نقل قول:
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوال !
به نظرتون نجوم کروی و اختر یفیزک مقدماتی رو میشه تو سه ماه آدم خودش بخونه ؟؟؟ یا برم کلاس بهتره ؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوال !
به نظرتون نجوم کروی و اختر یفیزک مقدماتی رو میشه تو سه ماه آدم خودش بخونه ؟؟؟ یا برم کلاس بهتره ؟؟؟؟
توی سه ماه کار خیلی سحت و مشکلیه ... چه کلاس بری چه نری .... اما به نظر من کروی رو نخون اما اختر فیزیک کتاب بسیار مهمیه ... بخونش ... تا هر کجا که میتونی ... یادمه پارسال فقط سه تا سوال تو فصل اولش بود !نقل قول:
بعد از کلی وقت بازم سلام.
به نظرم خیلی خوبه که اینجا رو دوباره مثل پارسال راه بندازیم و شروع کنیم به بحث و گفت و گو.
من که قول میدم از این به بعد هر روز یه سری بزنم.
به آقای azerdimah هم به خاطر کسب مدال طلای المپیاد نجوم خیلی خیلی تبریک میگم.
سلامنقل قول:
بستگی به چه جور خوندنت داره اگه بخوای خوب بخونی توی کمتر از سه ماه هم میشه چون الان سال سومی بهتره چیزای اضافی رو دیگه نخونی اختر فیزیک رو به معنی اختر فیزیک تا قبل از دوره به دردت نمیخوره توی دوره هم خودشون بهت یاد میدن ولی اگه منظورت کتاب زیلیکه چند فصل اولش خوبه
من بیشتر روی حل مساله تاکید میکنم
مساله رو میتونی از وبلاگ irao2006.blogfa دانلود کنی به مقدار کافی اونجا مساله گذاشتن
بزرگترین نکته هم در کل دورانی که برای المپیاد میخونی این باشه که ناامید نشو
معلم هم اگر کسی باشه که بتونی سوالات رو ازش بپرسی خیلی خوبه که این کارو میتونی توی همون وبلاگ irao بکنی
خیلی ممنوننقل قول:
به امید موفقیت شما
سلامنقل قول:
چطوری تو؟
تبریک می گم طلا شدی!!!
الان دیگه خیاله راحت!
نمی دونم چرا! هر عرصه ای که من می رم توش عین چی نابود میشه (!)
اون از المپیادمون که بعد از 18 سال برگزاری المپیاد شیمی، یهو 4 تا سوالش غلط شد!
این از کنکورمون که یهو سهمیه بندی شد
به دوستم که ریاضی بود می گفتم که بیا بریم عرصه ی ورزش، اونوقت میگن آقا! برگزاری المپیک از اولش غلط بوده، برید خونه هاتون!
ایشا... جهانی هم طلا شی
برا جهانی که دیگه خیالت راحته
دمه دره خونتون :31:
بای
ممنوننقل قول:
تازه مرحله 2 شیمی خوب بوده باید دورشون رو میدیدی اونوقت میفهمی که چقدر خوششانسی که کارت به کمیته نیافتده
راستی ما از طریق مسیح جویای احوال بودیم
در مورد جهانی هم واللا چی بگم اینم از شانس ما
نقل قول:
به آقای azerdimah هم به خاطر کسب مدال طلای المپیاد نجوم خیلی خیلی تبریک میگم
wow
! منم تبریک میگم .....
نقل قول:
سلام
بستگی به چه جور خوندنت داره اگه بخوای خوب بخونی توی کمتر از سه ماه هم میشه چون الان سال سومی بهتره چیزای اضافی رو دیگه نخونی اختر فیزیک رو به معنی اختر فیزیک تا قبل از دوره به دردت نمیخوره توی دوره هم خودشون بهت یاد میدن ولی اگه منظورت کتاب زیلیکه چند فصل اولش خوبه
من بیشتر روی حل مساله تاکید میکنم
مساله رو میتونی از وبلاگ irao2006.blogfa دانلود کنی به مقدار کافی اونجا مساله گذاشتن
بزرگترین نکته هم در کل دورانی که برای المپیاد میخونی این باشه که ناامید نشو
معلم هم اگر کسی باشه که بتونی سوالات رو ازش بپرسی خیلی خوبه که این کارو میتونی توی همون وبلاگ irao بکنی
سلام
خوب خوندن یعنی اینکه روزی 7/8 ساعت بخونم ؟؟؟:41: .......بعد یه چیزه دیگه ! چیزایه اضافی یعنی چیا ؟؟!!!
AlL THE bEST
سلامنقل قول:
جدددددددددددددی؟
دوباره مسیج بده، نیومده بود! آخه گوشیم خاموش بود یه مدت! اما دوباره روشن شده:21:
مسیج بزن، کارت دارم، در مورد جهانی:27: همینی که تو تریست برگزار میشه
اخبار دوره هم میرسید:27:
اون صادق صفری بنده خدا شد نقره یک:19::18::13::41:
فعلا" بای