:20:ممنونم
Printable View
:20:ممنونم
امروز ساعت 2 بعدازظهر رتبه ها رو میدن. اگر خواستید، اینجا بگید رتبه هاتونو که ببینیم با چه درصدایی، چه نتیجه ای میشه انتظار داشت.
راستی امسالم رتبه 2 زبان، رتبه 9 ریاضی ام شده که یه جورایی خنده داره. شرط میبندم زبان تخصصی رو از هیچ کدوم از ماها بالاتر نزده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب مثل اینکه زودتر زدن نتایجو. این از من:
رتبه در سهمیه: 220
رتبه کل: 638
شماها چی کار کردین؟ راضی هستین؟ من که راضیم. به احتمال زیاد همون شهید بهشتی که خودمم میخواستم قبول میشم. البته هنوز معلوم نیست.
شمام ایشالا هر جا خواستین، قبول شین.
منم رتبه در سهمیه م ششصد و خوردهای شده ولی فکر کنم برای ما رتبه در زیرگروه یک مهمه دیگه؟نقل قول:
سلام حجینقل قول:
شوما به زیر گروه یکیت نیگا کن اگه زیر 200 هست تو منطقه شیرینی بده که روزانه می آری :5:
گروه زبان انگلیسی - رتبه در سهميه زیرگروه انگلیسی: 919
رتبه کشوري (بدون سهميه): 1661
سهمیه منطقه یک
بومی تهران (یک)
شهر تهران شبانه قبول میشه؟!
2 روز بعد از کنکور با کلید سنجش جواب تست ها رو چک کردم و نوشتم. من همه ی درصدام درست خورده (طبق تخمینم) بجز زبان عمومی که با کلید چک کردم شده بود 71% ولی تو کارنامه زده 48% !!! اعتراض هم زدم الان ولی فکر نکنم افاقه ای کن. رتبه کل در سهمیه: 1172 / رتبه کشوری: 2172 نمیدونم شبانه تهران میارم یا نه. اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه مرسی.
نقل قول:الان نگاه کردم. رتبه زیرگروه یکم شده 116.نقل قول:
رتبه کل در سهميه 1698
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 3215
رتبه 11400 منطقه 2 چی قبول میشه؟
تو زبان رتبم در سهمیه 12959 شده...مترجمی زبان کدوم شهر میتونم قبول شم؟ شهرهای نزدیک تهران مثل قزوین ، قم ، کرج میتونم قبول شم؟