مصاحبه با نیتن کاماریلو تهیه كننده Crysis 2
(صفحه ی قبل هم اخبار خوبی هست)
این مصاحبه بعد از نمایش بازی در نیویورک توسط سایت vg247 انجام شده است.
VG: واكنش مردم پس از نمایش بازی چطور بود؟
کاماریلو: واكنش ها مثبت بود و ما خیلی خوشحال بودیم، چون چند سال گذشته خیلی خیلی روی این پروژه كار كردیم. این صنعت دارای رقبای زیادی است و ما پیشرو در تكنولوژی و گرافیك در آن هستیم.
VG: چرا بازی را روی 360 نشان دادید؟
کاماریلو: چون این برای همه سوال بود كه آیا آن ها می توانند این بازی را روی كنسول ها بسازند؟ ما می خواستیم بازی را روی Xbox 360 نشان دهیم تا خیال همه را راحت كنیم كه می توانیم روی كنسول ها هم بازی بسازیم.
VG: چطور از یك بازیساز برای PC تبدیل به سازنده یك بازی مولتی پلتفرم شدید؟
کاماریلو: خیلی آسان بود. اصلا ربطی به سخت افزارها ندارد؛ CryEngine 2 هنوز هم فوق العاده است و هدف از ساخت CryEngine 3 بهینه كردن آن برای بازیسازی روی پلتفرم های دیگر بود. هدف كم كردن كیفیت نبود، بلكه ما می خواستیم همان صحنه های زیبا را طوری بسازیم كه روی كنسول ها هم قابل مشاهده باشند و این دلیلی بود كه ما CryEngine 2 را در ساخت این بازی كنار گذاشتیم و تصمیم گرفتیم بازی برای كنسول ها هم بسازیم.
VG: دیروز از سوات (Cevat) در مورد این كه چرا این بازی را روی كنسول ها آوردید، پرسیدیم و او گفت به خاطر این كه مخاطبان بیشتری دارد. آیا شما به این قضیه به عنوان یك موضوع مالی و تجاری نگاه می كنید؟
کاماریلو: فكر كنم این سوال همان برای سوات بهتر است، چون CEO شركت هست. ولی بله، این واقعا یك نكته مثبت برای ما است كه مولتی پلتفرم كار كنیم. همچنین ما موتور قوی خود را برای دیگران هم برای بازیسازی رو كنسول ها داریم. ولی به طور كل این یكی از دلایلی بود كه ما می خواستیم بازی مولتی پلتفرم بسازیم.
VG: از آنجایی كه Crysis یك عنوان Hardcore برای طرفداران PC بود و نهایت تكنولوژی را داشت، بسیاری نگران هستند حالا كه بازی مولتی پلتفرم شده، ممكن است پسرفت هایی از لحاظ تكنولوژی در آن دیده شود.
کاماریلو: فكر كنم وقتی گیم پلی را نشان دهیم، خیلی سر و صدا كند و می توانید آن وقت بازی را روی هر سه پلتفرم ببینید و مقایسه كنید. در مورد CryEngine 3 هیچ جای نگرانی نیست، چون ذات این موتور بر مبنای پیشرفت و ارتقاء ساخته شده است. صاحبان كنسول های PS3 و X360 مطمئن باشند هیچ تفاوتی بین این دو نسخه نیست. در مورد PC هم Crysis 1 هنوز نهایت گرافیك این پلتفرم است و هنوز هم بسیاری از سیستم ها توانایی اجرای بالای آن را بعد از سه سال ندارند... این بازی هنوز هم بهترین گرافیك را دارد و ما نمی گذاریم Crysis 1 بازی Crysis 2 را شكست دهد. ویژگی های گرافیكی جدیدی در نسخه دوم گذاشته ایم.
VG: بازی Crysis 1 بهترین گرافیك تاریخ را تا به حال دارد. آیا Crysis 2 می تواند آن را شكست دهد؟
کاماریلو: حتما، فكر نكنم مردم ناراضی بشوند. ما می خواهیم بهترین بازی PC را بسازیم. ما می خواهیم بهترین بازی PS3 را بسازیم و ما می خواهیم بهترین بازی Xbox 360 را بسازیم.
VG: در مورد فریم ریت بازی، به نظرتان كدام پلتفرم بهتر كار می كند؟
کاماریلو: هر دو. ما دو تیم قوی داریم كه بی وقفه روی X360 و PS3 كار می كنند و همیشه با هم در رقابت هستند. مثلا در هفته ای نسخه PS3 بهتر است و تیم X360 دوباره مشغول به كار می شود و گرافیك و گیم پلی بهتری را خلق می كند. ولی در آخر كاملا شبیه به هم خواهند بود، اما این رقابت باعث می شود خیلی پیشرفت داشته باشیم.
VG: در مورد برهه زمانی بازی، آیا با یك عنوانی كه در آینده اتفاق می افتد رو به رو هستیم؟
کاماریلو: هر بازی، فضا و سبك خود را دارد. من از وقتی سه یا چهار سالم بود بازی می كردم و تمام بازی ها را دوست دارم. ما آینده نگر بودیم و تكنولوژی را واسطه آن قرار دادیم. بازی بیشتر تم نظامی دارد و در فضا اتفاق نمی افتد، البته ما Aliensهایی داریم، ولی همه چیز مربوط به آن ها نیست.
VG: به نظر بازی داستان قوی ای دارد. كار با یك نویسنده خارج از استودیو چطور است؟ چطور ایده های او را وارد بازی می كنید؟
کاماریلو: كار با ریچارد فوق العاده است. او جزوی از تیم ما است و شبیه به هیچ یك از كسانی كه كار كردم، نیست. او به استودیو می آید و انگار نصفی از زندگی خود را اینجا در فرانکفورت سپری می كند. او انرژی فوق العاده ای دارد و آن را به همه منتقل می كند. ایده های او فوق العاده هستند و ما واقعا خوشحالیم كه با او كار می كنیم.
کد:
http://www.pardisgame.net/story-363-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%84%D9%88-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%83%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-Crysis-2.html
10 بازی برتر سبک RPG این نسل تا به الان
10 بازی برتر سبک RPG این نسل تا به الان
این مطلبی رو اتفاقی توی یه سایت دیدم که شاید خیلی هم سایت معروفی نبود ولی به دلیل اینکه انتخاب های خیلی خوبی داشت تصمیم گرفتم اونو بذارم. از این بازی ها حداقل 6 تا از اونو شاید هر کسی که به سبک نقش آفرینی علاقه داره می خواست انتخاب کنه اینارو انتخاب می کرد. 4 بازی اول و خصوصا بازی اول که به نظرم خیلی درست انتخاب شدن و کاملا حقشون بوده.شاید توی این لیست چند تا بازی خالی باشن ولی در کل لیست خیلی کاملی هستش. نکته مهم این هست که لیست مربوط به بازی برتر سبک نقش آفرینی در این نسل هست و مربوط به تاریخ بازی های این سبک نیست.
نویسنده این مطلب هم اولش اشاره کرده که سبک مورد علاقه او RPG هست و همین طور که گفته براش غربی یا شرقی بودن اون فرقی نداره.
10- Tales of Vesperia
Tales of Symphonia که برای Gamecube و PS2(فقط در ژاپن) منتشر شده بود جزو بازی های داستانی مورد علاقه من بود تا ورود بازی مورد علاقه من در این سری یعنی Tales of Vesperia که در سال 2008 برای Xbox 360 منتشر شده بود. شخصیت اصلی بازی Yuri Lowell بود و دیگر همراهان او در داستان بازی سرگم کننده٬بامزه وهیجان انگیز بودند.
