باید این قدر بزنیدشون تا بالای سرشون علامت تعامل بیاد بعدEرو بزنید بقیش...نقل قول:
Printable View
باید این قدر بزنیدشون تا بالای سرشون علامت تعامل بیاد بعدEرو بزنید بقیش...نقل قول:
منم خریدم ، در حال نصبم :دی
دوستان بازی همه جا عرضه شده یا فقط خرید از سایت اصلی بازی هست فعلا؟
empiier games جان کلا به صورت راندوم یکی از پستهای این صفحات اخرو انتخاب کنی بخونی متوجه میشی که بازی منتشر شده و خیلیا در حال بازی کردن هستند رفیق ! حتی پست بالاییت !:10:نقل قول:
دوستان بازی کلا عرضه شده یا فقط خرید از سایت اصلی بازی هست فعلا؟
ولی هنوز شیراز پیدا نمیشه ا:41:نقل قول:
سلام
خدایی عجی بازیه سختیه. اعصاب ریخت بهم. این قول دریاچه عجب موجود مزخرفیه.
آقا کسی ترینر برای بازی نداره؟:31:
دوست عزیز میدونم خیلیا بازی کردن من برای این پرسیدم چون هنوز شهر ما و چند جای دیگه نیومده!!:19::46:نقل قول:
شما میتونید به صورت پستی سفارش بدید که البته دو نکته داره اول اینکه ممکنه قبل از زمانی که بدست برسه بازی بیاد تو شهرتون و دوم اینکه باید 2500 تومن بیشتر پرداخت کنید ( قیمت تمام شدش 6000 تومن میشه ) .نقل قول:
یه نکته مثبت هم داره که به قول خودشون شانس شما تو قرعه کشی بیشتر میشه. ( من که تا حالا نشنیدم یکی از دوستان بگه ایکس باکس برده)
ما که هنوز بازیو نگرفتیم. امیدوارم یه کپی نسبتا خوب از پرنس باشه!
البته این چند وقته دارکسایدر رو بازی کردم یکمی سطح انتظارم بالا رفته :31: فکر کنم وسطای بازی اینو پاک کنم دوباره همون دارکسایدر رو برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمت قایق واقعا ایرانی بودن بازی خودشو نشون میده!! سال 2010 هستیم و گرشاسب نمیتونه شنا کنه!! تازه جالبه غرق هم نمیشه تو آب پرت میشه!! مثل اینکه پرت شده باشه تو دره!! قایق هم که نمیدونم رو چه قانون فیزیک ساخته شده که وقتی پارو نمیزنیم غرق میشه خنده دار تر اینکه اومدن جذابش کنن وسط کار دشمن میاد باید قبل از اینکه غرق بشه اونا رو بکشی!! این قسمت قایق خیلی ضد حال بود!