نقل قول:
مدل شما آسیایی هست و باید به وب سایت زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.sony-asia.com
نقل قول:
مدل شما آسیایی هست و باید به وب سایت زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.sony-asia.com
سلام
اگر رزولوشن لپتاپي رو كه 1080*1920 هست هنگام اجراي بازي يا كارهاي ديگه بياريم پايين تر مثلا 900*1600 يا ... مشكلي ايجاد نمي شه.
منظورم اينه كه مثل مانيتور هاي crt هست كه با كم و زياد كردن رزولوشن مشكلي ايجاد نشه.
خيلي ممنون.
دوستانی که بکاپ نمی دونند کجاست
درون
VAIO CARe هستش
مخصوصا سرسی Cw اینطوریه ! تو استارت منو نبود.
دوست منم مي خواد يه سوني سري sr بگيره (مال منو ديد كلي حال كرد )..... رفته سايتشم ديده .... حالا سوالش اينه كه رنگ بندي هاي سري sr تو ايران هست؟؟ بايد كجا مراجعه كرد؟؟ مثلا رنگ alpine white اونو خوشش اومده.
با سپاس
رنگ بندي هايش هست تو ايراننقل قول:
البته اختلاف قيمت داره كه خب طبيعي هست
ممنون از پاسختون... من ديروز با دوستم رفتيم پايتخت همش مشكي ديديم !!!! كجا ميشه پيدا كرد و مشخصا اين رنگ سفيد آلپاين پيدا ميشه؟؟؟ اين افزايش قيمت كه فرموديد در چه حدي است(به شكل تقريب بفرمائيد ممنون ميشم )نقل قول:
با درود بر شما
بستگي داره كه از كجا پرسيده باشيد ، معمولا نقش بيشتر رنگ بندي ها رو داره ، يا مثلا ايران رهجو سري هاي آسيايي رو دارهنقل قول:
ببينيد يك مثال ، سوني NW130 رنگ قهوه اي با نقره اي حدود 30-50 هزار تومن اختلاف قيمت داره براي يك لپ تاپ 900 هزار تومني
نقل قول:
من امتحان کردم و باید بگم که کیفیت میاد پایین.
سلام دوستان
تصميم من براي خريد fw590 هستش
كلأ بين 4 مدل اون بترتيب اولويت
1.gjb 1.610.000 t
2.fzb 1.520.000 t
3.fpb 1.520.000 t
4.fvb 1.360.000 t
يكي رو ميخام بگيرم اما چنتا سؤال دارم
1_توي پايتخت بهم گفتن fw490 ديگه قديمي شده و نگير_ اما حس ميكنم چرت گفتن ديگه?چون همونه فقط يه ويندوز7 داره
2_ وقتي همه جا اين مدلهارو امريكايي اعلام ميكنن ديگه نبايد توش شك كرد كه چين و ..نباشه?و مثل بازار موبايل نيست?و از كجا بفهمم reforbished نيست
3_ مودم اين سري 5 نداره مودم دايل آپ يو اس بي چنده و اندازش چقدره
4_ميتونيد يه 2سه تا فروشگاه خوب رو تو پاساژ پايتخت معرفي كنيد?و چرا اين قيمتا انقدر تفاوت دارن در جاهاي مختلف
5_اينا رنگ بندي دارن? رنگ دودي سوني ها چطوره? و قيمت قاب?
راستي كيبوردها فارسي نداشت _بايد روش برچسب زد يا...
ممنون
نقل قول:
اولا سوال خود رو در تاپیک های مشاوره و راهنمایی خرید لپتاپ مطرح کنید و نه این تاپیک.
در ثانی همانطور که گفتین بین سری های 5 و 4 تفاوت سخت افزاری نیست.
مودم های دیال آپ برای سری 5 هم می تونید تهیه کنید و قیمتی بین 10 تا 40 تومان دارد.
خوشبختانه بازار نوت بوک تقلبی در کشور ساخت و غیره نیست، البته در زمینه ی گوشی ها هم تقلبی نداریم بلکه تقلیدی داریم و نوکیا ساخت چین با نوکیا مثلا مجارستانی یکی هستن و در کل نوکیاست!
سری های FW هم در ایران مدل های امریکایی و چینی آن در بازار موجود هستند که هر دو ساخت سونی و اصل هستند.
رنگ بندی دارند اما در بازار ایران فقط تک رنگ گیر میاد و مدل های قهوه ای رنگ در بازار کم هست و مدل های خاصی هستند.قاب هم که بیخیال چون یا گیر نمیاد یا اگر گیر اومد بالای 100 تومان خواهد بود/
در مورد کیبورد هم ، کیبورد همه ی نوت بوک ها فارسی نداره و فقط کافیست 2 تا پست فارسی در این فروم بدید تا عادت کنید.