باید دیسک تو دستگاه باشهنقل قول:
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
تا الان هیچ جاسپری سه چراغ نشدهنقل قول:
یه مورد بود که اون هم اثبات ند
باید دیسک تو دستگاه باشهنقل قول:
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
تا الان هیچ جاسپری سه چراغ نشدهنقل قول:
یه مورد بود که اون هم اثبات ند
حذف شه لطفا
خب اون وقت روی هارد نصب کردن چه فایده ای داره؟نقل قول:
کسی نمی دونه
w: 0000 - 000B
x: 0000 - F001
y: 0000 - 0000
z: 0000 - 0000
id: FFFF - FFFF
یعنی چی؟
وقتی بازی رو هارد نصب بشه چند تا برتری داره:نقل قول:
1) دستگاه خیلی صداش کمتر میشه
2)گرمای کمتری تولید میکنه به خاطر فعال نیودن دیسک درایو
3) بازی سریعتر load میشه و کلا بهتر و سریعتر اجرا میشه.
اینکه میگن بازی باید تو درایو باشه واسه اینه که فقط بیاد لایه امنیتی دیسک رو بررسی کنه که بازی شما اصل هست یا نه. همون اول چند دور میچرخه و بعد دیگه نمیچرخه.
البته صحبت های دوستمونو کامل کنم و بگم باjtagوx360keyو از این دست وسایل میشه دیگه کلا از دیسک استفاده نکرد..نقل قول:
ولی کاربدر اصلیشون این نیست
----------------------------------------------
ببین برو تو قسمتsettingبعد بگردtest xbox live conetioonرو بزن بعد ببین تو کدوم قسمت جلو نمیره بعد خود ایکس باکس یه صفحه میاره ببین اونجا در مورد چچی نوشته این کد ها رو نگو بقیه چیزارو بگو
دیدی که چند نفر تو این تاپیک اینطوری شدن؟؟؟؟؟نقل قول:
هر جا که میشناسی...ولی کاره آقا میثم درسته یه دست بده به اون...
واقعا نمیدونم اگه با روش های آقا شهابم درست نشده .... شما بدید باید اول علت پیدا بشه......
مشکلم مشکل هموناس دیگه.برای اونها هم فکر نکنم حل شده باشه...
میشه یه آدرسی چیزی بدی من؟؟این آقا میثم کیه؟؟؟
بفرمایید تو سایتشون همه چیز هستنقل قول:
کد:http://xboxworld.ir/
نقل قول:
lمی گم اگه jtag بریزم و بدن دیسک اجرا کنم که مشکلی واسه دستکاه پیس نمیاد میاد؟
قسمتی که از اینترنت می خواد به لایو وصل شه ارور mtu میده خسته شدم اینقدر این ارور رو دیدم به microsoft ایمیل دادم ببینم چی می گه فک کنم مودمم مشکل داره
سلام دوباره به دوستان عزیزم :40:
من بعد از آپدیت کردن دستگاهم به 1.91 +
دیروز رفتم بازار توپخانه و بلک اوپس و اساین کرد برادر هود رو خریدم و فروشنده گفت هر 2 پچ شده 1.9 هستند.
بلک اوپس اجرا شد و خیلی خوشحال شدیم و با داداشم 2 نفره بازی کردیم زامبی و 2 نفره free for all و کلا داریم حال می کنیم حسابی...
ولی اساسین کرد برادر هود اجرا نشد با اینکه فروشنده گفت پچ شده است...
حالا م یخواستم بدونم مشکل از چیه آیا از پچ دستگاهه یا بازی پچ نشده ؟؟
با تشکر:11::10::40:
از بین دوستان کسی هست که بدونه xbox 720 دقیقا کی عرضه میشه؟
من میخواستم اسلیم بگیرم اما منصرف شدم گفتم یه دفعه ای وقتی ایکس باکس 720 اومد برم اونو بگیرم.
