کرکی جون در کل استفاده از کدوم نسخه ی رو پیشنهاد میدید؟
Printable View
کرکی جون در کل استفاده از کدوم نسخه ی رو پیشنهاد میدید؟
جناب كركي عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
اولا كه اينايي كه اسم بردي و چند مورد ديگه كه هم من ميدونم و هم شما بازم به اندازه فرق فتوشاپ با Snagit و يا فرق از زمين تا آسمون نيست
در ضمن UltraISO هم 7.5 رو كرده نسخه 8 !
يعني اينا با هم تفاوت خيلي زيادي دارند ؟
فرقايي كه اسم بردي رو كاملا قبول دارم و مي دونم هنوز نقاط تفاوت ديگه اي هم هست كه از حوصلت خارج بوده كه بگي اما اينجور كه فرمودي شايد براي كاربري كه اطلاع خيلي بالايي نداره و .... خيلي هضمش سنگين باشه
يكسري قابليتهاي بسيار مفيد بهش تو نسخه 6 اضافه شده ( و شايد بعضي از قابليت هاي نسخه 5 رو نداره ) كه ميشه به همون مواردي كه اشاره كردي اشاره كنم ( مثل محافظت از خود - ادامه اسكن بعد از ريستارت - مخصوصا مصرف رم كمتر - ... ) كه از نظر من فرق اين دو نسخه رو به زمين تا آسمون برسونه . در هر صورت اين نظر منه و نظر شما هم براي من كاملا محترم است
با سلام به دوستان
يه مشكل عجيبي برام رخ داده بدين شرح
كاسپرسكي 6.0.0.299 رو سيستم( windows xp sp2 ) داشتم و خيلي خوب كار ميكرد تا اينكه ورژن جديدش رو ميخواستم نصب كنم (6.0.0.300 final ) اول قبلي رو ميخواستم آنيستال كنم پرسيد آيا آپديتهاي قبلي رو سيستم باشد و من گفتم بله ، بعد از انيستال كردن ، در حين نصب ورژن جديد از من سوال كرد كه ميخواهي از آپديتهاي قبلي استفاده كني من هم فكر كردم كه شايد قبلي با اين سازگاري نداشته باشه و گفتم نه ! :blush: بعد در موقع نصب تا يه جايي ميرفت و يهو roll back ميكرد و با خطا ميگفت مشكلي داره و گزارش پايان رو با خطا ميداد :angry:
بعد از آن هر كاري كردم نتونستم ورزن جديد را نصب كنم باز همان خطا و .... :sad: ( ريستارت شاد داون و.... فايده اي نداشت ) :sad: بخاطر همين ويندوز را دوباره نصب كردم باز ديدم همان خطا رو ميده ورژن قبلي هم ....
حالا فقط تونستم ورژن 5 پرو رو نصب كردم و دارد كار ميكند (kasperskay anti virus personal pro 5.0.527)
دوستان ، كركي جان و سودا لطفا بنده رو در حل اين مشكل راهنمايي كنيد چون من اينترنت سكوريتي 6.0.0.300 final رو ميخوام نصب كنم
PLEASE HELP ME :sad: :ohno: :blink:
YOURS
WEB2003 :blush: :)
ويندوز قبلي رو پاك كردي و ويندوز جديد نصب كردي يا نه ؟
فايلهاي داخل پوشه documents and setting \ all users\ application data \ kasper رو پاك كن و با يه برنامه پاك كننده رجيستري مثل Registry First Aid رجيستري سيستمت رو از اسم كاپسر پاك كن
حالا احتمالا ميتوني نسخه جديد كاسپر رو نصب كني
نقل قول:
نوشته شده توسط soda
با تشكر از سودا جان :rolleye: ;)
همه اون كارها رو انجام داده بودم سيستم رو هم فرمت و دوباره يه ويندوز جديد نصب كرده بودم باز هم نشد :sad:
حالا تو ويندوز جديد هم همون مشكل بالا رو گفتم وجود داره هم با نسخه جديد و قديمترش :sad:
اين ديگه خيلي عجيبه !
