يه سوال از اونایی که این بازی رو روی کنسول تموم کردند.
میخواستم بدونم این معشوقه نرو در طول بازی میمیره یا نه.
Printable View
يه سوال از اونایی که این بازی رو روی کنسول تموم کردند.
میخواستم بدونم این معشوقه نرو در طول بازی میمیره یا نه.
من که دارم کم کم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شوم
نه کیه ره نمیمیره. داستان رو چند صفحه قبل کامل گذاشتم، البته اخر بازی به سبک Dmcـهای قبلی یک کردیت کات سین هستن که باید کیه ره رو مقابل دیمونها محافظت کرد، و اگه بتونی محافظت کنی بهت جایزه یک سینماتیک در مورد دانته میده همین.
salam man to baziye devil may cry 4 gir kardamva va bad joor lang shodam
marhaleye 13ba bazigare devil may craye 3hastam,dakhele gasr barbe zirpele varede 4rahi ke vasate oon yelk mojasame ba 3 katibe zard va sabzo germez garar darad varede har masiri ke mishavam begeyr az masire rooberoo bayad ba doshmanan begangam va masirvasat ke miravambaz be agab bar migardam zemnan har masiri ke ba doshmanan mijangimpas az koshtane anha baz be agab bar migardad.
lotfan be man komak konid chon daram mimiram. .
قوانین انجمن :
لطفا در انجمن فارسی بنویسید ، هرگز فینگیلیش ننویسید
دموی devil may cry 4 نسخه ی pc منتشر شد
این دمو مشتمل بر 10 دقیقه گیم پلی قابل بازی بوده و دارای mode و تنظیمات گرافیکی بیشتری نسبت به نسخه های کنسولی است.همچنین تعداد فریم که در نسخه های xbox 360 و ps3 بازی 30 عدد در ثانیه بود در نسخه ی pc به 120 فریم در ثانیه افزایش پیدا کرده است!
دانلود(حجم:804.05 مگابایت):
منبع:کد:http://www.gamershell.com/download_27216.shtml
کد:http://www.gamespot.com/event/download/devil-may-cry-4/?tag=gumballs;title;0
آقا كسي اينو دانلود كرده؟ تستيده؟نقل قول:
لينك مستقيم ندارين؟
سلام
آیا باید برای نسخه Pc این بازی حتما از دسته Xbox360 Controler For Windows استفاده کرد؟ با دسته معمولی بدون آنالوگ نمیشه؟
در ضمن کسی میدونه قیمت دسته ایکس باکس برای ویندوز چنده؟
والا حجمش اینقدر زیاده که من نتونستم دانلودش کنم . به نظرم منتظر بمونم تا نسخه اصلی بیاد بهتره تا یه دموی 10 دقیقه ای رو بازی کنم اون هم با این حجم زیاد.نقل قول:
آقا كسي اينو دانلود كرده؟ تستيده؟
لينك مستقيم ندارين؟
سلام.ببخشید سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.میشه یه لینکی ازش بدین؟نقل قول:
ممنون.