دلهره پايتخت اسپانيا براي حفظ فاصله
خبرگزاري فارس: دو ديدار در شب نخست هفته بيست و دوم مسابقات باشگاهي اسپانيا (لاليگا) برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، در نخستين شب اين هفته لاليگا، رئال مادريد مقابل تيم بحران زده آلمريا قرار مي گيرد.
اين تيم معمولا برابر رقباي ضعيف خيلي سخت به گل مي رسد و انسجام هميشگي را ندارد.
* برنامه بازي هاي روز اول هفته بيست و دوم لاليگا:
آلمريا- رئال مادريد
رئال بتيس- دپورتيوو لاكرونيا
شوكر: رئال مادريد به فينال ليگ قهرمانان مي رسد
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق رئال مادريد در حمايت از رئيس و نايب رئيس باشگاه اسپانيايي، اين تيم را فيناليست ليگ قهرمانان دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، داور شوكر اذعان داشت: اطمينان دارم رئال مادريد به فينال مسكو مي رسد و قهرمان مي شود.
وي افزود: به مادريد نيامده ام كه جايي در باشگاه رئال براي خود پيدا كنم. سفر من كاملا توريستي است و به لطف رئيس باشگاه بليط بازي هفته بيست و سوم را نيز دارم تا بار ديگر در برنابئو، با تماشاي رئال مادريد نوين تجديد خاطره كنم.
مهاجم سابق تيم ملي كرواسي تصريح كرد: رم حريف بزرگي براي مادريد نيست و اطمينان دارم رئال در فينال مسكو حاضر خواهد شد. باشگاه با مديريت كالدرون و كمك مياتوويچ به روزهاي طلايي خود رسيده و همه ما به عنوان اعضاي اين خانواده بسيار خوشحاليم.
قرارداد مادام العمر و سهام رئال براي كاسياس و رائول
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه رئال مادريد با اختصاص مبالغ نجومي دو قرارداد مادام العمر منعقد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد، رامون كالدرون قرارداد ايكر كاسياس و رائول گونسالس را به صورت مادام العمر تمديد كرد.
رئال مادريد به رائول گونسالس لقب كاپيتان تاريخ داده و كاسياس را در موزه برنابئو با نام دروازبان پايتخت توصيف مي كند.
كاسياس براي قرارداد جديدش در حالي كه چندي پيش رقم بالاي باشگاه چلسي را رد كرده بود، مبلغ 43 ميليمون يورو دريافت كرده و سند 3 درصد از سهام باشگاه را نيز به نام خود زده است.
رائول گونسالس نيز با دريافت پيش پرداخت 67 ميليون يورو براي تمام عمر خود در خدمت رئال مادريد خواهد بود و او نيز 3 درصد از سهام باشگاه را به خود اختصاص داده است.