-
سلام.
ممنون به خاطر جواب.
دو سه تا سوال ؟
-ميشه راجع به هورمونهاي ريشه زا صحبت كنيد ؟
-من خودم فكر ميكنم عكس اول رز رونده باشه، اما سوالم اينه كه چي ميشه كه انقدر گلها زياد و انبوه هستند ؟
-و ميخواستم بدونم فصل گلدهي هركدوم از عكسهاي بالا چه فصلي هست ؟
ممنون.
-
هورمون ریشه زا سرعت می بخشه به ریشه دار کردن قلمه ها .و بعد از زدن به اون هورمون آن رو تو ماسه می کارن.
به علت جوانه ها هست.
-
-
سلام نیلو جوووووووووووونم.
خوب عزیز دل ببین .اگه انگور کوتاه ها رو می گی .باید 2 یا 3 جوانه در 2 شاخه فرعی بذاری و بقیه شاخه های رو حذف کنی.3 شاخه اصلی می ذاری .الان زوده برا هرس تو بهمن ماه فکر کنم خوبه گلم.
-
سلام.
پاجوش چي هست ؟
و اينكه پاجوش در گلهاي رز رو بايد از بين برد ؟ در بقيه گياهان يا درختان چطور ؟
ممنون.
-
سلام.
يك سوال ديگر .
دو عدد گياه پاپیتال دارم . كه از دو جاي مختلف خريدم.
الان حدودا 4 ماهه كه هيچكدومشون برگ جديدي نداده اند . اول توي باغچه كاشته بودمشون، ولي الان حدود 1 ماهه كه به گلدون بردمشون. هر نوع كودي هم بهشون دادم . آب هم به ميزان مناسب دادم . اما دريغ از يك برگ !
دليلش چي ميتونه باشه ؟
يكيشون 3تا و ديگري 9تا برگ داشت كه خريدمشون. الانم هموناست !
ممنون.
-
پا جوش شاخه فرعی که از جوانه به وجود می آید ولی اگر از ذیشه یه گیاه دیگه به وجود بیاد بهش نرک می گن.
گاهی این 2 با هم اشتباه گرفته می شه .شما باید نرک رو از بین ببرید چون باعث ضعیف شدن گیاه و کوچک شدن گل های رز تون می شه .
در باغ های انار اون رو جدا می کنند.فکر کنم محصولی نمی ده !!!!
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
عکس رو می زاری؟؟؟؟؟
-
باسلام
میخواستم بدونم کود تقویتی و کود اهن را میشه باهم داد یا با فاصله جند روزه بدم
ضمنا فیکوس من (از نوع برگهای چرمی و پهن) که جوان هم هست برگهای پایینی حتی برگهای جوان به سرعت دارن زرد میشن علت ماله چیه ممنون از راهنماییتون
-
سلام . ممکنه اسم این نوع از یاس رو بگید؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام به عنوان پیچک برای دیوارها استفاده کنم.
این نوعش معطر هم هست دیگه؟
-
خودم جوابمو پیدا کردم:13:
یاس ستاره ای هست