دارندگان PS3 به زودی شانس بازی کردن این بازی را در آن سال پیدا کردند که این به این معنی بود که گیمرهای بیشتری از این بازی بزرگ در سبک RPG لذت خواهند برد.
9- Final Fantasy 7: Crisis Core
این یک قسمت ابتدایی برای محبوب تر شدن بازی Final Fantasy 7 یکی از بهترین بازی های PSP هست.تعداد زیاد کارکترهای مورد علاقه ما از Final Fantasy 7 نمایشی در بازی با تعداد کارکترهای بسبار بزرگ و جدید به وجود آورد. Crisis Core یک برگشت داستان بزرگ از یکی از بهترین RPG هایی که تا حالا ساخته شده را بیان می کرد.بازی soundtrack عالی٬سیستم جنگ جالب و یکی از احساساتی ترین پایان بازی که تا حالا دیده اید را داشت.
8- Fable 2
درسته. موافقم که Peter Molyneux همیشه قبل از اینکه بازی ها او منتشر شوند تبلیغات بیش از حد و اغراق آمیز می کند. اما شما نمی توانید از این واقعیت چشم پوشی کنید که او همیشه خواستار نوآوری هست. آیا او همیشه در نوآروی به وجود آوردن در صنعت بازی موفق شده؟ نه اما گاهی اوقات موفق شده. چیزی که Fable 2 را از دیگر بازی ها جدا می کنه چگونگی دست یافتنی آن و تعداد بسیار بزرگی از چیزهایی که می توانید در بازی انجام دهید٬هست . این بازی یک RPG است با برخی عناصر گیم پلی گرفته شده از بازی های Sandbox ٬ برخی عناصر گیم پلی گرفته شده از بازی های ماجرایی و برخی از عناصر گیم پلی که هرگز در دیگر بازی ها وجود نداشتند.
7-Valkyria Chronicles
بازی احساسی از شرکت Sega که کم مورد قدردانی قرار گفته است و می خواهم بپرسم از گیمرها که چرا آنها این بازی را نخریده اند؟ توسعه دهندگان این بازی یک قطعه هنری خلق کرده اند.گاهی اوقات که در حال بازی کردن این بازی بودم به وسیله طراحی هنرمندانه شگفت انگیر و خط داستان بزرگ بازی شوکه می شدم.همچنین این بازی یک سیستم جنگ بی نظیر داشت که استراتژی سنتی را با نبرد آزاد در هم آمیخته بود.
6-Lost Odyssey
Lost Odyssey به نظر من یکی از دست کم گرفته ترین بازی های این نسل هست . داستان Kaim فنا ناپذیر و همراهان او یکی از احساسی ترین و جذب کننده ترین داستانهایی که من تا حالا در بازی های ویدوئیی دیدم٬ است.
بازی سیستم جنگ نوبتی٬گرافیک عظیم و سبک هنرمندانه و یکی از بهترین soundtrack ها ساخته شده توسط Nobuo Uematsu را داشت. اگر شما می خواهید یک بازی RPG بزرگ بازی کنید Lost Odyssey را به طور یقین باید تهیه کنید.
5- Demon’s Souls
این بازی یک سورپرایز بسیار بزرگ برای RPG گیمرها بود.برخی گیمرها به این بازی شک داشتند وقتی که Famitsu به این بازی امتیاز 29 از 40 داد. اما خدا را شکر بازی بهتر از اون چیزی که اعتقاد داشتیم از کار در آمد. این بازی خیلی سخت است.در واقع این بازی یکی از چالش برانگیزترین بازی هایی بود که من تا حالا بازی کردم. این شبیه بازی Ninja Gaide بازی های نقش آفرینی هست. همچنین بازی تعداد زیادی از خصوصیات آنلاین ابداعی که تا حالا در یک بازی RPG دیده شده را داشت. اگر شما عاشق سبک RPG هستید و یک PS3 دارید نباید این بازی را از دست بدهید.
