درسته ، حواسم نبود ولی حالا DVD ها نیست دیگه ، کاری رو که گفتید کردم منوها تو تلویزیون ظاهر میشه ولی باز نمیشه !نقل قول:
باید راه دیگه ای داشته باشه .
Printable View
درسته ، حواسم نبود ولی حالا DVD ها نیست دیگه ، کاری رو که گفتید کردم منوها تو تلویزیون ظاهر میشه ولی باز نمیشه !نقل قول:
باید راه دیگه ای داشته باشه .
درود یه سوال داشتم: هرجا پرسیدم به جواب نرسیدم!!
چرا تو برنامه BurnAware Professional گزینه make video cd وجود نداره؟؟
من میخوام cd ویدیویی رایت کنم که تو دستگاه سی دی پلیر اجرا بشه ولی نمیتونم!!
لطفا کمکم کنید (ورژن برنامه من 3.0.5 هستش)
ممنون//:10:
نقل قول:
شما دیگه با این تفاسیر باید قید منوی اورجینال رو بزنی چون شدنی نیست
از نرم افزار Nero Express و تب VIDEO و گزینه DVD-VIDEO FILES استفاده کنید و یا برای ایجاد منوی دلخواه از Nero Vision استفاده کنید و منو مورد نیاز و دلخواه رو طراحی کنید
مسیر MAKE DVD و سپس DVD-VIDEO و ....
ضمن تشکر ، در خود پنجره Nero Express آیکن DVD-Video Files داره و تمام فایلها رو میبینه و کاملاً مثل DVD اصلی در میاره با همون منوهای اوریجینال:20:نقل قول:
الآن مشکل حل شد دیگه؟نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید.
چند تا فایل FLAC دارم که میخوام با 10 Nero Express به صورت صوتی رایت کنم ولی اروور زیر را میده. از اساتید تقاضای کمک دارم
Supported file formats: AAC (*.aac), ADPCM (*.wav; *.wave), Apple AIFF (*.aif; *.aiff), CDA Files (*.cda), Dolby Digital (*.ac3), FLAC (*.flac), M3U files (*.m3u), M3U8 files (*.m3u8), MPEG-4 AAC (*.mp4; *.m4a), Ogg Vorbis (*.ogg), Windows Media Audio (*.wma), Windows PCM (*.wav; *.wave), mp3/mp3PRO (*.mp3), .
در ضمن این فایل ها توسط NEROWave Editor و پخش کننده نرو باز میشه.
سلام .
میخواستم بپرسم طریقه رایت CD بصورن باز در Nero به چه صورته ؟ و اینگه اگه یک Cd باز داشته باشم چطوری توش رایت کنم طوری که به اطلاعات Cd خدشه ای وارد نشه .
ممنون
با سلامنقل قول:
گزينه Continue Multisession Disk هم برای ادامه هست فک کنم.کد:http://goo.gl/IHg0T
اینم یه نگاه بنداز پست دومی رو ببین درباره همینه
کد:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29589.0
دوستان من یه مشکل اساسی دارم . چند تا سی دی با قفل حجمی دارم . من نتونستم با iso buster ازشون کپی کنم چون همشون سر 58 درصد انجام عمل کپی یهو پیغام خطا میدن. مشکل چیه؟
نقل قول:
انجمنی مختص قفل های روی cd داریم میتونید اونجا دقیق تر پیگیر بشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]