نقل قول:
اشتباه تایپی بود :31: نه منظورم این بود همشو یکجا عوض کنه، ضمنا آخرین پچ کانتر 1.6 چیه؟
رمز کوچیک شدن نشانه و افزایش قدرت اسلحه چیه؟
Printable View
نقل قول:
اشتباه تایپی بود :31: نه منظورم این بود همشو یکجا عوض کنه، ضمنا آخرین پچ کانتر 1.6 چیه؟
رمز کوچیک شدن نشانه و افزایش قدرت اسلحه چیه؟
3.4 صفحه قبل دو تا پچ هست اونا رو دان کن و بریز شاید مشکلت حل شدنقل قول:
سلام
من کانتر نصب کردم
همین وارد بازی میشم میاد بیرون هیچ پیغام و error هم نمیده
من چیکار باید بکنم
جدا مشکل منو هیچکس نمیتونه بر طرف کنه :دی
بابا من بازی کانتر باز میکنم خود به خود میاد بیرون هیچ پیغامی هم نمیده
سلام.نقل قول:
من وقتی ویندوز میریزم اینطوری میشه.
بازی را پاک و دوباری بریز.
یا اون 2 تا فایل زیرو و استرایک رو کپی کن توی پوشه بازی ویندوز هم ریختی همون ها رو بیاری حله.
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
من یه کانتر دارم که توی پوشه کانتر زیرو کپی میشه و فقط بصورت لن میشه بازیش کرد.
یه اهنگ جالبی روش هست و عکس هم بصورت دلخواه روش گذاشتن.
چطور میشه بازی رو -- کرد و عکس و اهنگشو تغییر داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من از یکی ادمین های شهرمون شنیده بودم میشه کاری کرد که برای باز کردن سرور های sxe دار نیازی به اجرا کردن sxe نباشه و بشه هر هکی رو که خواست ادم اجرا کنه؟؟؟ واقعا وجود داره؟؟
راستی کسی ه ک برای sxe 11سراغ داره؟؟؟؟
manam az yeki az adminhaye shahremun shenidam ke adminha bolof ziad mizanan:31:kنقل قول:
بچه ها من از یکی ادمین های شهرمون شنیده بودم میشه کاری کرد که برای باز کردن سرور های sxe دار نیازی به اجرا کردن sxe نباشه و بشه هر هکی رو که خواست ادم اجرا کنه؟؟؟ واقعا وجود داره؟؟
راستی کسی ه ک برای sxe 11سراغ داره؟؟؟؟
ادمین شهر ما هم گفت که ادمین شهر شما خیلی خنگه:31:نقل قول:
کار نشد نداره :31:
پی اس 3 -- شد
حالا این sxe می خواد -- نشه ??:18::27:
ادمین شهر ما هم گفت ادمین شهر شما رفیقش بوده ولی همه چی رو با هم قاطی میکرده(پی اس 3 و پی سی رو با هم):31:نقل قول:
ادمین شهر ما هم گفت که ادمین شهر شما خیلی خنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر ادمین ادمین نکنید.:31:نقل قول:
اینو کسی بلد نیست؟
عجب تاپیکیه ها هیچکس جواب آدمو نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون لطفا یکی باگ m4 و ak47 رو بگه ، دفعه سوممه که میپرسم همچنان منتظریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شد فست زدن رو هم یاد بدید