عزیز دل بابا،ایشون ذکر کردن که نظر شخصیشون هست در مورد اینکه در این بازی باید حساب شده کار کنی،نباید بزنیش که:دی
_
به نظر من گرافیکش در حد mw2 بود،حالا شاید یکم بیشتر،ولی اینکه باید با دوستات بری جلو و تنهایی واقعا کارت ساختست رو من واقعا تحسین میکنم،اینجوری واقعا میری تو حال و هوای جنگ،اصلا من یه دفعه شهید چمران رو دیدم تو بازی:دی
من فقط یکم از تخریب پذیریش بدم اومد که اونم از نقاط قوت بازی هست،چون واقعا همینجوریه تو جنگ(شهید چمران هم اینو قبول کرد:دی)
من یادمه تو جبهه که همینجوری بود،باور کنین!هی من میرفتم توی این خونه های آبادان پناه میگرفتم،ناگهان این عراقیا با rpg خونرو رو سرم خراب میکردن،:دی
ولی خب،بازیش تو بسیاری از موارد از cod mw2 تقلید کرده بود و البته در بسیاری از موارد خیلی از mw2 کم می آورد....اصلا جلوه های ویژه ی mw2 رو من تاحالا تو هیچ بازی ندیدم!!!این آخرش مثل آخر mw1 بود تقریبا که البته mw1 جالب تر بود!اخر این باید با کلت تو هوا طرف رو میزدی و آخر mw1 هم باید با کلت طرف و 2 تا از سربازاشو میزدی که اصلا حال و هوای آخره mw1 با این قابل قیاس نبود!
به هر حال،بازی یه سری ایراد و البته یه سری برتری هم داشت که در آخر به قول دوستمون به نفع ما هستش،باعث رقابت میشه بین cod و Battle field،بالاخره Battle field اگه از cod بهتر نباشه،کمتر نیست;)