مشکل من با برنامه VobSub حل شد
Printable View
مشکل من با برنامه VobSub حل شد
سلامنقل قول:
من نبودم خونه، الان اومدم.
از آخر مشکلتون رفع شد یا بگم چیکار کنید ؟
سلامنقل قول:
شما هم بفرمائید
ممکنه راه حل شما بهتر از راه جلی باشه که من پیدا کردم
سلام دوستان
من زیرنویس فصل 1 سریال زیبای 24 رو تا اپیزود 19 از سایت Farsisubtitle دانلود میکردم و بدون مشکل با هر اپیزود هماهنگ بودش...
ولی تو اپیزود 20 اصلا هماهنگ نیست زیرنویس با این اپیزود!!حتی چندبار به عقب و جلو کردم زیرنویس رو....ولی فقط چند دقیقه درست کار میکرد و دوباره بعد از گذشت چند دقیقه از فیلم نا هماهنگ میشد زیرنویس...
از اونجایی که متاسفانه فرمت این زیرنویس Sub/IDX (مزخرف ترین نوع زیرنویس در دنیا) هستش من نمیتونم خیلی مانور بدم روش و همه فیلم رو باهاش هماهنگ کنم...یعنی بلد نیستم
برای این فصل هم متاسفانه فقط همین فرمت موجوده...حالا من زیرنویس انگلیسیه این اپیزود رو که باهاش هماهنگه آپلود کنم میتونید یه لطف بزرگ در حق من بکنید که هیچ وقت فراموشش نکنم و اون اینه که برای زیرنویس فارسی رو از نظر زمانی با زیرنویس انگیلیسی(همون که با فیلمم هماهنگه) رو با هم یکی کنید تا بتونم با زیرنویس فارسی این اپیزود رو هم ببینم؟؟؟
خیلی لطف میکنید اگه کسی بتونه برام اینکارو بکنه
سلامنقل قول:
من بودم این کار رو میکردم یعنی یکی از کارهایی که میکردم، فرم ریت فیلم رو که میشد راحت فهمید حالا زیرنویس انگلیسی با همین فرم ریت پیدا میکردم حالا مچ کردن فیلم با این زیرنویس کاری نداره چون فرم ریت ها یکی ست فقط با یکبار عقب جلو کردن زیرنویس از نظر زمانی درست میشه و نیازی به هیچ چیز دیگه نیست حالا با استفاده از برنامه های موجود زیرنویس انگلیسی رو که دارم فارسی هم باهاش مچ میکنم
سلامنقل قول:
عزیز لازم بود همه جا پست بدی حالا ؟
شما زیرنویس انگلیسی مچ با فیلم رو داری دیگه خوب کاری نداره با استفاده از آموزشی که هست و استفاده از دیالوگ ابتدایی و آخری و استفاده از برنامه subresyn راحت کار رو میشه انجام داد
بچه ها من فیلم ACT OF VOlaR رو دان کردم ولی هر مدل زیر نویسی میندازم براش هماهنگ نیست.
مشکل-ش یه جوریه:
مثلا با KMPlayer که میشه زیرنویس رو برد عقب جلو درستش میکنم ولی مثلا با یه سکانسش هماهنگه سکانس فیلم که عوض میشه باز قاطی میشه:13:
خوب مشکل از فرم ریت زیرنویس هست که با فیلم هماهنگ نیست دیگهنقل قول:
99% مشکلات زیرنویس همیشه سر همین فرم ریت هست
اون رو تغییر بدین درست میشه
مرسینقل قول:
فیلمه گویا 24 هستش.
چجوری بفهمم زیر نویس 24 هست یا نه؟
اصلا میشه زیرنویس 24 این فیلم رو بزارید؟
سلامنقل قول:
24 ؟ چطور فهمیدی برادر 24 هست ؟
اینطوری :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]