خواهش میکنم.نقل قول:
بله میدونم شما نسخه کرک شده ندارید.به همین خاطر گفتم قابل توجه کسانی که از کرک استفاده میکنن.
اما انگار بقیه پست رو مطالعه نکردید . من دو تا راهکار معرفی کردم:
شما یه یوزر جدید درست کنید و لوگین کنید.اگر اونجا آیکن نورتون نمایان بود مشکل از ویندوزه و چیز تازه ای هم نیست!
اگر آیکن نورتون اونجا نبود آنتی ویروس را با Norton Removal Tools پاک کنید و نسخه 2010 را نصب کنید.
در آخر احتمال ویروسی بودن ویندوز هم هست.به Safe Mode برید و آنتی ویروس را اجرا کنید تا Full System Scan شروع بشه.
ضمنا با حذف شدن آیکن، آنتی ویروس از کار نمیفته و Auto Protect به کار خودش ادامه میده.
سلام. خواهش میکنم.نقل قول:
من یکبار از PC Tools استفاده کردم.مشکلی با نورتون نداشت.
سوال خیلی خوبی پرسیدید.
من به همه توصیه میکنم Early Load رو فعال نگه دارن.
موقع بارگذاری سیستم یک سری درایورهای سیستمی هم لود میشن.
اگه Early Load فعال باشه بقیه درایورها موقع لود اسکن میشن.پس این عمل بوت شدن رو به تاخیر میندازه.
ولی برای افزایش امنیت خیلی مفیده.
این گزینه به طور پیش فرض غیرفعاله.
Idle Time Optimezer وقتی فعال باشه آنتی ویروس بعد از گذشت یه مدت از بیکاری سیستم شروع به کار میکنه و عملیات پشت پرده رو که تو قسمت Norton Tasks وجود داره انجام میده.
Norton Tasks از صفحه اصلی آنتی ویروس قابل دسترسیه و شما میتونید هر کدوم از این وظایف رو دستی انجام بدید.
حالا وقتی Idle Time Optimizer غیر فعال باشه هیچ کدوم از این کارها انجام نمیشه.
Idle Time Scans چهار حالت داره : خاموش،هفتگی،ماهانه،هر سه ماه یکبار.
مثلا وقتی سیستم بیکاره به صورت هفتگی Full System Scan انجام میشه.
Idle Time Out از 1 دقیقه تا 30 دقیقه قابل تنظیمه.
اگر Idle Time Out را روی 15 دقیقه و Idle Time Scans را روی Monthly تنظیم کنیم ، یعنی اگر سیستم به مدت 15 دقیقه بدون استفاده باقی موند هر ماه یکبار کل سیستم اسکن بشه.