خوب صبر كن كركي جان بياد اونم نظرشو بگه
:blink: همين چند لحظه يه بار ديگه هم تو ويندوز جديد ديگه ( چون دو تا win xp sp2 نصب كردم ) آزمايش كردم
باز خطا ميداد ... :sad:
تو همين لحظه فكري به ذهنم رسيد :ohno: ( بخدا تا همين چند دقيقه پيش نميدونستم) من نسخه جديد kis رو بصورت فشرده rar دانلود كرده بودم تا اينجا داشته باشيد :ohno:
ببينيد چطوري منو سركار گذاشته :ohno: من رفتم از داخل فايل فشرده اجرا كردم ديدم با كمال تعجب :ohno: نصب شد :ohno:
حالا يه تجربه خوبي كسب كردم كه ميخوام براي دوستان بنويسم چون اين فرومها ...... :happy: :)
ببينيد وقتي من دچار مشكل شده بودم كاسپر خطاي نصبو داد و بقيه ماجرا .... دفعه بعد كه ميخواستم نصب كنم گفت سيستمو ريستارت كن و بعد نصب .... منم اينكارو كردم ولي باز ... حالا بعد از اينكه از داخل فايل فشرده نصب كردم ( چون قبلن فايل ستاپ رو از حالت فشرده rar خارج كرده ولي فايل فشرده رو پاك نكرده بودم ) به اين نتيجه رسيدم كه بعد از خطاي نصب فكر ميكنم يه اطلاعاتي رو در فايل SETUP KIS اضافه كرده و هر دفعه اجرا ميكردم حتي با فرمت سيستم هم و نصب دوباره ويندوز خطا ميداد :ohno: تو همچين مواقعي فايلهاي فشرده خود را براي اطمينان خاطر نگه داريد و يه مو قعي ..... البته يه نكته ديگه اينكه اگر اين فايل رو تو يه سي دي رايت ميكردم همچين مشكلي پيش نمي آمد :blush: ( درجايي كه فايل ستاپ بود قسمت ديدن فايلهاي مخفي رو هم فعال كرده بودم ولي فايلي به غير از FILE SETUP نبود :ohno: )
حالا عجب داستاني شد ماجراي ما ............. :blink:
از سوداجون هم ممنون كه اظهار لطف كرد بودن و اولين نفري بود كه ميخواست مشكل من رو حل كنه ;) :cool:
اين تجربه خوبي براي من و شما ، شما هم تجربيات خودتان را تو همين فرمها ....................
با تشكر :)
با سلام
من از كسپر6.0.0.30 استفاده مي كنم و هر موقع به اينترنت وصل ميشم خودش اتومات آپديت ميكنه .حالا چون ويندوزم ايراد پيدا كرده ميخوام ايميجي كه قبلا ازش گرفته بودم رونصب كنم.حالا سئوالم اينه كه از اين فايلها ي آپديت ميشه بعدا استفاده كرد يا ديگه بدرد نميخوره وبايد از فايلهاي آپديت سايت كسپر استفاده كردواگه ميشه روشش چيه؟؟؟ لطفا اساتيد كسپر كمي سريعتر جواب رو
بهم بدهند. چون ويندوزم خيلي اوضاعش وخيمه وبايد هرچه زودتر عوضش كنم.با تشكر
شراره خانم شما پوشه ی X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
رو نگه دارید;).
سلام
يك سوال ميشه اون صدايي كه موقع پيدا كردن ويروس از خودش در ميياره رو قطع كرد يا عوض كرد ؟اگه عوض بشه خيلي باهال ميشه . اگه تو عالم خودت باشي يك هو جيق ميزنه , شومصد متر ميپرم بالا. واي .......