من ننداحتم.الان یه دونه از این کاور پلاستیکیا انداختم روش.آخه مال من یه بار افتاد لبه پایینش یه کم خراب شد.دنبال به کاور اورجینال ام که عوض کنم بعد Invisible sheild رو بندازم روش.اینجا گیرم نمیاد .:13:نقل قول:
تهران کاور اصلیش گیر میاد؟؟؟
Printable View
من ننداحتم.الان یه دونه از این کاور پلاستیکیا انداختم روش.آخه مال من یه بار افتاد لبه پایینش یه کم خراب شد.دنبال به کاور اورجینال ام که عوض کنم بعد Invisible sheild رو بندازم روش.اینجا گیرم نمیاد .:13:نقل قول:
سامان نشنیده میگیریم این حرف ناپسند رو:دینقل قول:
اینجا گیرم نمیاد .
بهراد سفید بگیر.
سلام.
یک هفته ای درگیر درس و امتحان بودم. گفتم لان که بیام کللی مطلب به درد بخور بچه ها آپ کردن. خدا رو شکر چیز به درد بخوری نبودن. به جز چندتایی از پست ها. به هر حال...
من هم این مشکل رو به اضافه ضعیفی صدا داشتم که بعد متوجه شدم قسمتی از فیلم پلاستیکی روی اسکرین، روی اسپیکر رو گرفته، با تیغ اون قسمت رو جدا کردم، مشکلم حل شد.:20:نقل قول:
بروبچز من یه مشکل دارم این ایکس10
زمان مکالمه وقتی صدای اسپیکرش رو رو ماکزیمم قرار میدم(همون اسپیکری که صدای طرف مقابل میاد)
تو حالت ماکزیمم نویز داره
نظر من هم سفیده. همه شرکتا مشکی میزنن. دیگه خزه اما سفیدش واقعا چشم نوازه...نقل قول:
من چه رنگی بگیرم =(( !!!
آقایون من یه سری مشکلات با این گوشی دارم، اگه کسی راه حل بلده ممنون میشم کمک کنه...
فعلا یه لیست 8 موردی هست :31:
1- عدم وجود عملگر Mark
2- موقعی که با بلوتوث مثلا 10تا فایل میگیرم، 10بار باین Accept بزنم.
3- همون Pink معروف !!!!!!
4- موقعی که گوشی شارژ میشه Widget ساعت از کار وامیسسه. البته ساعت دیجیتال اینجوریه. آنالوگ مشکلی نداره.
5- نمیتونم SMS خالی بفرستم!! بعضی وقتا که اس ام اس Delivered نمیشه یه اس ام اس خالی میفرستادم، اون اس ام اس قبلی .Delv میشد.
6- فایل GIF رو به صورت یه عکس نشون میده. یعنی فقط فریم اول gif رو نشون میده:41:
7- روشن شدن گوشی موقع شارژ. (که با فعال کردن PIN فعلا حللش کردم.)
8- نمیتونم تو Mediascape یه Playlist بسازم. (دوستانی که این مشکل رو دارن فعلا با Astro File Manager این کار رو میتونین انجام بدین اما خوب بالاخره زشته که Mediascape نتونه این کار رو انجام بده. توی Help و دفترچه گوشی هم چیزی راجع بهش ندیدم:41:)
با تشککرر.
آها ن ن ن ن . . . . . راستی:
9- توی بازی Asphalt هم گاهی اوقات هنگ میکنه. البته بازی هنگ میکنه. سیستم عامل به خوبی کارهای دیگه رو انجام میده..
10- برنامه Advanced Task Killer نصب کردم، همه برنامه ها رو Kill میکنم. 5دقیقه بعد میبینم دوباره کلی برنامه بازه!!!!!! از جمله: Timescape , Voice Recorder, Moxier mail, Gmail, Alarm Clock و غیره. بیشتر برنامه های شبکه ای هستن:41:
واقعا این گوشی به یه آپدیت درست و حسابی نیاز داره.. به امید اون روز:20:
1- astro فایل منیجر به راحتی میشه توش مارک کرد
2-این که مشکل نیست فکر کنم به غیر از ویندوز موبایل ها همه سستم عامل ها این جوری باشن
3- pink که برای hd2 بود فکر نکنم کسی این مشکل داشته باشه
4-تا حالا دقت نکرده بودم الان برم یه تست بزنم
5- چرا نمیشه از space استفاده کن و جای نوشتم چند فاصله بزن و به همین راحتی اس ام اس خالی ارسال کن
6-نمیدونم ولی قطعا با برنامه مشکلش حل میشه
7- قبلا روش بحث شده
8- این ازون ایرادهای مسخره سونی اریکسون بود چند روز اول همش داشتم فکر میکردم که چجوری پلی لیست بسازم
9- من تا الان این مشکل نداشتم و خیل راحت و روون آسفالت اجرا میکنم
10- ....................
این گوشی به آپدیت اساسی میخواد البته با آندو 2.1
10.Taskiller نصب کن.نقل قول:
2- فکر کنم بلوتوث فایل ترنسفر بود اول کار pair میکرد و بعد دیگه یه بار میپرسید, حالا باز میچکم.
6- توی برنامه ی image viewer درست میشه .
take a look:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-اگه روت بیاد با set cpu شاید یکمی کلاک رو بالا ببری تاثیر مثبت داشته باشه .
10- اگه مشکل باتری نداری از هیچ کدوم زیاد استفاده نکن, اکثر سایتها میگن process های خود آندروید رو هم kill میکنه, استفاده از startup manager هم توصیه میشه+taskkiller که سامان عزیز گفت.
وای مواظب باش ها سرتو به باد ندی یبار همین موضوع رو مطرح کردم کم مونده بود با پاره آجر بچه های این کلوپ مخمو تیلیت کنن. بحث این جور مسائل ج..ن..ب..ه میخواد:31:نقل قول:
چون نظر خواستی بهمین جهت نظر میدهیممم:5:نقل قول:
درنظر داشته باش دوست من تو این کلوپ تو یکی از پست ها عنوان شده بود که با این که سفیدش خوشگلتره از لحاظی ولی رنگ سفیدیش جوریه که انگار روی نقره ای رنگ زده شده است و اگه زیاد تو کیف بکنی و دربیاری یا زیاد تو جیبت بکنی و درش بیاری و دستات زیاد عرق کنه احتمال رنگ رفتگیش زیاد ه و خیلی ضایعه! اینجوری بگم رنگ سفیدش رنگ شدس و خود قابش تو اصل سفید نیست این تکرار پست دوستانه ها !!1:27:
واقعآ ؟؟؟
سفیدش سفید نیست ؟؟
یعنی رنگه ؟؟ از کجا فهمیدن دوستان ؟؟
یا خودشون استفاده کردن و اینجوری شده آخه خیلی وقته بعضی از دوستا دارنش و تو نگهداریش هم یکم بد سلیقگی می کنن و هم اینکه تو فروم ها دیدنش :13:نقل قول: