سلام چطوریه هارد اکسترنال 640GB ADATA SH93قیمتش 105 تومنه و western Digital 500GB
100 تومنه؟این دو تا هارد چه فرقی دارن؟کیفیت وسترن بهتره؟یا دلیل دیگه ای داره که ادیتا ارزونتره؟
Printable View
سلام چطوریه هارد اکسترنال 640GB ADATA SH93قیمتش 105 تومنه و western Digital 500GB
100 تومنه؟این دو تا هارد چه فرقی دارن؟کیفیت وسترن بهتره؟یا دلیل دیگه ای داره که ادیتا ارزونتره؟
نه اینطور نیستنقل قول:
adata و western هر دو کیفیت خوبی دارن
قیمت هاردهای وسترن در داخل مثل مابقی قطعات سخت افزاری که از قیمت جهانی اونها تاثیری نگرفته بطور کلی بالاست...
سلام
امروز یک عدد هارد 3.5 سیگیت گوفلکس 1ترا گرفتم با قیمت 85 تومن . گارانتی 2 ساله داشت البته نه برای سازگار !
دوستان توجه کنید اگه می خواهید 3 یا 4 تا هارد روسیستم ببندید اول از همه مطمئن شوید که مادربردتون پورت خالی داشته باشه (ساتا) بعدش هم میرسیم به میزان برق مصرفی هاردها (مهم) اول ببینید پاورتون برای 4تا یا بیشتر میکشه یانه بعد برید بخرید
هارد اکسترنال های بوفالو رو کسی داشته ؟ از مزایا و معایبش بگه ؟
برق مصرفی هاردها معمولا تو چه حدودیه؟
هاردهای بوفالو از با کیفیت ترین هاردهای بازار و جزء پرفروشترینها تو یه سری از بازارهای خارج از ایرانهنقل قول:
از خریدش پشیمون نمیشید
مدلهای متنوعش تو ایران نیست و دیگه گارانتی معتبر که خوب پشتیبانیش کنه هم همینطور
یه هارد 3.5 اینچ pc به ولتاژهای 5 و12 ولت dc نیاز داره و چیزی حدود 5 تا 13 وات توان مصرف میکنهنقل قول:
خطای +-5 % تو این هاردها طبیعیه.بالای 13 ولت و زیر 11 ولت هم معمولا خارج از حد نرماله
خب من تا حدودی پستهای قبلی رو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم!
حالا میشه یک لطف کنید بهترین و سریعترین هاردهای انترنال زیر 500g رو معرفی کنید؟
سلام به همه دوستان عزیز :5:
من میخوام یک هارد 1 ترابایت بخرم !!! :31::31::31:
میدونین من هارد های زیر را داشتم ::5:
مکستور 40 گیگ
سی گیت 80 گیگ
سامسونگ 500 گیگ
حالا میخوام وسترن دیجیتال بخرم اونم ساتا 2 به نشر شما انتخاب خوبی هست یا نه !!!:18::18: قیمت کردم 75000 تومان هست!!! در کل من را راهنمایی کنین بهترین مارک از همه لحاظ را بگیرم چون هارد های بالا که داشتم همشون خراب شدند !!!:19:
ممنونم از همتون :40::40::40::40::40: