کسی قیمت فرمون logitech G25 رو داره؟
Printable View
کسی قیمت فرمون logitech G25 رو داره؟
این قیمت مال خیلی وقت پیشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان:
من كيبورد فراسو مدل FCR8900 دارم.
وقتي من ميخوام توي بازيها از ترينر استفاده كنم مخصوصا اونهايي كه با كليد هاي F1 , F2 , F5 و اينها كار ميكنه ، با كيبورد من كار نمي كنه و بعضا صفحات ديگري مانند راهنماي استفاده از كليد هاي كيبورد در بازي ها باز مي شود.
لطفا مرا راهنمايي كنيد كه چه كار كنم.
ممنون
منظورتان رو دقیق نگرفتم :41:نقل قول:
اگر منظورتون اینکه دکمه هایی که در حالت پیش فرض تو بازی معرفی شده و باید تو کیبرد کار کنه نمی کنه من تا حالا بهش بر نخوردم و نمی چجوری است قضیه.....شاید مشکل از خود بازی یا کرک است و با یک اصلاحیه و یا یک کرک دیگر مشکل حل شه.....
از بچه های بخش بازی در تاپیک هایی که ان بازی رو می کنید مطرح کنید شاید کسی به مشکل شما بر خورده باشه....
زد عزیز من دو تا دسته میکروسافت خریدم
یکی از رو جعبه برداشته شده بود که جنسش عالی بود
اون یکی جعبه داشت که جنسش خیلی بد بود
از فتحی هم خریدم اون جنس بده رو
وقتی شوک می داد تلق تولوق می کرد
بازش کردم دیدم آمیچرش لق می زنه
چند تیکه فوم کوچولو دورو برش گذاشتم درست شد
الان هم به یه برنامه برای تست دسته ها نیاز دارم
اگه سراغ دارید بهم بگید
نه عزيز ، مشكل نه از كركه و نه از بازي.نقل قول:
من با يه كيبورد ديگه ( مدل قديمي تر فكر كنم مدلش FCR-8100 باشه ) امتحان كردم كار كرد و هيچ مشكلي هم نداشت اما بعضي از دكمه هاي كيبورد خودم پيش فرضشون يه چيز ديگه است ، مي خواستم بفهمم چه شكلي ميشه دكمه هاي پيشفرضش رو عوض كرد؟
ممنون
نقل قول:
اگر درایو دسته رو نصب کرده باشی برو کنترل پنل و انجا یک بخش game contorler هست انجا می تونی دسته رو انتخاب کن و برو بخش ویبره و تست کن:46:
متاسفانه تا به حال چنین حالتی برای من پیش نیامده و فعلا پیشنهادی جز رفتن به بخش تنظیمات کنترل تو بازی و بررسی اینکه ایا ان دکمه ها در انجا می شه تغییر داد هست یا نه و اگر بود جابهجا کنید تا درست شه.....نقل قول:
پیشنهاد دیگرم رو هم قبلا گفتم...
پوزش بخاطر اینکه راه حلی براتون ندارم:41:
راستی من یه فرمون دارم مال 6 - 7 سال پیشه که از دبی آورده بودم
اون فرمونم رو وین 7 کار نمی کنه چی کار کنم؟
مارک سازنده رو باید سرچ کنی و بری سایت سازنده و بعد بری ببینی هنوز درایو باسه این مدل عرضه می کنن یا نه...البته اگر از این ناشناس ها باشه سخته و معمولا....بعیده درایو باسه 7 داشته باشه ( اخرین درایوهاشون شاید کار کنه ولی شرط اینه سازنده اش رو پیدا کنی )نقل قول:
سلام ما مي خواهيم بازي gears of war را 2 نفره انجام بديم چيكار بايد بكنيم؟