دوست من گذاشتن لینک از سایت فارسی ممنوع است بهتره هر چه سریع تر ویرایش کنیدنقل قول:
دوست من گذاشتن لینک از سایت فارسی ممنوع است بهتره هر چه سریع تر ویرایش کنیدنقل قول:
دوستان این کمان رایانه چقدر معتبره؟؟؟ نوت بوکاش گارانتی کجاست
نقل قول:
گارانتی نداره ، با گارانتی بین المللی میده ! یعنی در ایران بی کاربرده !!!
همونطور که گفته شد بین الملل و بیمصرفه!!!نقل قول:
دوستان این کمان رایانه چقدر معتبره؟؟؟ نوت بوکاش گارانتی کجاست
البته با پرداخت 4درصد قیمت لپتاپ میتونید گارانتی کنیدش ( معمولا واسه سایتهایی که گارانتی نمیکنن شرایطشون اینطوریه)
دوستان كمان رايانه يه سري لپ تاپ سري f گذاشته بدون قيمت. فكر مي كنيد قيمت اين مدلها حدودا چند در بياد؟
F11MFX/B
F11JFX/B
F117FX/B
F116FX/B
اين ليست ترجيح اولويت بندي خود منه. با توجه به HARD و سرعتش، رم، رزولوشن و كارت گرافيكي و نوع ويندوز. اگر دوستان نظر ديگه اي دارند خوشحال ميشم ببينم.
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
راستي يادم رفت بگم كار من محاسباتيه و البته كمي هم به گرافيك خوب احتياج داره ولي تو خط گيم و ... نيستم.
قیمت رو نمیشه حدس زد ولی به نظر من بین 1400 تا 1800 هستش . سری f سری قدرتمندی هست و بدرد همه کارها می خوره حتی بازی های در حد متوسط .اگر وزنش براتون مهم نیست از این کانفیگ خوب براحتی نگذریدنقل قول:
امروز یه سری F دیدم، قیمتو زده بود 1470
نوع کانفیگ و مشخصاتش هم بی اطلاعم.
ولی قیمتش در همین حدوده.
به نظر من سری FW زیبا تر بود
سلام بر اساتید گرامی .دوستان از قیمت این شاهکار سونیVPCF11EGX/B تو بازار لپ تاپ تهران کسی خبر داره؟اصلا این سری f تو بازار اومده یا نه؟واقعا شاهکاره - بی نظیره- من که حیرونش شدم.
سلام بر اساتید گرامی .دوستان از قیمت این شاهکار سونیVPCF11EGX/B تو بازار لپ تاپ تهران کسی خبر داره؟اصلا این سری f تو بازار اومده یا نه؟واقعا شاهکاره - بی نظیره- من که حیرونش شدم.
کمان رایانه میگه با گارانتی الماس می ده!
الان این و امرتات سری f اوردن که مدل های هردو ناقصه امرتات میگه بعد عید باقیش می اره کمان تا 10 روز دیگه.کدوم معتبرتره؟