كلا 6300 همينجوري هست منم كه 2 -3 سال پيش داشتم تقريبا هر روز يا 1 روز در ميون ميزدم شارژنقل قول:
شارژ باتری گوشی من زود به زود خالی میشه . صدای صفحه کلید را هم قطع کردم .
باتری را عوض کنم فرقی میکنه ؟
Printable View
كلا 6300 همينجوري هست منم كه 2 -3 سال پيش داشتم تقريبا هر روز يا 1 روز در ميون ميزدم شارژنقل قول:
شارژ باتری گوشی من زود به زود خالی میشه . صدای صفحه کلید را هم قطع کردم .
باتری را عوض کنم فرقی میکنه ؟
نقل قول:
این مشکل توی اکثر گوشیهای نوکیا که پلتفرم جاوا دارن هست.علت اصلیش هم اینه که کاربر نمیتونه نور اسکرین رو کم یا زیاد کنه.تنها کاری که میشه کرد اینه که زمان رسیدن به اسکرین سیور رو بیاری پایین. به صدا ربطی نداره. کلا زیاد سخت نگیر این قضیه همگانیه.
سلام .
قبلا که sms میفرستادم توی Sent Items کنار smsهایی که به طرف میرسید یه علامت i سبز رنگ میومد . اما الان نمیاد . در صورتی که delivery report فعاله و smsها را delivery میزنه .
Inbox و Sent Items و ِDelivery reports را خالی کردم اما هنوز اون علامته نمیاد .
باید چیکار کنم ؟
دوستان لطفا جواب بدین .نقل قول:
سلام دوستان من زمانی عاشق این گوشی بودم می بینم هنوزم که هنوزه کسانی هستن که 6300 بدست می گیرن. من بعد این گوشی 6700 رو خریدم! هر دوی این گوشی ها از نظر میزان ضرر به بدن در پایین ترین سطح ممکنه هستند.
بیشترین ایراد گوشی تو باتریه و از لحاظ نرم افزاری تو پلیرشه.
راستی کسی 6301 تو بازار گیرش اومد؟ وای فای هم داشت و قهوه ای رنگ هم بود
گوشیتو یه بار ریست کن حل میشه. مشکل اپراتوری تو دیلایوری که نداری؟نقل قول:
عزیز شاید گوشیت ویروسی شده اول ویروس کشی بعد ریست کن گوشی رو .:20:
سلام .نقل قول:
مشکل دیلایوری ندارم . فقط اون علامته نمیاد .
روی 6300 مگه آنتی ویروس هم نصب میشه ؟ برنامه های بیشتر از 1مگ را قبول نمیکنه .نقل قول:
فکر نکنم ویروسی شده باشه . بلوتوث نگرفتم از کسی .
==
ممنون
وصل میشه به pc ویروس کشی میشه عزیزمنقل قول:
سلام
من یه 6300 اومده دستم برای آپدیت که نرم افزار آپدیتر نوکیا آخرین ورژن را 7.21 تشخیص می دهد اما توی سایتی که برای دانلود فریمور هست اخرین ورژن 57 و خورده ای هست. (البته برای rm-217 که گوشی من هست)
این اختلاف برای چی هست؟
می تونم با فونیکس اون جدیده رو فلش کنم
فارسی نداره کلا این گوشی؟