ممنون- جالب بود. ای کاش واسه اون یکیا هم یه هم چین چیزی بود .نقل قول:
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
اثبات زیادشون که سخته ، ولی اره تمرین راه خوبیه .نقل قول:
ممنون- جالب بود. ای کاش واسه اون یکیا هم یه هم چین چیزی بود .نقل قول:
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
اثبات زیادشون که سخته ، ولی اره تمرین راه خوبیه .نقل قول:
یه سئوال از هندسه 1 فصل اخر : فرمول a رادیکال 2/2 که زیاد تو این هرم هستش واسه چیه ؟ تو زیاد مسئله های هرم که از طریق فیثاغورس حل میشه ، سر و کله ی این فرموله هم اونجا هست . ( رادیکال واسه 2 صورت هستش )
فیزیک 2 فصل 5 .
کی از فرمول p=p0+pgh استفاده میکنیم و کی از فرمول p=p0-pgh ?
مثلا تو سئوال 1287 گاج از p=p0-pgh استفاده کرده بعد تو سئوال 1290 از p=p0+pgh .
نمیدونم دلیل خودم درسته یا نه : میگم بستگی به فشار محفظه داره ، هر کدوم ( فشار هوا و فشار محفظه) بیشتر باشه اونو منهای اون یکی میکنیم .
فرمول هندسه برای ارتفاع مثلث متساوی الاضلاع هستش. البته نرفتم ببینمکدوم مثالها رو می گی.
اما سوال فیزیکت.
خوب شما یه نقطه هم سطح رو در نظر بگیر. حالا سمت راست هر چی فشار وجود داره رو جمع کن و سمت چپ لوله یو شکل هر چی فشار داره جمع کن. اینطوری دیگه فقط تو حالت های مختلف فقط شکلش متفاوت خواهد بود. ولی ساده شده:
اگر فشار گاز درون محفظه از فشار هوا بیشتر باشد : فشار گاز = فشار هوا + فشار مایعی که بالاش هوا است
" " " " " " کمتر باشد : فشار گاز = فشار هوا - فشار مایعی که به محفظه نزدیکتر است
دلیلش رو هم که اول گفتم.
ممنون از توضیحاتت - ولی سئوال 1290 یه جوریه ، معلوم نیست فشار کدوم بیشتره؟نقل قول:
کلا این جوریه:نقل قول:
ببین دوست من هر شکلی که دادن و فشار 1 نقطه رو خواستن یا هر چیز دیگه ای شما از اون نقطه مورد نظر که شروع به حرکت کردید اگر به سمت پایین سیال(مایع) بریم +pgh واگر رفتیم بالا -pgh می نویسیم.
مثال:
شما در یک لوله یو شکل که 1 طرفش هوا و دیگری گاز هست این گونه عمل می کنیم که از فشار هوا p0 می ریم به سمت گاز حالا اگر فشار گاز بیشتر باشه سیال به طرف هوا رانده شده و زمانی که به سیال رسیدیم +pgh رو می نویسیم و بعد می رسیم به گاز و عبارت p0+pgh رو مساوی اون قرار می دیم
سوال دیگه ای از فیزیک بود من در خدمتم:10:
اره توضیحاتت درست بود استاد ، گرفتم چی شد.نقل قول:
واسه شما که برعکس هستش ، چون من الان یه سئوال رو میبینم که p0 رو خواسته اما نوشته p0=p-pgh. به طرف پایین هم حرکت میکنیم با توضیحات شما میشد p0=p+pgh .نقل قول:
( اما یه چیزو مطمئن نیستم که منظور شما از + که گزاشتین اینه که pgh + فشار یا یه چیز دیگه )
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
یه چیزی بدجوری اعصابمو به هم ریخته اونم استفاده از این قانون دست راست تو یه سئوال هستش ، سئوال 3450 گاج هستش :
