میری تو کارت حافظه ، امکانات ، تنظیمات کارت حافظه، فرمت کارت حافظه
Printable View
میری تو کارت حافظه ، امکانات ، تنظیمات کارت حافظه، فرمت کارت حافظه
ببخشید آقایون من تازه عضو شدم یه سوال اساسی دارم حتما جواب میخام
چه جوری فایل های پی دی اف یا آفیس رو بخونم
لطفا جواب های تکراری ندین که بریز تو Other File و............................
هر کار کردم نمیخونه در ضمن اگر نیاز به فلش داره بگید بعد از فلش مشکلی برام پیش میاد یا نه ممنون:10::10::10::19::19::19::19::19::19::19: :19::19:
خوش اومدی در مورد سوالت بگم تا حالا خیلی راجه بهش صحبت شده که بی نتیجه بوده فعلا گوشی هایی که دست ما هاست نمی خونه ولی من که بررسی تخصصی d900i رو تو gsm.ir خوندم یه چیزایی نوشته که بود که من اصلا اونها رو ندیدم شاید تو نسخه های نرم افزاری جدیدش درست شه باشننقل قول:
عزیز من d900i این کاراییو نداره که pdf بخونه اون d900
شما برو جی اس ام رو بخون میبیمی چیا گفته در موردش من که خودم امتحان نکردم!
راستی چرا موقع در یافت بلوتوث اون درصد دریافت و کنسل رو نشون نمیده خیلی اعصاب خرد کنه
متاسفانه گوشی های سامسونگ یک سری مشکلات نرم افزاری دارند مانند نداشتن امکان تغییر زنگ اس ام اس و... در ضمن این خوبه چون میتونین موقع گرفتن فایل کارهای دیگه رو هم انجام بدین:10::10:در ضمن ممنون و اگه لطف کنین لینکشو بزارین بیشتر ممنون میشم
لینک چی رو؟
لينكي رو كه گفته بوديد توي gsm.ir هست رو برام بزارين چون من رفتم توي برسي تخصصي ولي چيزي نگفته بود:10::10:
کد:http://gsm.ir/a4111.asp?phoneid=1254
کابل استریو برای D900
ادرسش رو هم چند روز دیگه میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Loading image... Please wait.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]