هیچ هیچ وهیچ خبری ازش نیست ولی شما صبر نکن بلفرض2سال دیگه بیاد3سال طول بکشه -- بشه بعد بازی کنید به چه درد میخوره؟نقل قول:
---------------------------------------
ببین اصلا لازم نیست این کارو بکنی تو با همون دیسک اجرا کن تو هارد هم بریز.....وقتی دیسک رو میزاری فقط لایه امنیتی چک میشه و چیز مضری نمیشه........چی کار داری دردسر بسازینقل قول:
---------------------------------------
چه اروری میده اجرا نشدنی؟ باید اونو بگینقل قول:
آره اینک هست :31:نقل قول:
می خواستم بازی های دانلودی رو روش نصب کنم. بازی های دانلودی رو می شه رو دی وی دی کپی کنم ؟ می خونه؟
------
میگه که مورمم mtu درست رو نداره و باید بیشتر از 1364 باشه با توضیح که باید چی کارش کنم
بچه ها
یه بار یه لک کوچیک افتاد رو بدنه ی Xboxم!هر کاری کردم تمیز نشد.اومد الکل و استون زدم که اون لکه پاک شه چشمتون روز بد نبینه!!افتضاح شد!!!رنگ اون یه تیکش رفت یه ذزه.!!حالا میشه یه قاب جدید خرید براش؟؟
الهیییییی.اشکال نداره.پسر خوب روی پلاستیک که مواد الکلی نمیزنن(الکل دار):31:نقل قول:
بله توپ خونه هست میتونید بخرید.از همه رنگ و مدل:46:
البته جاهای دیگه هم هست ماله کنسولهای شهید شده رو باز میکنن میفروشن
دوست عزیز اشتباه کردی ! اگه پست منو دیده بودی من برچسب در درایو دستگاهو کندم جاش موند با هیچی نرفت . بعد رفتم بیرون برام با اسپری کف ناهید براق براقش کرد . اصلا اسپری خارق العاده بود :31: اگه با همین اسپری کف میزدی نه رنگ قاب دستگاهت میرفت لکه هم به راحتی پاک میشد :46::40: موفق باشید .نقل قول:
سلام به تمام اهل کنسول ( اللخصوص 360 )
حال همگی خوبه ؟ چه خبرا ؟
کسی جدید اومده که من نشناسمش ؟
دیگه چه خبرا ؟ :دی
----------------------------------
بعد یه مدتی اومدم حال رفقا رو بپرسم ( گرچه اونا حال ما رو نمیپرسن ) !!
-------------------
:11:
دوستان من ایکس باکس الیت دارم و فریمور دستگاهم LT+1.9 است حالا منتظر FIFA12 اورجینال هستم میخوام ببینم امکانش هست که هم دی وی دی اورجینال بازی کنم و هم کپی یعنی فریموری چیزی هست بریزم ؟ ایا امکانش هست برم لایو بن بشم با دی وی دی اورجینال؟ آیا دی وی دی اورجینال بگذارم تو دستگاهم از کپی خور میوفته ؟
ممنون اگه منو راهنمایی کنید
آره میشه هم کپی بازی کنی هم اوریجنقل قول:
نه با همین فرم ور میتونی بری لایو ولی 6بازیap2.5رو نمیتونی اجرا کنی کهlt+1.91میخواد که اونم خیلی باگ داره و باعث شده خیلی ها بن بشن1.9امنیتش بیشتره
نه خیلی کمه
نه از کپی خور نمیوفته
سلام به همه اساتید
من یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم که فایلهای با فرمت avi و MKV رو پخش نمیکنه
میخواستم ببینم چطور میشه آپدیتش کنم تا این فایلها رو بخونه؟
بعبد میدونم خودش بتونه MKV پخش کنه. اگه دوستان میدونن بگن.نقل قول:
اما میتون با برنامه هایی مثل PS3 media server و یا Zune ( که البته zune هم mkv و avi پخش نمیکنه ) با یک کامپیوتر که با xbox تو یک شیکه هستند، ویدئو stream کنی به xbox.
