نوع نگاهتون رو به سریال تغییر بدین !
نقل قول:
به نظر من بعضی جاها خیلی لوس میشه سریال. مثل دلغک بازی های دربار برای شاه. یا مثلا جایی که همه ی غذا ها سمی بود و بلافاصله میکشت. به نظر من وقتشه خود مدیری بیاد. زیاد به سیامک انصاری دور داده. بازیگر خوبیه ولی نه دیگه تا این حد.
در کل پتانسیل بهتر شدن و داره باید دید چطور پیش میره.
نقل قول:
طنز سیاسی خوبه اما طنزی که واقعا سیاسی باشه ! طنزی که سیاسی نیست رو خوب نیست هی بگیم سیاسیه ، موضوع طنز رو که خودشونم گفتن حالا من نمیدونم چه اصراریه ....
در مورد سریال هم به نظرم فقط تکراره و نکته زیاد جالبی نداره ، شاید هر قسمتش فقط 5 دقیقه قسمت جالب داشته باشه ، این همه تبلیغ و ... زیادی بزرگ نمایی کردن
من خودم همیشه کارهای مدیری رو دوست داشتم اما خوبه یکم به فکر کار خوب باشه نه اینکه مثل اون سریال مزخرف باغ مظفر فقط به فکر تبلیغ و پول ...
قهوه تلخ هم تا الآن تعریفی نداشته امیدوارم بعد از این بهتر بشه
یکم سریال های طنز خارجی رو نگاه کنید متوجه تفاوت بار معنایی میشید ، توی قهوه تلخ فقط خواستن با تیکه انداختن و دیالوگ مردم رو بخندونن و موضوعش اصلا جالب نبوده تا الآن ... اگه قسمت بعدی هم همینطور باشه منکه قسمت های بعدش رو حتما کپی میخرم چون دوست ندارم با شعورم بازی بشه ...
بهتره نوع نگاهتون رو به این طنز عوض کنین فقط به این جنبه ها نگاه نکنین ، مطمئناً پشت این دلقک بازی ها هم یه سری نکاتی نهفته است که با زیرکی باید اون ها رو دریافت ! نکات ظریفی توی این سریال نهفته است که با یک بار دیدن نمیشه اونها رو فهمید (مثل همون حفره ی تاریخی یا دادن آنتالیا !! به جای باقلوا !!) ! به نظر من این سریال نسبت به سریال های دیگه ی مهران مدیری نکته دار تر و معمایی تره !