باید از نسخه enterprise آنتی ویروس استفاده کنیدنقل قول:
Printable View
باید از نسخه enterprise آنتی ویروس استفاده کنیدنقل قول:
هیچ مسلمونی نیست جواب من بده؟؟؟؟ :(
دوستان مودم من Asus AM 602 هستش که بصورت کومبو روتر هستش یعنی میتونه و همزمان از دو درگاه USB و LAN به دو سیستم اینترنت بده
خب اینطوری نیازی به کامپیوتر سرور و یا سوئیچر نیست و یه راحتی اینترنت شیر میشه
البته گویا در این سبک شیر ، دو سیستم با هم شبکه میشند
خب اینجا یه مسئله ای هستش اینه که چطور میشه امکان دسترسی یه سیستم رو به سیستم دیگه کاملا قطع کرد و فقط ار اینترنت استفاده کرد
اینطوری هر کس مسئول سیستم خودشه و آدم خیالش جمع هستش که مثلا اگه سیستم دیگه ویروسی باشه به سیستم خودش منتقل نمیشه
یا اینکه اگه کسی در سیستم دیگه نشسته باشه ، قصد دخالت و ورود به درایوهای منو داشته باشه ، جلوش گرفته بشه
کسی از دوستان می تونه کمکم کنه
ممنون
اینی که الان گفتی یعنی چی ؟ :31:نقل قول:
من eset رو دارم رو سیستمم نسخه بیزینس !
بعدم یه سوال دیگه !
چرا نمیتونم همه درایوام رو به اشتراک بزارم . یعنی وقتی به اشتراک میزارم تو سیستم دیگه ارور access denide میده ( اگه درست نوشته باشم :31:) میگه فقط administrator میتونه به این درایو دسترسی داشته باشه یا اینجور چیزی !
بازم یه دنیا ممنون :40::11:
سلام
چند تا سوال دارم
اگه من یک کامپیوتر xp 64 و دیگری xp 32 داشته باشه باز میشه شبکه کرد؟
از کجا میشه فهمید مشکل از کابل هست یا نه؟
آیا میشه با همین روش هم بازی های تحت شبکه رو بازی کرد
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ;4131153
من فقط ميخوام يك شبكه ساده بين ويندوز VMware و سيستمم برقرار بشه ؛ آداپتور يك رو فعال كنم يا 8 و يا هردوشون؟
در مورد ست آي پي هم با اين روش پست اول انجام بدم نتيجه ميده؟!
تو ویندوز سون چه جوری شبکه درست کنیم، میخوام فایلهام رو شیر کنم، هر دو سیستم سون روش نصبه
ببخشید به خاطر کنکور چند روز نبودمنقل قول:
یه نسخه از آنتی ویروسه مثلا mcafee نسخه enterprise داره که حالت کلاینت سروری پیدا میکنه
انتی ویروست یه فایروال داره غیر فعالش کردی؟
یا غیرفعالش کن یا برو سیستمهایی که میخوای رو بهش بده که اونا رو به عنوان trusted قبول کنه
1-بله میشهنقل قول:
اصلا پروتکلهای شبکه واسه همین به وجود اومدن دیگه که سیستم ها مستقل از os با هم شبکه بشن
2-تستر هست
اما راه دم دستش چک کردن چراغ کابل موقع اتصال به سیستمه
3-بله میشه
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
خب شما ای پی نده به سیستماتنقل قول:
بذار روی اتوماتیک
بذار ics خودش ای پی بده
این که خودش توضیح داده چیکار کنی
کدوم قسمتش رو مشکل داری
بگو تا توضیح بدم
مال من چراغ نداره!نقل قول:
2-تستر هست
اما راه دم دستش چک کردن چراغ کابل موقع اتصال به سیستمه
منظورت رو از تستر نفهمیدم