خوب خیلی سادسنقل قول:
1- فیلم رو توی فلش یا هارد اکسترنال بریز
2- فلش یا هارد اکسترنال رو به کنسول بزن
3- به لایو وصل شو
4-به video library برو و فیلمت رو انتخاب کن
5- یک ارور مبنی بر نداشتن کدک می یاد
6- می پرسه می خوای کدک دانلود کنی یا نه
7- یه فایل 3 مگی دانلود می شه و از آن به بعد دستگاه می تونه فیلم های رو حافظه ی فلش رو پخش کنه
البته همه ی فرمت ها رو پخش نمی کنه avi رو پخش می کنه ولی mkv رو مطمئن نیستم
سلام دوستان
من با ایکس باکسم یه مشکلی دارم.
ابتدای بازی la noire یه آپدیت نصب کرد و الان بازی call of duty black ops رو نمیتونم اجرا کنم ولی assasins creed brotherhood رو اجرا میکنه.
مشکل از چیه به نظرتون؟؟؟
مگه هردو بازی از بازیای AP2.5 نیستن پس چرا یکی رو اجرا میکنه و اونیکی رو نه؟؟
در ضمن سی دی هردو بازی هم پچ شدس...
احتمالا متناسب با فرم وریتون پچ مشده بهترین کار اینه که فعلا هین جوری سر کنید 1.91که باگ داره و با ریختنش نمیتونید بازی های خیلی جدید رو اجرا کنید اگه کمی صبر کنید تاlt+2بیاد هم راحت تر میشید هم ارزون تر میشهنقل قول:
سلام
من الان ميخام ايكس باكس بخرم.
ارزون ترين مدل كه كپي خور باشه چه قيمتي داره و از كجا بخرم (تهران)؟
با اومدن بازی های جدید مثل فیفا باید دوباره آپدیت کنیم؟
میشه کدک ها رو به صورت آفلاین ( یعنی با خود کنسول نری لایو) دانلود کردو روی کنسول نصب کرد؟
چطوری میشه فهمید که الان کدک هایی که میشه روی کنسول نصب کرد چه فرمتهایی هستن؟
و آیا فرمت های جدید رو به مرور به فرمت های قابل اجرای کنسول اضافه میشه؟
مثلا فرمت Flv یا ...
بله حتما یه آبدیتی نیاز خواهد بود فعلا تا اومدنlt+2صبر کنیدنقل قول:
------------------------------------------------------------------
نه نمیشه فقط باید از طریف لایو اقدام کنینقل قول:
نمیدونم والا اینو
بله احتمالا این کار صورت بگیره اگه ماکرو آبدیت بده.
کدک رو اگر به صورت آفلان بگیرید عمل نمی کنهنقل قول:
کلا ایکس باکس یه کدک بیشتر نداره که اونم فقط چند تا فرمت خاص رو پخش می کنه
من این فرمت ها رو امتحان کردم و جواب داده:MP4-AVI-WMV
دوستان سلام من یک دستگاه ایکس باکس 360 الیت دارم روشم فریمور lt 1.9 است و تا حالا با اون به لایو وصل نشدم هفته دیگه fifa12 اورجینال و میگیرم :
1- آیا دیسک رو تو دستگاهم بگذارم از حالت کپی خور در میاد؟
2- به فرض که در نیومد آیا میتونم هم کپی بازی کنم و هم اورجینال؟
3-میشه دستگاهم رو به حالت اول یعنی غیر کپی خو در بیارم؟
4- از همه مهمتر من سه تا پروفایل دارم یکیش رو میگذارم برای offline یکیشم میگذارم برای live آیا من بازی fifa12 روآن لاین بازی کنم بن میشوم یا خیر؟
بچهههههههههههههه هااااااااااااا کمکم کنید ممنون
دوستان یه سوال :
lt 2+ بیاد ما نصب کنیم دیگه بازیهای قدیمی که داریم اجرا نمیشه ؟؟؟
باید بریم نخه پچ شده با ورژن 2 بازی رو دوباره بخریم ؟؟؟
1-نه دوست عزیز از حالت کپی خور در نمیاد فقط اگه داشبرد ات13146باشهآبدیت میشه به13599و6بازیap2.5اجرا نمیشه کلا دنبالش نرو اون6بازی رو اجرا کنی فعلا براشون صبرنقل قول:
2-بله هم میتونی کپی بازی کنی هم اوریج
3-آره میشه
4-نه اگه نکات امنیتی رو رعایت کرده باشی و از قبل فلگ نشده باشی هیچی نمیشه
----------------------------------------------------------
فعلا اطلاعاتی ندادن ولی خب باید اجرا بشه نشه که به درد نمیخوره حتما میشهنقل قول:
شاید مثل1.91نیاز به پچ نباشه باید بیاد ببینیم چیه
همه بازی هایی که به زودی قرار هست بیان xgd3 نیستن،F1 2011 که تازه منتشر شده مثلا همون سیستم قبلی هست،یا بازی های ورزشی EA تا اینجا که xgd3 نبودند.
