نه هیچ مشکلی نداره و کاملا سازگارهنقل قول:
Printable View
نه هیچ مشکلی نداره و کاملا سازگارهنقل قول:
ولی من خودم تویه سایت معتبر دیدم که گفته بود هسته Barcelona مشکلاتی دارهنقل قول:
سلام ..
AMD 6400+ جزو خانواده پردازنده های جدید AMD نیست و اون مشکلاتی هم که گفتید نداره ..
حالا اگه ماخریدیم واین مشکلوداشت ببریم شرکت گارانتیش برامون عوضش میکنن
سلام ..
بله دوست عزیز کاملا درسته که پردازنده های چهار هسته ای جدید AMD دچار مشکل هستن که البته پردازنده های جدید و بدون مشکلش رو هم اخیرا معرفی کرده . اما اون مواردی که فعلا تو بازار ایران موجوده همون مشکل دار ها هستن . ( که باز با توجه به قابلیت مادربورد و در اختیار داشتن Patch این مشکل رفع میشه ولی در حدود 10 درصد کارآیی افت پیدا می کنه )
==
اما اون پردازنده ای که شما مد نظر داری ( یعنی AMD 6400+ ) جزو این محصولات جدید نیست و از خانواده قبلی K8 هست .
==
پردازنده های مشکل دار رو هم بخری گارانتی برات کاری نمی کنه. ذات پردازنده مشکل داره یعنی همشون همینطورین .
پس باز هم می گم اون AMD 6400 جزو این مشکل دار ها نیست ..
موفق باشی /.
پردازنده های مشکل دار رو هم بخری گارانتی برات کاری نمی کنه. ذات پردازنده مشکل داره یعنی همشون همینطورین .
پس اگه یه +6000 بگیرم مطمئن تره؟
نقل قول:اونهایی که مشکل داره رو میشه لیستشون رو بذارید ؟(تو سری athlon x2 ها این مشکل وجود داره ؟)نقل قول:
نه دوست عزيز تو پردازنده هاي Barcelona مشكل وجود داره.نقل قول:
اون سری از Phenom که تو بازار ایرانه و هسته بارسلونا (فکر کنم میشه +6400)نقل قول:
اونهایی که مشکل داره رو میشه لیستشون رو بذارید ؟(تو سری athlon x2 ها این مشکل وجود داره ؟)
پس فقط تو 4 هسته ای های amd این مشکل وجود داره ؟نقل قول:
امروز رفتم بازار q6600 ا به قیمت 300 هزار میدادن
را اینقدر این پردازنده گرون شده و آیا به قیمت قبل خودش بر میگرده؟؟
ببخشید اشتباه شد .پاک کردم.