دوستان بیاین دیگه حرف از شکست و حذف و از این جور چیزا نزنیم ناسلامتی امروز قراره بترکونیم
بیاین همه با هم برای تیم دعا کنیم
همه برای یه تیم یه تیم برای همه
Printable View
دوستان بیاین دیگه حرف از شکست و حذف و از این جور چیزا نزنیم ناسلامتی امروز قراره بترکونیم
بیاین همه با هم برای تیم دعا کنیم
همه برای یه تیم یه تیم برای همه
چرا پست های من نمیان پس؟ :دی
اخه مینویسه باید مدیر تایید کنه ولی پست های سایر دوستان میان
ترکیب احتمالی انگلیس در بازی امروز رو نگاه می کنم چند تا تغییر دیده میشد ولی بازم مثل اینکه اینکه سیستم همون 2-4-4 هستش.
احتمالا جو کول در این بازی به جای لنون قرار می گیره. دفوئه هم جای هسکی و همین طور آپسون هم در دفاع قراره می گیره.
ولی به نظر من انگلیس با یه مهاجم بازی کنه خیلی بهتره اون جوری لمپارد و جرارد آزادی عمل بیشتری دارن و بیشتر می تونن تاثیر گذار باشن.
سلام
دیشب که فرانسه حذف شد و مارو ناراحت کرد
آرزانتین هم اومد بالا که واقعا عالی بود
امشب ببینیم انگلیس چی کار میکنه
اگه بازیکناش کم فروشی نکنن یا مثل فرانسه بی انگیزه نباشن
من همچنان به اون رونی که تو یونایتد دفاع میکرد.بازی سازی می کرد.پاس گل میداد و گل میزد اعتقاد و اعتماد دارم.اما هیچ وقت جرارد برازنده کاپیتانی نبوده و دلیل اصلی این لیورپولیه کثیفه که اتحاد و یکپارچگی تو تیم نیس و تنش هست.
پستتون رو ویرایش کنین هر چی به دهنتون میاد نگین اونم به بازیکنی مثل جرارد .نقل قول:
امروز استرس دارید؟ حق دارین.
امیدوارم حال اسلوونی رو بگیرین چون اصلاَ با فوتبالش حال نکردم نمیدونم چرا.
امیدوارم از بین انگلیس، الجزایر، آمریکا دو تاشون بیان بالا.
سلام به همه ی طرفدارای ناز انگلستان
اول ارزو میکنم که امشب انگلستان ببره
بعدش به نظرم اگه اگه همین سیستمو با کمی تغییر بزاره مطمئن باشین نتیجه میگیره
فقط اگر کروچ رو از اول بازی بده و رونی رو پشتش بزاره ... دقیقا همون پستی که فرگوسن میزارتش ... و همون کاری که فرگوسن از رونی میشه کاپلو ازش بگیره نتیجه میده به امید خدا
اگر به جرارد و لمپارد آزادی عمل بیشتری بده راحتتر بازی میکنه انگلستان ... چون هم بازی سازن و هم خوب گل میزنن
4-5-1 سیستمه خوبیه
تک مهاجم کروچ ... رونی سایش ... لمپارد ( وسط ) و جرارد ( گوش ) و ( جو کل یا لنون یا فیلیپس ) ( یک کدومشونم یکی دیگه گوش ) و یکیو بزار پشت لمپارد که خیال لمپارد راحت باشه وقتی میره تو وا سه گل زنی
میدونم رونی بازیکنه لایقیهنقل قول:
اما دوست عزیز بدون که جرارد همون جرارد فینال 2005 لیگ قهرمانان اروپاست که یه تنه تیمو کشید بالا
پس یکم با دقت تر بیشتری مورد بازیکنا نظر بدین
این کاپیتانی میدونم حق فردیناند و تری بود اما الانم رهبری خوبی داره جرارد
امشب استیوی بزرگیه خودشو ثابت میکنه تو انگلستان
منتظره نمایش خیره کنندش باشین
اینو واسه این میگم که واقعا مرد روزای سخته جرارد ( رونی و لمپارد هم تاثیر گذار هستن تو نتیجه امشب )
فابیو کاپلو و استیون جرارد دیروز در کنفرانس خبری در پورت الیزابت . مهمترین نکته در این کنفرانس اینبود که کاپلو با وجود حرف های جان تری می خواد از اون استفاده کنه و این که بازیکنان تمرینات خوبی رو در این چند روز انجام دادن.
عکس از تمرینات دیروز در رویال بافوکنگ درنزدیکی روستنبرگ
امروز انگیس اسلوونی: این دو تیم در ویمبلی کمتر از یک سال قبل با هم روبه رو شده اند که در اون بازی انگلیس ها 2 بر 1 پیروز شدند.
هواداران منتظر سه امتیاز و بازی خوب از تیم انگلیس