يكي جواب مارو بده
آخرين مدل و ارزون ترين مديل ايكس باكس چيه و چه قيمتي داره و از كجا بخرم
درسته ، مثل Dead island ! اما Geow 3 که همه منتظر بودن XGD3 شــده !
يكي جواب مارو بده. ارزون ترين مدل ايكس باكس در بازار و در تهران كه كپي خور باشه. ميخام براي برادرم هديه بخرم
ببخشید میشه در مورد XGD3 ها توضیح بدیدنقل قول:
ال تی 2 را که گرفتیم بازی های جدید کار میده ؟ به صورت پچ ؟؟؟
یکم در این موردا میشه توضیح بدید چون من یه Slim 4gb دارم و تا حالا ال تی روش نریختم ( کپی خور هستا ) و حالا سر این بازی جدیدا نمیدونم چه کنم ؟؟
xgd3یه قفل ای هست که ماکروسافت رو بازیهاش گزاشته تا کپی بازا نتوننن اجراش کنن.نقل قول:
بله احتمالا کار میکنه یعنی باید کار کنهاین یه موضوعی که یه همه میگم :
لازم نیست با گرفتن روزنه ها یه بازی رو اجرا کنید یخرده دندون رو جیگر بزاریدlt+جدید بیاد دیگه چی میشه صبر کنید فعلا همه هیچ حرکتی نزنین صبر کنید ببینیم چی میشه
چي شد كسي نيست رنج قيمت ايكس باكس الان توي بازار را بدونه؟ مگر تاپيك سوالات عمومي نيست؟
خب گویا c4 اعلام کرده که lt 2 آمادس .فقط زمان انتشارشو نگفته
سلام دوستان ........
ایکس باکسم رو که داده بودم مغازه lt1.91 روش بریزه(چون قبلا" آپدیت داشبوردش پریده بود) الان که تحویل گرفتم می بینم Family Settingش پسورد داره و وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم همین پسورد رو می خواد .... به بنده خدا زنگ زدم گفت ما اصلا" ایکس باکست رو روشن نکردیم که بخوایم براش پس بزاریم ....
البته راستم می گفت فک کنم خیلی وقت پیشتر خودم گذاشتم حالا ام که Console Safe روشنه این پسورد رو می خواد ..... اصلا" هم یادم نیست چه پسوردیه و سوال امنیتیش هم یادم نیست! لطفا" راهنمایی کنید ...
ضمنا" با این تفاسیر(قضیه XGD3 و اینا...) فردا که GOW3 بیاد هیچ احدی از ما نمی تونه بازی کنه؟ من تازه پول دادم lt1.91 کرده حالا برای بازیهای جدید مثه Forza 4 که نزدیک یه ماه دیگه میاد باید دوباره آپ کنم یا نه؟