[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از لطفتون . ولی فکر کنم این عکس یه عکس استاندارد بود چون من اصلا نتونستم نوشته های پشتشو مثل کشور سازنده رو بخونم اگه لطف کنین از دستگاه خودتون عکس بگیرین (فقط اون قسمت نوشته هاش) که بزرگتر و خواناتر باشه ممنون میشم . در ضمن من توتبریز یکی پیدا کردم ولی فروشنده میگه dvd پلیرش 410 . ولی من اینجا خوندم که dvd پلیر rs70 باید 420 باشه . طرف میگفت که 410 جدیدتر اومده وامکاناتش از 420 بیشتره .لطفا در این مورد هم منو راهنماییم کنید. با تشکر .پاینده باشید
سلام دوست عزیز .
با ارزش پوزش چون من دارم اسباب کشی میکنم الان همه وسایل رو جمع کردم .
پشت اکثرشون نوشته مالزی یا چین . تمام شده در ژاپن .
مخلصیم .
آقا نظرتون در مورد مدلهای Stereo برندی مثل Pioneer چیه که فضای کمتری رو اشغال میکنه؟ این مدل 585 تو بازار هست؟ کلاً ما تو آپارتمان نمیشه صدای اینا رو که خیلی زیاد کرد واقعاً برای همین کیفیتش خیلی برام مهمه و واقعاً پولی که میدی ارزشش رو داشته باشه مثلاً چه فایده داره اگه یه سیستم 1000 وات بخری وقتی نمیتونی صداش رو تا 1/3 هم زیاد کنی پس یه چیزی باشه که نیاز ما رو برطرف کنه، برای همین من نظرم روی مدلهای با وات کمتر افتاده نمیدونم دوستان اطلاعاتی دارن در موردشون یانه اصلاً بدرد میخورن و کیفیت خوبی دارن یا نه اگر قرار باشه سیستم با وات کمتر بگیرم چی بگیرم؟
این قیافه مدلهای Philips هم خیلی سادست اصلاً چنگی بدل نمیزنه البته از روی عکسها میگم، به نظر Pioneer بهتر میاد؟ نمیدونم بازم.
ببخشید.تکراری.
مدل های استریو تو بازار خیلی کم گیر میاد چون طالب نداره و همه دنبال سیستم های 5.1 هستند.شرکت فیلیپس یکی دو مورد داره که اونا هم نسبت به کاراییش یخورده قیمتش بالاست.نقل قول:
مدل 585 هم من تا حالا جایی ندیدم.بعید می دونم گیرت بیاد ولی اگه دنبال یه چیز جمع و جورتر هستی مدل 282 پایونیر با قدرت صدای 360 وات و با قیمت تقریبا 390 تومن به نظر من خیلی واست مناسبه.
دستگاه ها ساخت مالزی هست و اسپیکرها ساخت چین،بعید می دونم غیر از این باشه.نقل قول:
دوست عزیز در مورد F500 حق با شماست و این قیمت بالا فقط بخاطر طراحیه پلیرش هست و اگه یه تست صدا هم از می گرفتی که دیگه به کل می خورد تو ذوقت.نقل قول:
اگر شما می خوای 600 تومن بیشتر هزینه کنی من پیشنهاد می کنم مدل rs30 رو بگیری به همراه پلیر rs70 که قیمتش همون حدودا میشه و از FZ900 خیلی سرتره.
مدل FZ900 هم ووفر 280 واتی نداره یعنی اغراق شده.من پیشنهاد می کنم صدای مدل FXG99 رو یه تست بگیری و به صدای ووفرش گوش کنی و با FZ900 مقایسه کنی تا ببینی 280 وات ووفر چی میشه.
دوست عزیز از مدل هایی که تو بازار هست بگو..نقل قول:
حتی DZ1000 هم جمع شده رفته تو آرشیو و فروشگاه ها تک و توک دارند..
قبول دارم حرفتو..
280 وات ووفرش الکی..
من 100 وات ووفر سونی رو دارم..
صداش در حدیه که تمام شیشه های یه خونه 190 متری می خواد بیاد پایین..
وحشتناکه..
جثه شم 2 برابره ووفر جدیدای سونیه..
خیلی غوله..
از زیرم می زنه صدارو..
خاکو توبره می کنه..
اینا همش دروعند..
فقط پایونیر داره درست می نویسه..
سونی هم صداش خیلی عالیه..
اما همشون زیره 500 هم نیستند که می گن 1000 وات..
1000 وات RMS مگه الکیه!!!!
من یه مقایسه ای انجام دادم بین 282 و 787.چند تا تفاوت علاوه بر واتشون داشتند که اشاره می کنم.
(Advanced Multi-Channel Acoustic Calibration System (MCACC
Advanced Sound Retriever
Auto Level Control
Optical Input for STB/Game Console
مدل 282 موارد بالا رو نداره.
یه اختلاف دیگه هم اینه که واسه 282 نوشته Base + 4 Tall اما واسه 787 نوشته DSP + 4 Tall
اون دو تای اولی و تفاوت Base و DSP رو اگر کسی اطلاعی داره لطف کنه توضیح بده.
من فکر می کنم اگر 80 تومن اختلاف قیمت داشته باشند بهتره آدم این چند تا آپشن رو هم داشته باشه.مگر اینکه موارد مهمی نباشند.
دوست عزیز اختلاف قیمت 2 دستگاه مورد نظر شما یعنی 282 و 787 پایونیر ، 250 هزار تومنه نه 80 تومن!
MCACC سیستمی برای کالیبره کردن 2 اسپیکر جلو ، 2 اسپیکر عقب و 1 اسپیکر مرکزیه.
به این معنی که در جعبه دستگاه شما یک میکروفون کوچیک قرار دادند که با وصل کردن اون به ورودی میکروفون در پانل جلویی دستگاه و قرار دادن میکروفون در محلی که شنونده مستقر می شه ، با فعال کردن سیستم MCACC می شه تنظیمات صدای اسپیکرها رو بهینه کرد.
در مورد اختلاف قیمت مطمئن هستید؟منبع قیمت من فروشگاه چاره بود که 787 رو 475 تومن قیمت داده و 282 رو 395 تومن.نقل قول: