بگیم سرعت شبانه کمه کلا شبانه رو نابود میکنننقل قول:
Printable View
بگیم سرعت شبانه کمه کلا شبانه رو نابود میکنننقل قول:
الان دیگه فقط صفحه باز میکنه دانلود تعطیل شد حتی از سایتای ملی دیگه برید بخوابید:n02:
مثل این میمونه که تو کوچه خفتت کنند تو هم ساکت شی چون میترسی فردا بدتر از این شه.من این مردم رو میشناسم بشون رو بدی ازت سواری میگیرن.همین اول کار باید کولی بازی دربیاری تا حساب کار بیاد دستشون من فردا شکایت مینویسم اداره کل کشور.نامردای دزد.نقل قول:
پس یه جوری بنویس که تنظیم مقررات نگه بخاطر اینه که شبا همه دانلود میکنن یه عکس از ibs بزارید بنویسید که از وقتی night-2 رو اضافه کردن سرعتا شبانه رو از اکانتینگ محدود کردن و قبلا که فقط night بود سرعت شبانه محدود نبودنقل قول:
واسه من از ساعت 2:10 سرعتم 120 شد :n03:
همه دانلود میکنن چون پولش رو دادن مگه حق کسی رو خوردیم ؟؟؟.من نفهمیدم شما طرف مایی یا اونا؟اینترنت به این گرونی ؟برید تو فروم های دیگه مثل مشهد همه نصف قیمت خوزستان پول میدن و دانلود شبانه هم دارند .نقل قول:
برا من تا 2:05 سرعت 130بود بعد از 2:05 به بعد دانلود تعطیل شد الان فقط صفحه باز میکنه:n19:نقل قول:
برا اینکه شبانه رو حذف نکنن میگم تنظیم مقررات از کجا میدونه که مخابرات سرعتا رو از اکانتینگ محدود کرده؟اگه شما بگی سرعت شبانه پایینه که تنظیم مقررات نمیفهمه مخابرت چیکار کرده و میگه بخاطر ترافیک بالای شبکست و شبانه باید حذف بشه مخابرات هم که از خداشه شبانه رو حذف کنهنقل قول:
باید قضیه night-2 رو برا تنظیم مقررات توضیح بدید و عکسشو بفرستید که متوجه بشن قضیه چی بوده
2 مگ 5 گیگ
ساعت 2 و نیم
37.221.28
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف کنن خیالمون راحت بشهنقل قول:
در ضمن مخابرات کارش قانونیه میگن اینترنت شبانه یک ارزش افزوده است و با توجه نسبت یک به هشت اگر سرعتتون اومد زیر 32 میتونی اعتراض کنی !
تنها راه اینترنت خوب داشتن از ایران رفتنه :n27:
حالا من فردا شب مودمو ریستارت نمیکنم ببینم سرعت چطوره من که ipهام فریننقل قول:
نه کم نکردن من سرعتم بالاست :n01:
همگروهی شما مودمو ریستارت نکردی؟نقل قول:
من ریستارت کردم گفتم شاید سرعتا شبانه رو بالاتر برده باشن دیدم شد 130کیلوبایت
نه من ریستارت نکردم ، از تو بعید بود این حرکت تو که بهتر از هرکسی میدونی اگر ریستارت کنی اسمی میشهنقل قول:
الان دارم ایکس باکس وان رو اپدیت میکنم
AVAVA سر به سر فرشاد نزار سرعتها اسمی شدن اونم پنج دقیقه بعد یک شبهای دیگه هم هست فردا شب مشخص میشه همه چی
اینم تقدیم به شمانقل قول:
دوستان یه شب سرعت شما اسمی شد چقدر ناراحت شدید !!!!! حالا حساب کنید ما که فری نیستیم چه خبره هر شب .... :n18:
سرعت روزانه را هم محدود کردند.سرویس 2مگ اما سرعت الان به زور به 110 میرسه!دوستان بجای اینکه بابت سرعت شبانه شاکی بشن از مخابرات به دلیل تبعیض بین کاربرای مسی و کافور نوری شکایت کنند.
