دوست عزیز این رو هم نتونستم دانلود کنم.دانلود تا اخر می ره اما اخرش سرعت دانلود صفر میشه.نقل قول:
دوست عزیز این رو هم نتونستم دانلود کنم.دانلود تا اخر می ره اما اخرش سرعت دانلود صفر میشه.نقل قول:
ADSL داری؟نقل قول:
تعدا کانکشنهایی که برای ارتباط با شبکه میزنی چقدره؟
اگه بصورت دانلود با خود ویندوز انجام بدی چطور؟ یعنی از IDM استفاده نکنی؟
اره adsl دارم.نقل قول:
با ویندوز هیچ مشکلی ندارم.البته با idm هم نداشتم اما از وقتی اپدیت کردم این اتفاق افتاده.یعنی تا دو هفته پیش با idm خیلی راحت دانلود می کردم.
تعداد connection ها هم در حالت default که 8 است گذاشتم.
شما کانکشن رو بزار روی 1 و دانلود رو انجام بده ببین باز این اتفاق میوفته؟نقل قول:
اگه این اتفاق افتاد ورژن رو حتما عوش کن و از کرکی که در پست بالا اسمش رو بردم استفاده کن برای فعال سازی
دوست عزیز فرقی حاصل نشد.نقل قول:
این رو هم بگم که وقتی idm رو نصب کردم این پیغام رو میده idm has been registered with afake serial number or the serial number has been blocked
دوست عزیز در اخر دانلود این ارور رو میده cannot download the file because of the time out
سلامنقل قول:
این ارور ا پایان اعتبار هست...
مشکل از سروره/
سلام منinternet download manager رو روی وینرود 7 نصب کردم ولی بعد از یک مدت که دانلود میکنه همینطوری می مونه و دانلود نمیکنه ولی همین نسخه رو روی xp نصب کردم مشکلی نداشت کسی می دونه باید چجوری درستش کنم؟
خوب اینطوری بازم اگر مثلا یه فیلم باشه آخراش خرابه و نشون نمیده .نقل قول:
فقط می خواستم بدونم که اشکال از IDM هست ؟ یعنی اگر مثلا از DAP یا Flashget استفاده کنم اینطوری نمیشه فایل ؟
بعد اگر مشکل از IDM هست کدوم نرم افزار بهتره واسه جایگزینی ؟
system restore کن به زمان قبل از بروز این مشکل و بعد کرکی رو که گفتم روش اجرا کننقل قول: