صفحه نمایش 1640 توی بازار با چه رزولوشن هایی پیدا میشه ؟ xps 1530 چطور ؟
صفحه نمایش 1640 توی بازار با چه رزولوشن هایی پیدا میشه ؟ xps 1530 چطور ؟
1640 با رزولیشن Edge-to-Edge HD Widescreen 16.0 inch WLED LCD (1366x768) هست و همچنین اینم هست که من تا حالا ندیدم Edge-to-Edge FullHD Widescreen 16.0 inch RGBLED LCD (1920x1080)نقل قول:
واقعا لبتاب خوبیست صدای هم که بعضی دوستان به ان اشاه میکنند فقط مربوط است به درایو نوری که اون هم به عل مکشی بودن ان هست و صدای کمی است اینقدر حساسیت نداره ولی پورت یو اس پی ان که سه تاست می تواند جای سوال باشد هارد و فن هیچ صدایی ندارد بیخودی تبلیغ منفی نکنید
سلام
من در شهرستانم امروز رفتم یه مغازه قیمت 1640 بگیرم طرف هم زنگ زد به یه مغازه در تهران و اون طرف که در تهران بود گفت 1640 برگشتی زیاد داره.نگیر.
به نظر خود من راست نمیگفت اما میخوام بدونم چگونه یه سیستم که تازه به بازار اومده ممکنه برگشتی داشته باشه؟
از اين جور حرف ها و صحبت ها بين فروشنده ها زياد هست
ممكنه يكي از فروشنده ها خودش 1640 رو داشته باشه ولي مياد جلوش شما از عيب و ايرادش ميگه ( اينطوري !!) : آي اين مدل بدرد نميخوره ، ميسوزه ! ميتركه !! مريضي مياره !! و هزار جور حرف ديگه ! بعدش مياد بهتون ميگه حالا اين رو نخرين بياين اين مدل رو كه من ميگم بخرين خيلي عاليه
اگه اينطوري گفت فكر نكنين دلش براتون سوخته و كباب شده !! مدلهاي ديگه اش باد كرده و اگه اونها رو نفروشه و چند وقت ديگه اون مدل Dis continue بشه مجبوره نصف قيمت رد كنه به جاي ديگه يا شهرستان !
با اين كار هم مدل قديمي خودش رو ميفروشه هم به ظاهر به شما لطف كرده و هم اينكه 1640 خودش رو هم بعدا نهايت با 50-100 هزار تومن كمتر ميفروشه كه باز هم سود ميكنه !!
واقعا گل گفتی اینو اخر مثال بودنقل قول:
دوستان 1640 مودم نداره؟
از چند نفر شنیدم برای اتصال به اینترنت باید براش مودم اکسترنال بخری.
سلام
دوستان اطلاع دارين dell studio xps 1640 سي پي يوش centrino هست يا نه؟
كارت وايرلسش ساخت اينتل هست؟
پردازنده اشcentrino و کارت وایرلسش هم Intel هستش.نقل قول:
فقط dell vostro 1510