دروود.
من تا مرحله 9 رفتم ولی وقتی کهGame Over میشم و بازی رو میخوام لود کنم دونت سنت میده
از بازی میپره بیرون علتش چیه؟؟؟؟ تا الان خوب بود ها همین مرحله اینجوری شده.
Printable View
دروود.
من تا مرحله 9 رفتم ولی وقتی کهGame Over میشم و بازی رو میخوام لود کنم دونت سنت میده
از بازی میپره بیرون علتش چیه؟؟؟؟ تا الان خوب بود ها همین مرحله اینجوری شده.
توی مرحله کشتی که تو قطبه من همه آدمارو کشتم ولی اون یارو رئیس تروریستا میگه یکی دیگه مونده! من همه جای کشتی رو گشتم ولی چیزی ندیدم.کسی میدونه باید چی کار کرد؟
یه دریچه هست میخوره به قسمت زیرزمین کشتی.چون مه و برفه خوب دیده نمیشه خوب بگردی پیدا می کنی.2 طرف ته و سر کشتی رو بگردنقل قول:
سلام به همه ی دوستان !
شاید باور کردنی نباشه ولی من تا حالا splinter cell بازی نکرده بودم که هفته ی پیش double agent رو گرفتم و واقعأ هم از این بازی 4 سال پیش لذت می برم!! فقط یک سوال برام پیش اومده تو اون مرحله که باید بین انفجار کشتی و یا منفجر نکردنش یکی رو انتخاب کنیم ، اگه حالت دوم رو انتخاب کنیم ،emile می زنه erica villabelanca رو می کشه ، می خواستم بدونم که این انتخاب در روند بازی تأثیر داره؟ بهتره که چه کار کنم؟
تو مرحله کشتی یکی از ماموریتها اینه: seize the supertanker fhdn باید چی کار کرد؟
کمک کنید دوستان دو روزه الافم
با کشتن اون زنه که روند بازی ادامه پیدا میکنه. وگر نه هر کدوم از گزینه ها شما رو گیم اور میکنه.نقل قول:
تو مرحله شانگهای وقتی که با طناب میری پشت شیشه چطوری میشه ملاقات رو ضبط کرد؟
من هر کاری میکنم ماموریت شکست میخوره
توی وسایلتون یه میکروفون لیزری هست.اونو اول انتخاب کنید بعد e رو بزنید بعد بگیرید به سمت آدمای توی اتاق.جلوی پنجره هم وایسید اشکال نداره هیچ کس نمی بینتتون.نقل قول:
سلام. اگه كشتي رو منفجر كني هم زنه زنده مي مونه و مي شه بازي رو ادامه داد!نقل قول:
بزارین اینطوری عنوان کنم...نقل قول:
وقتی که در اخر بازی بمب رو خنثی میکنین کلا سه پایان متفاوت برای بازی رو دارین: (تاثیر منفجر کردن یا نکردن کشتی هم رو دارین)
- پایان بد - قبل از رسیدن به این قسمت حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.
- پایان معمولی - قبل از رسیدن به این قسمت هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبل از رسیدن به این قسمت دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.
- پایان خوب - قبل از رسیدن به این قسمت حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*
* این پایان باعث میشه که بعد یک BONUS MISSION باز بشه.
تایید نمیشه! :blink:نقل قول: