خب به همتون تبريك ميگم نمراتتون عاليه در حد تيم ملي!
ان شاء الله همه اعتراضها هم جواب بده و نمره ها زياد شه.
Printable View
به اطلاع بينندگان جان و مخاطبان وزين پي سي وورد . دوستان معظم ميرساند كه :
پس از دريافت كارنامه مفتضحاتي در دروس زبان فارسي . عربي و هندسه مشاهده شد كه انشاالله پس از اجابت مثبت اعتراضات اينجانب از طرف مصححين گرامي نمره ها اعلام خواهد شد . بقيه دروس در حد تيم ملي بوده است .
:20::20::20::20::20:
خوب ماله منم بعضیاشو شک داشتم ولی گفتم این کارو نکنم خیلی بهتره اینکه سر برگارو اشتباه وصل کردنو یه بار شنیدم اون موقع سوم راهنمایی بودم.نقل قول:
به هر حال امیدوارم معدلت خوب بشه.
موفق باشی.
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
فعلا همین کارنامتو بزار تا بعد که بخوای با کارنامه اصلیتو بزاری:31:نقل قول:
وقتي زبان فارسي كه رو 16 حداقل حساب كرده بودم شدم 13 و عربي دور و بر 16 رو دادن 14.30 چطوري بزارم؟؟؟؟
ازتون ميخوام كه دعا كنيد اساتيدمون به هر شيوه و شرايطي نمره هام رو ببرند بالا:41::18::19::41::41:
بذار کارنامتو دیگه :46: بعدا که دوباره تصحیح کردن هم دوباره بذار.نقل قول:
وقتي زبان فارسي كه رو 16 حداقل حساب كرده بودم شدم 13 و عربي دور و بر 16 رو دادن 14.30 چطوري بزارم؟؟؟؟
ازتون ميخوام كه دعا كنيد اساتيدمون به هر شيوه و شرايطي نمره هام رو ببرند بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین تو بعد امتحان با پاسخ نامه تو سایت چک میکردی؟چون بعضی وقتا آدم فکر میکنه جوابش درسته ولی در اصل یه چیز دیگس جوابنقل قول:
كامل چك ميكردم . دقيقترن هم زبان انگليسي بود . همون كه انتظارم بود شدنقل قول:
ببین تو بعد امتحان با پاسخ نامه تو سایت چک میکردی؟چون بعضی وقتا آدم فکر میکنه جوابش درسته ولی در اصل یه چیز دیگس جواب
:31:نقل قول:
الان بررسی کردم نمرات هم کلاسی ها رو ! ... اونا هم دینی و هندسه و چند درس دیگر رو متعجب بودند ! ... مثل اینکه مصحح مست بود و تصحیح میکرد !!!
میگم اعتراض مرحله 3 که پولی هست هر درس چقدر میگیرن؟ ... مرحله 4 هم داره ؟! ..
پولی هست ولی مزنه بازار تو دستم نیست دقیق فک کنم بالای 200 باشه هر درس.البته اگه سهمیه داشته باشی کمترم حساب می کنن. اگه بتونی با اونی که برگه ها رو شماره می زنه هماهنگ کنی و یه مقدار بزاری تو جیبش و یه مقدارم بهش بدی تا بده به معلمه کارت حله. اعتراض مرحله 4 باید بری آموزش پرورش سر مسئول امتحانات داد بزنی تا بکشه به مرحله چهار. تو مرحله 5 تو مدرسه ما برگرو آوردن جلو رو بچه ها تصحیش کردن ولی خب می گم باید خرت بره.