من یه سری ایکن واسه منو گرفتم اما سایزشون یکم زیاده میخام بدونم چه جوری سایزشون رو کوچیک کنم
Printable View
من یه سری ایکن واسه منو گرفتم اما سایزشون یکم زیاده میخام بدونم چه جوری سایزشون رو کوچیک کنم
با برنامه ACDSEE
ببخشید من وقتی سایز عکسا رو تغییر میدم تصویر ضمینش سفید میشه که وقتی تو منو میره خیلی ضایست .چطوری تصویر رو تغییر سایز بدم که همون طوری بمونه و تصویر ضمینش سفید نشه؟
يكي بگه اين منوها رو ميشه مستقيم روي k750 ريخت يعني با فار بري تو مسير tpa/preset/system/menu
تو اين مسير فايل menu.ml به همراه تمامي عكس ها فقط!! بعد فايل layout.xml تو مسير خودش يعني tpa/systemn/layout بريزم!! آيا اين روش درسته؟؟ ميتونه از منو هاي كه براي k750 هست استفاده كنم؟؟
فايل .thm رو هم تو فولدر theme گوشي ريختم اما وقتي خواستم اجرا كنم خطا داد كه فايل خرابه ....
در حال حاضر تم قبلي گوشي فعال هست فقط فقط منو ها شده عين عكس البته نه تمام صفحه چون بالا و پاينش تم قبلي هست!!
دوست عزیز شما بعد از تغییر سایز تصویر رو به برنامه Photoshop ببر و دوباره با همون اسم و پسوند PNG ذخیره کن یه پنجره باز می شه به اسم PNG Options که گزینه None رو باید انتخاب کنی و بعد OK رو بزن درست می شهنقل قول:
..........
کوچیک همتون naser_feb8646
سلام:
ببخشید K510 وk550 فلش منو ساپورت می کنن؟
اگه ساپورت میکنن کجا باید بریزم .
یه درخواست : یه منوی فلش windows Xp اگر هست لطف کنید .
سوال من خیلی سخت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه ساپورت نمی کنن.نقل قول:
k550 ساپروت نمی کنه ، اما تبدیل اش بکن به دبلیو 610 ، حله ، تاپیک اش هست .نقل قول:
یا حق