سیم راستی موازی سطح افق از شرق به غرب قرار دارد. و توسط دو ریسمان از سقف اویزان شده است برای ان که نیروی کشش ریسمان کم شود جهت جریان در سیم باید به کدام طرف باشد؟
اگه کسی میتونه یه توضیح با حال بده ، که خوب بگیرم . ( اقا وحید ، فرشته ی نجات ، بیا ببینیم )
والا من نفهمیدم کجاش جای سواله؟نقل قول:
یه چیزی بدجوری اعصابمو به هم ریخته اونم استفاده از این قانون دست راست تو یه سئوال هستش ، سئوال 3450 گاج هستش :
سیم راستی موازی سطح افق از شرق به غرب قرار دارد. و توسط دو ریسمان از سقف اویزان شده است برای ان که نیروی کشش ریسمان کم شود جهت جریان در سیم باید به کدام طرف باشد؟
معمولا برای این نوع دو جور تست وجود داره. یکی آهنربا روی ترازو گذاشته یکی هم همین. اونی یکی یکم توضیح لازم داره ولی این یکی معلومه برای اینکه نخ کمتر کشیده بشه، وزن کمتری روش باشه، باید سیم متمایل به طرف بالا باشه. یعنی نیروی زمین به سیم به طرف بالا باشه. خب چهار انگشت دست به طرف جریان ( اینجا جهت جریان مجهوله )، انگشت شصت می شه نیرو ( به طرف بالا ) و کف دست به طرف میدان. که اگه سطح زمین رو در نظر بگیری ، می شه جهت جریان از غرب به شرق.
اما برای حالت دوم که سیم محکمه و فقط وزن مد نظره، باید سیم و آهنربا همدیگر رو جذب کنن و چون سیم ثابته پس آهنربا میاد بالاتر و به این ترتیب وزن کمتری رو نشون می ده.
فعلا در خدمتم. ولی از مهر به بعد کمتر می ام ( گفتم کمتر نه اصلا ).نقل قول:
اگه کسی میتونه یه توضیح با حال بده ، که خوب بگیرم . ( اقا وحید ، فرشته ی نجات ، بیا ببینیم )
البته دوستان دیگه هم هستن مثل دوستانی که تو این صفحه و صفحات قبل تو فیزیک و ریاضی مهارت دارن.
خلاصه نگران نباش. همونروز جوابت رو نگیری فرداش حتما جوابت رو از دوستان خواهی گرفت.
ببین دوست من مثلا شما فشار هوارو می خوایی از اونجایی که فشار رو داری بیا شروع کن تا به فشار هوا برسی بعد برای ابن کار در مسیر اگر اومدی پایین می نویسی p+pgh بعد رسیدی به جایی که باید بری بالا حالا از عبارت قبلی (یعنی همون p+pgا)pgh اون سیال رو کم می کنی تا برسی به فشار هوا حالا اون عبارت رو مسوی فشار هوا قرار می دینقل قول:
این روش خوبیش به این هست که برای بدست آوردن فشار کلیه نقاط در لوله یو شکل به درد می خوره
من براتون می نویسم و به صورت عکس آپلود می کنم تا بهتر بفهمید:11:
ممنون- من بیشتر این کشیده شدن نخ رو نمی فهمیدم که فهمیدم . یه سئوال دیگه داشتم تو این بحث دوتا سیم موازی (نیروی بین سیم های حامل جریان) وقتی جریان ها موازی و همجهت هستن ، چرا واسه تعیین جهت نیروی سیم سمت چپی از کف دست استفاده میکنه (صفحه ی 337 درسنامه 9 ) منظورم اینه که که میدان رو چرا برون سو گرفته ؟ یا اصلا چجوری تشخیص داده میشه که میدان از پشت دست اومده و از کف دست دراومده؟نقل قول:
این دیگه اخریش: تو سئوال 3455 ، تو سیملوله که جهت از s به n هستش ، نیروی وارد بر سیم چرا شد عمود بر صفحه به طرف داخل ؟
ببخشید سئوال زیاد شد .