آخه من به تو چی بگم!
سرور خالی گیر آوردی میگی دو نفری بزنیم تکی؟!!×
باید دسته جمعی باشه چند نفر رو با هم roadkill کنم حال بده
Printable View
آخه من به تو چی بگم!
سرور خالی گیر آوردی میگی دو نفری بزنیم تکی؟!!×
باید دسته جمعی باشه چند نفر رو با هم roadkill کنم حال بده
سلام
من بازی رو که میزنم بیاد ، بعد از Logging مینویسه:
Unable To Login -1002
چجوری این مشکل رفع میشه ؟
من رو لب تاپم هم ( كه ويندوزش ويستاست ) بازي كردم تو دانشگاه ( با نت وايرلس :دي ) . رو ويستا هم اجرا ميشه من مشكلي نداشتم .نقل قول:
روی ویستا پوشه رو کپی کردم و حتی رجیستری رو هم ست کردم، کلا روی ویستا اجرا نمیشه یا کار خاصی باید انجام داد ؟
من تا حالا اين مشكل رو نداشتم . تو خوده فروم بازي مطرح كن وابتو مي دن حتما .نقل قول:
Unable To Login -1002
من رو لب تاپم هم ( كه ويندوزش ويستاست ) بازي كردم تو دانشگاه ( با نت وايرلس :دي ) . رو ويستا هم اجرا ميشه من مشكلي نداشتم .نقل قول:
روی ویستا پوشه رو کپی کردم و حتی رجیستری رو هم ست کردم، کلا روی ویستا اجرا نمیشه یا کار خاصی باید انجام داد ؟
من تا حالا اين مشكل رو نداشتم . تو خوده فروم بازي مطرح كن وابتو مي دن حتما .نقل قول:
Unable To Login -1002
بذار افتتاح که شد ، تو هم بیا :دینقل قول:
چه سایتی میزنید ؟ منم هستم ؟!
جاتون خالي امروز با goodman ( سعيد ميشناسه ) چند دست بازي كردم ، يه يه ماهي بود نديده بودمش . كلي خوش گذشت .
اينم عكساي يادگاري : دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش تو هم bf خریدی ؟
BF مجانی چه طوری می خوای بدی ؟؟؟ نکنه باگی چیزی پیدا کردی !!!:27:نقل قول:
هه هه هه!×!
بابا =ولمون کجا بود علی
ما که مثله بعضی ها مرفه جات نیستیم که
حسین بعد از افتطار بیا بکشمت!×!×@#@#%%#@
نه بابا
حس و حالش نیست
بچه ها دیشب بعد از سحر jericho رو ریختم بابا چه بازیه ملسیه! میخکوبش شدم ساعت 11 خوابیدم ظهری!!×!×!×!!
الان هم برم بقیش رو برم
اونش با من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
BF مجانی چه طوری می خوای بدی ؟؟؟ نکنه باگی چیزی پیدا کردی !!!
زیاد توجه نکنید ، توهم زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هه هه هه!×!
بابا =ولمون کجا بود علی
ما که مثله بعضی ها مرفه جات نیستیم که
لینک بده ما هم دانلود کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها دیشب بعد از سحر jericho رو ریختم بابا چه بازیه ملسیه! میخکوبش شدم ساعت 11 خوابیدم ظهری!!×!×!×!!
الان هم برم بقیش رو برم
تبصره : داریوش پاشو بیا غرب تهران یک فروشگاه زدن هایپراستار ، خیلی توپه ... دم خونه ماست ... بیا حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستی بیای بگو من بی صبرانه منتظرتم :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]