سلام بابا یکم به گیاه حسن یوسف هم توجه کنید خیلی برگای قشنگی داره معرکست،راجب تمیز کردن برگش اگه اطلاع دارین اگه راه حل درستی دارین ممنون میشم
Printable View
سلام بابا یکم به گیاه حسن یوسف هم توجه کنید خیلی برگای قشنگی داره معرکست،راجب تمیز کردن برگش اگه اطلاع دارین اگه راه حل درستی دارین ممنون میشم
آفتاب گفت که ...
خوب حسن یوسف مقاومتش خوبه .با دستمااااااااااااااااااااا اال پاک کن.
ابتدا حسن یوسف را خیس کرده و بعد با دستمال با ملایمت روی آن کشیده....
همه ی گل ها قشنگن
برای دیدن عکس مشکلیه، بگمانم عکس زیر باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:قبل از هر چیز به خاطر زحمتی که دوستمان برای مطالب سودمندشان کشیدن تشکر میکنم.
بهتره فونت را برای تاهوما (پیشفرض) دست کم اندازه ۲ بگیرید و درشت (B) باشه بهتره.
سؤال، این گیاهان مینیاتوری/ریزهپروریشده، رشدشان چه جوریه، یعنی بعد از رسیده به حدی که توی تصاویر دیده میشه اندازهشان دیگه تغییر چندانی نمیکنه؟ کلاً چه قدر طول میکشه بدین شکل درآیند؟
این کوردلین خیلی مراقبت میخواد ، من که هرکاری میکنم رطوبتش تامین نمیشه، از پارسال تا حالا کل برگاش سبز شده و دیگه اون بنفش قشنگ و براق نیست و خیلی هاشم سوخته .. واقعا کم اوردمنقل قول:
گل کیفیم داره خشک می شه گلاش...
کسی در موردش چیزی نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تغییر رنگش به خاطر نور کمی هست که داره .اگه نور کافی ببینه به رنگ اصلیش بر می گرده.
سلام دوستان
من یه حسن یوسف دارم . چون خیلی شاخه هاش بلند شده بود ازش قلمه گرفتم و یک هفته تو آب گذاشتم تا ریشه داد. بعد که قلمم رو تو خاک گذاشتم( از همین خاکایی که تو گل فروشیا میفروشن) شروع شد به پژمرده شدن. نه اینکه برگاش خشک بشه ها فقط برگاش بیحال شدن مثل وقتی که بهشون آب نمیرسه.
میدونید چه اشتباهی کردم که قلمم نگرفت؟
احتمالا زود گذاشتی توی خاک ریشه هاش هنوز مقاوم نشده بودند
وضعیت ریشه ها چطور بود ؟ از لحاظ رنگ و قطر و ..
بچه ها میشه گلدون گیاهان رو در زمستان عوض کرد خراب نمیشه ؟؟؟؟
ریشه هاش بلند بود ولی قطرش زیاد نبود. رنگش هم سفید و روشن بودنقل قول:
من دیدم داره خراب میشه دوباره از تو خاک در آوردم و گذاشتم تو آب . الان ریشه هاش خیلی بلند شده . بهتر نیست اینبار خاکش رو با خاک برگ قاتی کنم؟