منم arashbi2 هستم و به شدت نوب میباشم در دوتا (( کلا تخصص من wow و بازی x hero sige و tree tag و ایناست :دی ))
Printable View
منم arashbi2 هستم و به شدت نوب میباشم در دوتا (( کلا تخصص من wow و بازی x hero sige و tree tag و ایناست :دی ))
دوستان یه مپ هـک واسه نسخه ی 6.66 میخوام.
برای تست میخوام.
اگه کسی داره لطف کنه.
بچه ها cp یعنی چی میگن اول cp کن
CP مخفف Check Ping هست .
بچه جاتون خالی دیشب با آقا حجت و آقا سروش زدیم . خیلی خندیدیم .
ساعت 12 شب :31:
---------- Post added at 09:20 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
اسمم تو گارنا : !Rey!
ID من
omen^rax
بالاخره ریختی ارهنقل قول:
شبا تو هاست haji هستم رووم 4 اگه خواستی بگو خودم های لول هاست بشم یا بیا همون رووم 4
راستی ادد کن فک کنم تو ادد لیست نیستی شب از 9 به بعد هستم ولی 10:30 تا 12 100% هستش
سلام اره ديشب بودم . من فك كردم تو Add list هم هستي برا همين نيگا كردم كسايي كه ان بودن نبودي فك كردم افي . نميدونم چرا قبلن بودي ها :دي . الان ادد كردمت. امشب هم به احتمال زياد ميام :11: ولي مشكلي كه دارم اينه كه اينترنتم قاط زده . خدا كنه تا شب درس شهنقل قول:
دوستان من تازه متوجه این Garena شدم و تازه باهاش شروع کردم اما تو هر رومی که میرم هیچ سروری پیدا نمیشه پچم هم 1.24 هست.
به خاطر پچمه که هیچ سروری پیدا نمیکنم ؟!!
بعد یه سوال دیگه همه DDay و dota allstars و ... بازی میکنن ؟!!! یعنی حالت عادی Warcraft و بازی نمیکنن ؟!
شما پچتون هم خونی نداره واسه همینه کسیو نمیبینین البته باید دید کدوم رووم میریدنقل قول:
چرا دیدم وار ریس بازی کنن ولی کم
اکثراً مثکه 1.23 هستن آره ؟نقل قول:
بعد یه سوال فنی : RPG چیه TFT چیه !!
مرســــی :11: