من وقتی این بازی رو نصب میکنم ای ارور میاد. حالا چی کار کنم? Release date check failed
Printable View
من وقتی این بازی رو نصب میکنم ای ارور میاد. حالا چی کار کنم? Release date check failed
فکر کنم ردش کردی نـــــــــــه...؟؟؟نقل قول:
ما که نفهمیدیم.
آیا این Crysis Warhead همان Crysis است؟؟
یا این نسخه جدید کلا با اون فرق داره.
اره همونه ولي از يه ديد ديگه . و داستانشون هم كاملا به هم ربط دارند فقط شخصيتش رو عوض كردند.نقل قول:
ما که نفهمیدیم.
آیا این Crysis Warhead همان Crysis است؟؟
یا این نسخه جدید کلا با اون فرق داره.
دو-سه بار دیگه هم برونقل قول:
سروش جان
این کار رو کرده بودم و از اوله اون قسمت که بعد از خراب شدن پل شروع میشه ، دوباره رفتم
خیلی عجیبه به خدا .یکی از دوستان هم اومد و گفت که باید اینجا این کار رو بکنی ، ولی برای اون هم نشد و اونم توی همون مرحله برج گیر کرد
احتمالا یه کاری رو انجام نمیدی از روی کیبوردت دکمه ی tab رو بزن ببین باید چیکار بکنی
سلام. این بازی خیلی جالبه ، فقط یک ایراد بزرگ داره و اون هم اینه که انتظارات گیمر رو از یک بازی اول شخص خیلی بالا می بره و تا مدتی بعد از تموم کردنش ، هیچ بازی ای به آدم نمی چسبه دی:نقل قول:
مثلأ همین فارکرای 2 ، اگه دقیقأ بعد از وارهد بازیش کنی ، متوجه می شی که چه قدر یخ و بی مزست.
اصولا توی فولدر کرک باید یه فایل dll باشه اون فایل رو ببر replace کن توی فولدر bin32 توی مسیر نصب یه لحظه آنلاین شو retry بزن حل میشه مشکلت بازم سوالی بود در خدمتیمنقل قول:
شما سيو بازي را بزاريننقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا من ردش كنم و بدم بهت
اقا من از وقتی که توی کرایسس قبلی با فضایی ها طرف شدم دیگه ازش خوشم نیومد این چه طوره بهم بازی کردنشو پیشنهاد میکنید با اینم مثل اون یکیه
دقیقا همین جوریه که البرز جان می گن.من تا یک ماه هیچ بازی بهم نمیچسبید و همه بازی ها رو با crysis مقایسه میکردمو میگفتم اون کجا این کجا.:31::31::31:نقل قول: