دوستان ، لیسانس هستم . 20 اسفند بفرستم چه ماهی اعزام میشم؟
Printable View
دوستان ، لیسانس هستم . 20 اسفند بفرستم چه ماهی اعزام میشم؟
احتمال خیلی زیاد برج 4نقل قول:
میگم دوستان هوا فضای سپاه چجور جاییه ؟ خوبه ؟:n13:
به من گفتن اگر اسفند بفرستی 1 اردیبهشت اعزام میشی :n03:نقل قول:
سلام
دیپلم دارم
اگه توی هفته جاری بفرستم کی اعزام میشم؟
اینو تو سایت زده تذکر : مدت خدمت مشمولینی که از تاریخ فروردین ماه سال 1394 به خدمت اعزام میگردند 24 ماه میباشد .
پس اگه بهمن بفرستیم اعزام 1394 بخوره 24 ماه هست ؟!
بخشودگی ها تا 22 بهمن برای برای چند سال غیبت هست فرق نداره 1 سال یا 10 سال ؟!
راستش از قسمت بند پ پرسیدم!نقل قول:
قراره تا 15 اسفند اعلام بشه ولی حدسم میگه زودتر اعلام میشه.
شاید قدیم میشد اماالان بااین وضعیت 24ماه شدن فکر نکنم.درضمن الان یه 40/50 روزی هست شایدم بیشتر که دارن برج 2میزنن وبه نظرم از 10/15روز اینده برج4بشهنقل قول:
send from 1100
از کسایی که کدشون برای اسفند رو میدونن کسی بوده که درخواست پذیرش سپاه داده باشه؟؟
آموزشی نیرو دریایی سیرجان 1 اسفند کیا هستند؟
یعنی کدها اومده ؟ اگه اومده بگید منم برم الان چون نظام وظیفه راهش دوره ....:n12:نقل قول:
من هم همینجا بودم اموزشیش فقط اردکان یزد هست نسبت به بقیه جاها خیلی بهترهنقل قول:
بله اومده. من تلفنی از 096480 پرسیدم.نقل قول:
شماره 4 رو بعدش گرفتید ؟؟نقل قول:
چون میگه با عرض پوزش اپراتور آزاد وجود نداره .
بله. آره خیلی وقتا اینو میگه. من اول صبح زنگ زدم یه 15 دقیقه هم پشت خط بودم تا نوبتم شد. احتمالا شلوغه الان. اگر نشد فردا 7.30 صبح تماس بگیرید.نقل قول:
دوستان من همین الان از میدام سپاه میام کدا اومده منم افتادم ۰۱ ارتش کسی اگه اطلاعی داره بگه در مورد ۰۱ ممنون
نظام وظیفه اصفهان که جواب نمیده الکی میگه نیومده:n03::n03:
نظام وظیفه اصفهان که جواب نمیده الکی میگه نیومده:n03::n03:
بعد رفتم پلیس + 10 گفت هفتم از تهران پست شده کد رهگیری داد رفتم پست گفت هنوز نرسیده
منم زنگ زدم نظام وظیفه اصفهان گفت 15 ام میاد.ولی فکر کنم پیچونده یارو
بخشودگی واسه غیبت سنواتیه مال من یکسال بود بخشیده شد.دفترچه الان پست کنی تا 22بهمن 21ماهه هستی
سلامدوستان من دانشجوی کارشناسی بودم ولی انصراف دادم و کاردانی رو گرفت تو پلیس +10 برای من مدرک لیسانس زد و همینطور برای یکی دیگه از دوستام که قبلا همین مشکل رو داشت هم اینجوری بود منم تو اموزشی و یگان همه جا لیسانس زدم درجه ام هم اس 2 هستش حالا توی یگان می بینم که برای تسویه حساب مدرک تحصیلی رو میخان بنظرتون مشکلی برام ایجاد نمیشه؟ جرم حساب نمیشه یا اینکه اضافه بخورم؟ الان 3 ماه خدمتم وارد چهار ماه شدم از الان اقدام بکنم؟
اینم بگم دوستم بدون مشکل کارتشو گرفت ولی از اون مدرک تحصیلی نخواسته بودن
سلام مورد مثل شما دیدم که وسط کارشناسی انصراف بدن ولی همشون مدرک کاردانی گرفته بودن و گروهبان شده بودن و اون موقع در پادگان ما چون کارشناسی با کاردانی زمین تا آسمون خدمتشون متفاوت بود هر روز به خودشون لعنت می فرستادن!نقل قول:
شما اگه اشتباه از پلیس+۱۰ یا نظام وظیفه بودش موظف بودید همون اول اعلام کنید و الان هر چی پیش بیاد پای خودتون هست امیدوارم مشکلتون در بازرسی یگان حل بشه و کار به شعبه قضایی و دادسرای نظامی نکشه:n29:
به هر حال سلسه مراتب رو رعایت کنید و موضوع رو اول به فرمانده خود و سپس بازرسی یگان خدمتی اعلام نمایید :n09:
سلام
من افتادم شهید بهشتی شیروان
میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی در مورد اونجا داره
من قسمتی از رباط صلیبی پای چپم پاره شده و اصلا نمیتونم بدوم میخواستم ببینم رفتم اونجا دقیقا چی کار کنم
ممنون میشم جواب بدين
اگه مدرک داری که هیچ اما اگه نه اونجا انقدر آدم خالی بند وجود داره که انواع مشکلات جسمی رو به خودشون نسبت میدن که کسی حرف شما رو باور نکنهنقل قول:
سلام
1هزينه هاي ارسال مدارك و پزشك اوليه روي هم چند ميشه
2 گروه خوني هم لازمه كه معين بشه و بنويسيم
سلامنقل قول:
بازم میپرسم
دوست عزیزم دوست من دقیقا شرایط شمارو داشت.نقل قول:
بعد از آموزشیش چون متآهل بود افتاد تهران با اینکه اصفهانی بود ! چون اصفهان نیروی دریایی نداره!
الانم اسایشگاهشو دیدم شبیهه هتل بود !
ولی دوست من اون متآهل بود !
میگفت خیلی از دوستاش جای بد افتادن.شما هم اگه شرایطشو داری ازدواج کن تا دیر نشده.
ممنون.نقل قول:
خوشبختانه من امریه گرفتم از جایی و از اون جهت خیالم راحت هستش. فقط میخواستم در ارتباط با شرایط دوره آموزشی جویا بشم که چه جور جایی هست و چقدر سخت میگیرن. چون تو اینترنت همچین گزارش های خوبی ازش دیده نمیشه. البته بعضی ها هم گفتن اونا برای چند سال پیشه و الان بهتره.
سلام دوستان از اصفهان کسی هست کدشو فهمیده باشه؟
من امروز زنگ زدم 096480 هر چی بهش میگم کدم رو بگو میگه ما به کسی کد نمیگیم
با هزار بدبختی و پیچوندن کارام خودمو رسوندم نظام وظیفه میگن ساعت 1 و خورده ای بود که رسیدم گفتن تا ساعت 12/30 بیشتر نیست بعدشم یه سر رفتم پلیس+10 اونم گفت نیومده
یعنی یه کد میخواستیم اونو به ما ندادن! :دی
زنگ بزنم نظام وظیفه دوباره گیر بدم میگن کدم رو؟؟
[QUOTE=behnam_roli;8533481]من امروز زنگ زدم 096480 هر چی بهش میگم کدم رو بگو میگه ما به کسی کد نمیگیم
با هزار بدبختی و پیچوندن کارام خودمو رسوندم نظام وظیفه میگن ساعت 1 و خورده ای بود که رسیدم گفتن تا ساعت 12/30 بیشتر نیست بعدشم یه سر رفتم پلیس+10 اونم گفت نیومده
یعنی یه کد میخواستیم(
خیلی عجیبه! من البته چون امریه داشتم زنگ زدم و گفتم میخوام بدونم امریه ام تو سیستم ثبت شده یا نه. که گفت آره و خودش هم مرکز آموزشی رو بهم گفت.
