سلام دوست مننقل قول:
از اينكه برنامه رو اپ كردي ممنونم
ميخواستم بدونم كه اين برنامه بايد با MPKG نصب بشه يا اينكه بدون اون هم قابل نصبه؟:11:
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
ميخواستم بدونم كه اين برنامه بايد با MPKG نصب بشه يا اينكه بدون اون هم قابل نصبه؟:11:
اگه اينترنت سرعت بالا نداري واسه دانلود بهتره يه فكر ديگه بكنينقل قول:
شايد از دوستان كسي باشه كه بتونه اين برنامه رو واست پست كنه
ولي مطمئن كسي رو گير ميري كه 51 مگ رو واست ايميل كنه چون به اندازه دانلودش وقت ميبره
موفق باشي
سلام خدمت تمامی عزیزان!من همین دو شب پیش یه گوشی موتورولا A1200 گرفتم از مشهد!البته من مدتی بود که دنبالش بودم ولی یه کم کمیاب شده بود!در ضمن اینم بگم که از طرفدارای قدیمی متورولا هستم!از V3 شروع کردم بعد V3i و الان ام که عزیز دلم A1200!البته مدتی هم V3x امتحانی دستم بود که واقعا گوشی با کلاسی !به هر جهت امیدوارم که از نظرات-راهنماییها و آموزشهای شما اساتید و دوستان بتونم بهره ببرم و اگه چیزی هم یاد داشتم دریغ نکنم!در ضمن فکر کنم که این اولین پستمم بود!!!
:31:سلام خدمت تمامی عزیزان!من همین دو شب پیش یه گوشی موتورولا A1200 گرفتم از مشهد!البته من مدتی بود که دنبالش بودم ولی یه کم کمیاب شده بود!در ضمن اینم بگم که از طرفدارای قدیمی متورولا هستم!از V3 شروع کردم بعد V3i و الان ام که عزیز دلم A1200!البته مدتی هم V3x امتحانی دستم بود که واقعا گوشی با کلاسی !به هر جهت امیدوارم که از نظرات-راهنماییها و آموزشهای شما اساتید و دوستان بتونم بهره ببرم و اگه چیزی هم یاد داشتم دریغ نکنم!در ضمن فکر کنم که این اولین پستمم بود!!!:11:
عزیز جان پسوندش pkg هست و با superman یا mpkg باید نسب بشه .نقل قول:
سلام دوست من
ميخواستم بدونم كه اين برنامه بايد با MPKG نصب بشه يا اينكه بدون اون هم قابل نصبه؟
یا حق...
اگه کسی دنبال برنامه های loader و mpkg و... واسه 053p میگرده بگه واسش بزارم.
یا حق...
کسی میدونه چطور میشه از دست Ir-tci و تاریخ زیرش که رو صفحه هستش راحت شد؟
خداییش یکی از مشکلات من با این آ1200 همین ام پی کی جی بود . با هیچ روشی نتونستم نصب کنم . البته برنامه سوپر من این مشکلو حل کرده مال من ورژنش قدیمی بودنقل قول:
حالا که دوستان با mpkg روی ورژن 053p مشکل دارن منم چیزی رو که رو گوشی خودم نسبه و دارم باهاش کار میکنم رو میزارم . اینم لینکش :
یا حق...کد:http://rapidshare.com/files/55267413/mpkg_loader.rar.html
[quote=Mamali_eshghi;1566095]اگه کسی دنبال برنامه های loader و mpkg و... واسه 053p میگرده بگه واسش بزارم.
یا حق...[/quot
دستت درد نكنه اگه زحمتشو بكشي ممنون ميشم
تشكر