقکه باید بگم همون Arkham هست ! اون پیر مرده که اولش به Virgil کمک میکنه و پدر دختره هست .نقل قول:
اون خودشو به صورت انسان به ویرجیل نشون میده ولی برای دانته به صورت یه دلقک نشون میده که شک نکنند !
در مورد سختی بازی هم اگه اسمش رو بخونی میفهمی !
Dante Must Die
من نتونستم روی این درجه ی سختی از اون سگ 3 سر عبور کنم !
چون دیگه نهایت سختی هست ...
نمسيس جان اگه چند صفحه قبل رو نگاه كني من اون قسمت رو به طور كامل شرح داده ام.
سلام دوست عزیز.در مورد دلقکه اینکه مثلا چرا باید باهاش بجنگیم؟آخه تو بعضی از مراحلش مجبور نیستیم باهاش بجنگیم و میتونیم نریم.نقل قول:
ممنون
تا اونجایی که من یادمه حتما با اون دلقکه برخورد می کردی.نقل قول:
شما کدوم مراحل رو منظورته؟
منم یادم نمیاد مرحله وجود داشته باشه که باهاش نجنگیده باشیم (: