به نظر من u5 بگیرنقل قول:
Printable View
به نظر من u5 بگیرنقل قول:
خب مسلمه که U5 بهتره از همه نظر (محمد جان ناراحت نشی یه وقت. نظر شخصی بود!). ولی گرون تر هم هست.نقل قول:
فکر کنم تنها رقیب یو5 همین ای7 هست که از اونم بهتره چون !!!
از نظر mw و db از i7 خیلی بالاتر هست و صفحه ی بزرگتری هم داره که بدرد لایریک میخوره اما همین ای7 که فیلم پخش میکنه من نمیدونم چه جوری باید توی 1.3 اینچ فیلم دید پس قابلیت فیلم واقعا الکی هست و پول بیشتری باید الکی داد ......
حالا یه بخشی برای یو5 میخوام بزنم به زودی ...
نظرتون در مورد واکمن های سونی چیه ؟ در مقایسه با COWOn و Creative منظورم هستو
پیشنهاد میشن ؟
===========
یه مورد هم که ذهنم رو مشغول کرده آیپاد تاچه ، نظرتون در موردش چیه ؟ میصرفه به قیمتش ؟
از توی این تاپیک اینطوری فهمیدم که از نظر صدا اولویت با COWON هست....
نقل قول:ظاهرا پرطرفدار یعنی اینکه من چندجا خونده ام که استقبال ازش خوب بوده (مثلا نوه معنوی zen v plus هستش همراه اسپیکر با قیمت مناسب) ... چرا میگم "ظاهرا" ؟ ... بخاطر همون بحثی که با دوستمون داشتم مبنی بر اینکه جواب قطعی دادن در یه بحث آکادمیک درست نیست ... وقتی من مدرک معتبر مبنی بر یه ادعا ندارم ، بهتره اون ادعا رو قطعی مطرح نکنم ...نقل قول:
//
2 گیگش باید 80 تومن باشه
//
نمایش تصویر داره - ولی توی صفحه به اون کوچیکی ، این یه قابلیت جانبی محسوب میشه که ارزش مانور زیادی نداره .. ولی بهرحال داره ...
نقل قول:نه پاور جان ... ناراحت نشدم ... همونطور که گفتی نظر شخصی بوده .. اما من بازم تکرار می کنم که u5 رو با بقیه کارای سطح بالاتر cowon در یه سطح نبرید .. ببینید این نظر مدیر فروم anythingbutipod ه (dfkt) - خب من خودم مطمئنم که اون آدم از من حرفه ای تره و حرفش (بعنوان مدیر فوروم یکی از خوشنام ترین سایت های پلیر) رو قبول دارم ؛ ببینید در مقایسه بین مثلا sansa clip و u5 چی گفته :نقل قول:
یعنی مدل clip که هم رده زن استون پلاس هست رو از نظر کیفیت صدا برنده رقابت به u5 می دونه ...نقل قول:
Clip: best flat/pure sound quality
اونوقت واسه من یه جورایی ناامیدکننده اس وقتی که دوستمون azpz میاد و میگه :
دوست خوبم ، شما اصلا می دونی تفاوت mw ی i7 و u5 چقدر در واقعیت برای گوش من و شما تفاوت ایجاد می کنه ؟ ... می دونی کاربردش چقدره ؟ ... می دونی که با 70% هدفونهایی که دست من و شماست ، اصلا ما به اون تفاوت نخواهیم رسید ؟ ...نقل قول:
از نظر mw و db از i7 خیلی بالاتر هست
این به نظر من توهین آمیزه که بعد از چندین بار تکرار این جمله که "بلندی صدا و mw و db ، ربط زیادی به کیفیت نداره و پارامتر چندان مهمی نیست " ، شما باز هم میای و برای مقایسه یه مدل گمنام و یه مدل تحسین شده ، اولین حرفی که می زنی اینه که " این صداش بلندتره پس بهتره " و " واسه I7 داری پول الکی میدی " ... این بی منطق ترین مقایسه ای بود که من ظرف این یکی دوساله شنیدم
