همون یک گیگاهرتزه . اگر آندر کلاک شده بود دیگه توی مشخصات رسمیش 1 گیگاهرتز نوشته نمیشد !
ضمنا فکر کنم اسنپ دراگون آندر کلاک حداقل بالای 700 آندرکلاک میشه و کمتر از این کار بیهوده ایه و میرن سراغ پردازنده های دیگه .
همون یک گیگاهرتزه . اگر آندر کلاک شده بود دیگه توی مشخصات رسمیش 1 گیگاهرتز نوشته نمیشد !
ضمنا فکر کنم اسنپ دراگون آندر کلاک حداقل بالای 700 آندرکلاک میشه و کمتر از این کار بیهوده ایه و میرن سراغ پردازنده های دیگه .
mohandes
واقعا از 1 گيگ استفاده مي كنه !
مثل ps3 نشه كه هنوز بازي نساختن كه از تمام قدرت پردازندش cpu استفاده نكنه .
البته به قدرت microsoft ايمان دارم ....
جااااان ؟؟؟:18:نقل قول:
mohandes
واقعا از 1 گيگ استفاده مي كنه !
مثل ps3 نشه كه هنوز بازي نساختن كه از تمام قدرت پردازندش cpu استفاده نكنه .
البته به قدرت microsoft ايمان دارم ....
خیلی منتظرم مقایسه bl 40 با hd2 رو ببینم: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاكريم
زورم مياد hd2 ام مثل ps3 بشه
بخاطر play station پول دادم بدون تحقيق واسه اين ديگه كلي سوال مي پرسم اول ....
خریدمش:5::40:
گارانتی کامتل 775.000 تومان
خیلی خوبه
در مورد بازی فقط قدرت پردازنده کافی نیست و در کنارش باید پردازندهء گرافیکی مناسب هم باشه که در مورد HD2 به نظر میاد چندان قدرت گرافیکیش مناسب نیست . البته نمیدونم چطور میشه که توی منوهای گرافیکی ، قدرت و سرعتش از اکثر غریب به اتفاق وینمو ها پیشی میگیره اما توی بازیها عملکرد رضایت بخشی نشون نمیده ( طبق گفتهء کاربران که همینم موجب سوال کاربر چشم عسلی در صفحات قبل شده ) .نقل قول:
راستی مگر قدرت مایکروسافت خداست که بهش ایمان داری ؟!!! ضمنا مایکروسافت باید سیستم عاملشو طوری برنامه نویسی کنه که روی پردازنده های سبک تر هم جواب بده و یا حداقل مدت کمتری از پردازنده کار بکشه . اینکه همش نیاز به پردازندهء سنگین تر باشه یا یه کاری کنه که از همهء زور پردازنده استفاده بشه یه عیبه ! استفاده از تمام طرفیت یعنی کارکرد مداوم پردازنده و کارکرد مداوم هم یعنی خوردن سریع باطری و گرم شدن گوشی و ...
اگر منظورت از ps3 همون PSP باشه ، فکر نمیکنم HD2 به پای اون برسه . اون دستگاهیه که از اساس مخصوص بازی ساخته شده و مطمئنا قویتر از HD2 هست .نقل قول:
775.000نقل قول:
خوبه
اينطوي به نفع همه هست
با اين حساب 1 ماهه ديگه همه اين گوشيو ميخرند
فکر نمیکنم بیاد خیلی پایین قیمتشنقل قول:
الان pro2 قیمتش بالای 700 تومانه
از
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز، شما گویا زیاد تجربه در پاکت پیسی ندارید. برای همین عرض میکنم خدمتتون که قدرت پردازنده در کارهای عادی روزانه هم به وضوح تاثیر گذار هست و بکار گرفته میشه. اینطور نیست که حتما نیاز به نرم افزارها و بازیهای بسیار سنگین داشته باشید تا از اون 1گیگ استفاده بشه !
اگر با دستگاه از نزدیک کار کنید و یا یکی دوتا ویدئو ببینید متوجه این مساله میشید. (البته باید قبلش کار با پاکت پیسی های دیگه ای رو تجربه کرده باشید)
با بیمه ؟نقل قول: