-
بسیار ممنون
من بایوس رو آپدیت کردم و اون تنظیمات رو انجام دادم ، دوباره همون پیغام اومد روی صفحه و هیچ تغییری انجام نشده:n03::n14:
الان می بایست چکار کنم؟
این به این معنی هست که دیگه نمیشه کاری کرد؟:n03:
تنها اتفاقی که من دیدم این بود که ویندوز اونو به این شکل میشناسه
قبلا 3.30 ghz بود ، الان شده این که توی عکس میزارم
من فکر کنم به جای آنلاک ، اورکلاک کردم.الان دمای پردازنده هم زیاد شده و از 35 رفته روی تقریبا 45
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
تغییر ولتاژ تاثیری نداره؟
اصلا توی ست آپ می زنه core 1 ,2 ، یعنی بقیه ای وجود نداره که من اونا رو فعال و غیر فعال کنم
-
با اون نرم افزاری که اور کردید سی پی یو رو به حالت اول برگردونید و باز امتحان کنید
-
بسیار ممنون
ولی من که سراغ نرم افزار نرفتم اصلا!
توی خود مادربورد که عکسش رو گذاشتم براتون ، بالای اونجا سه حالت داره ، که من اونو گذاشتم روی oc و بعد دیدم که ویندوز سی پی یو رو اینطوری میشناسه و پردازنده هم گرم تر شده.
والا من کار دیگه ای نکردم ، یعنی با آپدیت بایوس تغییر انجام نشد.من به غیر از فعال کردن گزینه occ کار دیگه ای هم برای نمایش هسته های دیگه توی ست آپ باید امجام بدم؟
چون اصلا توی ست آپ من 2 تا هسته بیش تر نمی بینم.
بسیار ممنون.
ضمنا هر وقت که این تنظیمات رو توی ست آپ انجام می دم حداقل باید 2 بار سیستم رو به صورت دستی ریست کنم ، تا سیستم بیاد بالا.این طبیعی هست؟
-
یه مسئله ای بگم یه جا خونده بودم که چیپ های سری 900 قابلیت آنلاک رو حذف کردن ولی اونجا توجه نکردم گفتم شاید شایعه باشه اگه میشد این سی پی یو تون رو با بردی از سری های پایین تر مثل 800 یا 700 تست کرد خیلی خوب میشد
-
یعنی الان باید اینکارو بکنم؟
راستش من به هیچ عنوان نمی تونم به سیستم به دلیل اون که گفتم دست بزنم
می گم این تغییر ولتاژها واسه چی هست؟
اینجا هیچ کاربردی نداره؟
کلا میشه امیدی به آنلاک شدن داشت یا؟:n03:
-
تغییر ولتاژ مال زمانی هست که cpu آنلاک شده و استیبل نیست و شما با افزایش ولتاژ پایدارش میکنید داخل بایاس که اورکلاک کردید به حالت اولیه برگردونید (یا کلا بایاس رو دیفالت کنید بعدا عملیات آنلاک رو انجام بدید اگه نشد یا همون شایعه درسته یا cpu آنلاک نمیشه)
-
بله ، همین کارو کردم ، بردم به حالت دیفالت.
فقط ی چیز ، کلا برای اینکه تغییرات رو ببینم باید حتما سیستم رو ریست کنم؟ یا توی خود ست آپ تغییراتی انجام میشه که بشه دید؟
یعنی شما می فرمایید اگه مادربورد پایین تر بود شاید جواب می گرفتم؟
-
فقط با ریست شدن سیستم تغییرات قابل مشاهده هست! (وقتی ریست کردید داخل خود بایاس مشخص میشه که آنلاک شده یا نه) ممکن بود با چیپ های پایین تر مثل 800 یا 700 این قابلیت برای سی پی یو شما کار میکرد باید امتحان کرد.....
-
ببخشید اینهمه سوال می کنم
با اینکار امکان افزایش کش L3 که نیست؟
چون الان 6 مگ هست در حالت پیش فرض