بدرد نمیخوره گیت وی خوب نیستنقل قول:
مخابرات فکر کنم رسیده به آخر خط:n10:
الان شرایط مسی ها بهتره یا کافو نوری؟نقل قول:
چه فرقی دارند
یه چیز دیگه فکر کنم اون ها که خط مسی دارند میتونند از شرکت دیگه خرید کنند.
بد بخت بیچاره ما هستیم که روی کافو هستیم.از شرکت دیگه هم نمی تونیم اینترنت بگیریم.
استان ما اصلا دالود شبانه هم نداره.(بد پدرشون ل.)
اینم در روز
من فکر کنم دیشب برخی دوستان اسمی شدن احتمالا یه مشکل بوده من خودم به مدت 6 ماه سرعتم اسمی بود حالا امشب دوستان چک کنن ببین چطوره :n02:
دوستان بی زحمت آدرس ibs رو بدید... ممنون
کسایی که میتونن این مخابراتو بیخیال شن . اصلا نمی ارزه بخاطر شبانه از مخابرات سرویس بگیرین . من دیشب با همراه اول 12.5 گیگ دانلود کردم از ساعت 2 تا 7 . کلش در اومد 1000 تومن :n26:
سلام :n18:چه کار کردی که بعد از 6 ماه دیگه اسمی نشد ؟ :n24::n02:نقل قول:
فقط همین ؟؟؟؟ الان فری هست یا نه ؟ خوب چه کار کنم که گیت وی عوض بشه ! خدا خیرت بده حداقل یه راهنمایی چیزی ... :n16:نقل قول:
خوب مشخصه کاربرای مسی از هر لحاظ شرایط بهتری دارند.نقل قول:
سلام ، لطفا بی زحمت چند تا دی ان اس خوب واسه مخابرات بدین
ممنون
مثل اینکه 2 روزه نت مخابرات همه جا پوکیده .تو همه فروم های مخابرات همه دارن مینالن .مازندران تهران خراسان .... چه خبره؟شاید طرحی چیزیه ما نمیدونیم.
داداش من مخابرات یزد هستمنقل قول:
تو همین انجم و بیشتر سایتا هم بزور می ره یا اصن نمیره
شما هم همین مشکل دارید ؟ :n13:
والا من الان در حال حاضر مشکل بالا اومدن سایت ندارم.ولی شبانه دانلودش به 40 کیلو رسیده که داغونه.نقل قول:
سلام کاری نکردم بیدار که شدم دیدم ریت دانلودم رفته بالا البته بگم خوده پشتیبانی گفته بود افزایش سرعت کمی زمان میبره البتهمن چند صفحه قبل گفتم الان هم میگم از سالم بودن مودمتون اطمینان حاصل کنید اگر قصد خرید مودم دارید حتما ایسوس بگیرید چون اگر خوده اینترنت بدون اینکه کاربر کاری کنه دیس بشه ای پی رونگه میداره خودتون هم از شر این قطعی ها خلاص می کنیدنقل قول:
نه سرعت خوبه ما هم که ipهامون فرین پس شبا مشکلی نداریم
دوستان کسی آدرس این ibs رو نداره واقعا ؟؟؟؟؟:n35:
چه مدلیش ؟نقل قول:
من میخوام مودم بگیرم .
ممنون
سلام هر مدلی از ایسوس خواستی بگیر چیپ همشون برودکام است من مدل n10 b1 رو دارم امروز هم مدل n10 c1 رو سفارش دادم از دی جی کالانقل قول:
سه سال دارم اخ نگفته انتن دهیشم عالیه
نقل قول:Asus -N12E C1عالیه من دارم
تی پی لینک -دی لینک -تندا به اینا هم میگن مودم :n21:
از هر لحاظ که بگی ایسوس حرف نداره:n10:
دی لینک 2730u مشکی دارم با هیچ مودمی هم عوض نمیکنم:n33:نقل قول:
اینقدر خوبه که لقب شوالیه سیاه بهش دادن
سلام دوستان شماره پشتیبانی اواسیس کسی داره بهم بده
سلام دوستان شماره پشتیبانی اواسیس خوزستان کسی داره بهم بده