شاید کارشناسای دیگشون بهت جواب بدن. فردا صبح زود زنگ بزن ببین جواب میدن یا نه. اگه ندادن میتونی حضوری بری نظام وظیفه. پلیش +10 که دیرتر میاد.
پس اینم روش خوبیه! فردا زنگ میزنم میپرسم امریه ام ثبت شده یا نه! :دی شاید گفتن... البته من هیچ اقدامی هم برای امریه نکردم :دینقل قول:
كسي نيست جواب ما را بدهنقل قول:
یه سری چیزارو هیچوقت نفهمیدم !
ملت چجوری امریه میگیرن!
ملت چجوری مرخصی میگیرن!
ملت چجوری معاف از نگهبانی میگیرن!
ملت چجوری استعلاجی میگیرن! :n38:
بگذریم...:n02:
این بازدید هم دهن مارو سرویس کرده:n03:
هر روز یه باردیده !
کشتن مارو.کلا ماه بهمن خیلی کوفتیه.کاش زودتر تموم بشه راحت شیم و سرش بره توی هفت ماه.:n28:
1.روهم 30-40نقل قول:
2.لازم نیست!مثلا من همین طوری زدم oاما وقتی بخای ترخیص بشی حتما لازم دارن.منم اشتباه کردم نرفتم!الان بری بهتره تا دوسال بعد!الانم حدود 10-15 هزینشه.
دوستان سعی کنید اگر توی ارتش افتادید مخصوصا نیروی زمینی خودتون رو این جا جا کنید معاف از همه چیز میشید نگهبانی و................ اماده گشتی همه چیز معاف و ندارید
1 فرماندهی مرکز
2 جانشین مرکز
3 رئیس ستاد مرکز
4 حفاظت
5 بازرسی
فقط این 5 تا جا توپ هستن بقیه مفت گرون هستش
سلام دوستان راجب گرفتن امریه سپاه کسی چیزی میدونه؟
من خودم تو رکن 4 ستاد فرماندهی بودم هم نگهبانی میدادم اونم هفته ای 6 شب و هم نظافت می کردم!نقل قول:
سربازای بازرسی هم پاس 1 و 2 خود بازرسی رو می دادن و برای پاس 3 یه سرباز از قرارگاه کمکشون می دادیم!
برای سربازان فرماندهی و جانشین و رییس ستاد هم نگهبانی ستاد در نظر گرفته شده بود که خیلی خوش بهشون نگذره:n19:
فقط سربازای حفا بودن که نگهبانیشون رو گردان ها می دادن که البته اگه میشد که به خدمت من به عنوان ارشد قرارگاه دیگه قد نداد برای اونا هم نگهبانی جور می کردیم تا یه کم مزه خدمت رو بچشن:n25:
والا منم بعد از 19 ماه خدمت هنوز نفهمیدم بعضیا که سالم تر از من بودن چطور اعزام به بیمارستان می گرفتن و فرمانده به من حتی دفتر بهداری رو هم نمی داد:n02:نقل قول:
یه سری چیزارو هیچوقت نفهمیدم !
ملت چجوری امریه میگیرن!
ملت چجوری مرخصی میگیرن!
ملت چجوری معاف از نگهبانی میگیرن!
ملت چجوری استعلاجی میگیرن!
بگذریم...
این بازدید هم دهن مارو سرویس کرده
هر روز یه باردیده !
کشتن مارو.کلا ماه بهمن خیلی کوفتیه.کاش زودتر تموم بشه راحت شیم و سرش بره توی هفت ماه
کلا آدم هر چی مثبت تر باشه بیشتر اذیت میشه در خدمت مقدس سربازی:n33:
دوستان کسی نظری ندارهنقل قول:
21 ماه خدمت که این همه بحث و جدل نداره خخخخ