من کاردانی گرافیک دارم ولی تو کنکور امسال قبول نشدم .
تو هنر به گرایش موسیقی ،کلا موسیقی علاقه دارم .
هیچی از نت و موسیقی نمیدونم . برای ورود به این رشته شرایط خاصی وجود داره آیا باید سازی رو بلد باشم .
Printable View
من کاردانی گرافیک دارم ولی تو کنکور امسال قبول نشدم .
تو هنر به گرایش موسیقی ،کلا موسیقی علاقه دارم .
هیچی از نت و موسیقی نمیدونم . برای ورود به این رشته شرایط خاصی وجود داره آیا باید سازی رو بلد باشم .
پست های قبلی رو بخون حتما به جوابت میرسی!نقل قول:
نقل قول:
این رشته ها خب اگر در مرحله اول قبول شوید میبایست ازمون دیگری هم که عملی و فرهنگی هست رو قبول بشوید
در این ازمون باید یکسری ساز را بلد باشید یا در بازیگری و سینما هم با توجه به اون رشته ازمون دارند....
ماده50 داوطلبان موسیقی هنر باید ازمون عملی شمال ساز-سلفژ-و تئوری موسیقی و مصاحبه فرهنگی را نیز انجام نمره حد نصاب را کسب نمایند.....
موفق باشید ..
سلام.
از همه دوستان نازنین به خاطر اطلاعات بسیار ارزشمند و مفیدی که ارائه می دن،حقیقتا سپاسگزارم.انشاءالله که هرچه خیر هست،برای همگی شما رخ بده.امیدوارم که در صورت قبولی در دانشگاه هم،همچنان به این صفحه سر بزنید و امثال بنده رو کماکان از اطلاعات ارزشمندتون بهره مند سازید.
جسارتا امکانش هست که کمی درباره فرآیند انتخاب رشته در رشته موسیقی بیشتر توضیح بدین؟آیا انتخاب دانشگاه برای آزمون شرکت در آزمون عملی صرفا بر اساس اولویت انتخاب و رتبه هست؟ضمنا اونطور که من متوجه شدم می تونیم همزمان در رشته نوازندگی و آهنگسازی در آزمون عملی شرکت کنیم.آیادرست فهمیدم؟در این صورت،آیا مثلا امکانش هست که در هر دو گرایش قبول بشیم و بعد خودمون انتخاب کنیم؟
پیشاپیش از توجهتون سپاسگزارم.
تشکر میکنم از دو دوست عزیز بابت پاسخ هایی که دادند .
اگه اینطور هست که نمیشه رشته موسیقی رو انتخاب کرد . همونطور که گفتم به موسیقی علاقه دارم ولی اگه از همین امروز هم شروع به یادگیری سازها کنم فکر نکنم تا کنکور سال آینده موفق بشم .
یک سوال دیگه دارم .
من اگه کارشناسی گرافیک بخونم میتونم بره ارشد رشته انیمیشن رو انتخاب کنم ؟
بره ورود به رشته انیمیشن چه کتابها و یا چه منابعی لازمه تا خودمو به اون سطح لازمه برسونم و در کنکورش شرکت کنم ؟
اره امکانش هستنقل قول:
مرسی سولماز جان خیلی لطف کردی . وای رشته سینما فقط تا رتبه 15 اینکه خیلی بی انصافیه . پس با این اوصاف برای دانشگاه سوره هم زیر رتبه 100 نباید بگیرن . ای بابا یعنی امسال هم ردم :((
سلام.سپاسگزارم مهران عزیز.
دوستان برای رشته گرافیک ارشد چه کتابهای تستی رو معرفی می کنید؟
سوال دیگم اینه که برای امتجام عملی دانشگاه ازاد این رشته سطحش چجوریه؟ آیا همزامان با آزمون تئوری هست یا براش زمان وجود داره؟ اخه من میخوام تغییر رشته بدم ولی طراحی نمیدونم..برای همین میخوام ببینم اصلا میرسم برای آزمون عملی آمادگی پیدا کنم یا نه
ممنون
نقل قول:
با رتبه های بالاتر هم قبولی احتمال دارد.
چون در گزینش این رشته ها مصاحبه وازمون عملی هم دارند.پستا رتبه های بالات رامکان قبولی هست.
تا رتبه 15 به طور 100% احتمال قبولی دارد
و البته چون رشتهه ای نیمه متمرکز ورودی بهمن هستند. خیلی ها ترجیح نمیدهندبروند
پس امیدوار باشید ....