در مورد اون سایت خود من هم خیلی مطالبش رو دوست دارم و به نظرم جالبه. ولی به قول خودت کیفیت صدا یه چیزیه که ممکنه در نظر هر شخص متفاوت باشه. من تا حالا صدای sansa رو نشنیدم. ولی جوری که U5 هدفون فول سایز منو به ارتعاش در میاره کامپیوتر هم ازش عاجزه. D2 هم همه میگن از نظر صدا بهترین مدل کووانه. من که خودم دو سال D2 داشتم در مقایسه با U5 تفاوتی مشاهده نکردم. جز این که صدای D2 یه مقدار بلندتر بود. فکر کنم یه مقدار بی انصافی کردی که از U5 به عنوان یه مدل گمنام یاد کردی. راستشو بخوای من هم تا حدودی با دوستمون موافقم. ال سی دی 7 به قدری کوچیک هست که نشه توش فیلم و عکس دید. تازه رزولوشنش هم به طرز رعب آوری پایینه. به نظر من تنها برتری واقعی 7 نسبت به U5 عمر باتریش هست. البته مطمئنم که کیفیت صدای این دو مدل هم چندان تفاوتی نداره.نقل قول:
راستی شما گفتی U5 فایل های FLAC رو ساپرت نمیکنه که سایت کووان خلاف این مطلب رو میگه.
1. نه دیگه - اینکه بحث رو با این جمله که " هر شخصی نظری داره " مختومه کنیم واسه بحث در مورد اینکه "زرد رنگ بهتریه یا سبز" مناسبه ... در اساس منطق علمی این جمله یه بسط هم داره و اون اینکه: "مساله اینه که نظر یک نفر صرفاً نظرشه و نظر دیگری نتیجه شناختش" ... وگرنه من و شما و جناب azpz و مدیر اون فوروم ، ادیتور Cnet چه فرقی داریم ؟ ... من می تونم بگم " cowon مزخرفترین صدا رو داره – هرکس نظری داره" ... چطور یه نفر متوجه می شه که حرف من و شما چقدر درست یا غلطه (بذار بهتر بگم: معتبر/غیرمعتبره)؟ ... آیا غیر از اینه که تفاوت ماها در شناخت ما از اون مقوله اس ؟ ...نقل قول:
2. شما و azpz اصلا توجه کردید که دوستمون در پستش گفت که اهمیت واسه اش صداست و تصویر زیاد مهم نیست ؟ ... با این حساب وارد کردن چندباره بحث تصویر در این معادله دقیقاً دلیلش چیه ؟ ...
3. با توجه به اینکه میگید این مدل گمنام نیست، میشه چندتا از ریویوهای معتبر u5 رو لینک بدید تا من براساس اونا نظر بدم؟
4. سایت cowon کنار ogg و flac ستاره زده ... یعنی اینکه فقط در بعضی fw ها این قابلیت ایجاد شده ... و اون fw ها کره ای هستند ... من نمی دونم پشتیبانی زبان fw اش چطوره ؟ ... اما برحسب تجربه قبلی از cowon احتمال میدم نیاز به انتقال فونت باشه ... کار رو خیلی سخت کردن ؛ نه؟! ...
5. "همه میگن D2 از نظر صدا بهترین مدل کووانه" ... همه دقیقا کیه ؟ ... چندتا لینک برای شناسایی بخشی از این همه به من میدی؟
من منتظرم...
یه پلیر خوب به من معرفی کنید که برم بخرم...
فقط صدای عالی داشته باشه...تصویر نمیخوام
ببینم عزیز
چرا یه xpressmusic 5800 با یه هدفون کریتیو نمی خری
هم یه گوشی توپ با قیمت مناسب
شارژ 27 ساعت برا اهنگ