4- Fall Out 3
توسعه دهندگان در Bethesda می دانستند چه طور بازیی بسازند که با ساعت های بیشماری از گیم پلی پر شود. این بازی RPG وابسه به آخر دنیا هر چیزی که فن های سری این بازی به آن امیدوار بودند را داشت.بازی مبارزات بی رحم ٬اتمسفر بسیار بزرگ٬ماموریت اصلی طولانی٬تعداد زیادی از ماموریت های فرعی٬عناصر RPG عمیق و ... را داشت. Fall Out 3فقط یکی از بهترین بازی های نقش آفرینی این نسل نیست بلکه یکی از بهترین بازی هایی است که تا به الان ساخته شده.
3-The Elder Scrolls IV: Oblivion
این یکی از بزرگترین و عمیق ترین بازی هایی نقش آفرینی است که تا حالا بازی کردم. این اولین بازی نقش آفرینی اول شخص به این بزرگی هست که خودتان را در حالت گیج کننده ای در ماموریت اصلی پیدا می کنید به دلیل چشم انداز زیبا این بازی و تعداد زیادی از کارهایی که در یک بازی می توانید انجام دهید. این بازی دارای یک ماموریت اصلی طولانی وسرگرم کننده٬خصوصیات بصری زیبا٬مبارزات عمیق و سازگار٬ soundtrack عظیم و بیش از 100 ساعت گیم پلی است. این بازی یک رویا است که درست برای گیمرهای سبک نقش آفرینی رسید.
2- Mass Effect 2
این خیلی سخت بود برای من انتخاب بین Mass Effect 2 و اولین شماره از بازی سه گانه این شرکت. من داستان اصلی اولین شماره بازی را بیشتر از دنباله داستان دوست داشتم. اما در همان موقع پیشرفت های Mass Effect 2 در مقایسه با نسخه اصلی بازی خیلی زیاد بود. بهتر بودن پیشرفت کارکتر٬ جلوه های بصری بهبود یافته٬تجربه روان تر و تجربه ای بی نظیر که شما به وسیله وارد کردن سیو های اولین شماره بازی تعدادی چیزهایی که قبلا آن را در شماره اول انجام داده اید درMass Effect 2 تاثیر گذار است.
1- Dragon Age: Origins
هنگامی که بهترین جلوه های بصری را نداریم Dragon Age: Origins بعضی RPG ها را شرمنده کرد. پیچیدگی انتخاب های اخلاقی که برای شما در بازی خلق می شود٬ تنها یکی از دلایلی هست که چرا این بازی یک از بهترین RPG هایی است که تا حالا ساخته شده. گاهی اوقات وقتی که در حال بازی کردن Dragon Age: Origins بودم٬ برای 5 دقیقه(گاهی اوقات بیشتر) کنترل بازی را متوقف می کردم و از انتخاب اخلاقی که می خواستم مطابق با جریان در بازی انتخاب کنم متعجب می شدم. بازی همچنین شامل سیستم مبارزه ای عظیم٬ کارکترهای عالی٬ اختیارات مناسب شگفت انگیر و ماموریت اصلی بسیار طولانی است و شما خواهید دید که چرا Bioware سلطان این ژانر است.
منبع:
کد:
http://www.vgarabia.com/2010/02/09/top-10-best-rpgs-of-this-generation-so-far/
Dead Space 2 ترسناک تر خواهد بود
Dead Space 2 ترسناک تر خواهد بود
تریلر بازی Dead Space 2
کد:
http://ps3movies.ign.com/ps3/video/article/108/1086624/deadspace2_trl_trailer_42810_qtlowwide.mov
آقای ریچ بریگز (Rich Briggs) یکی از دست اندرکاران استودیوی Visceral و از سازندگان Dead Space 2 اعلام کرد که این بازی نقشه های بسیار ترسناکی برای بازیکنان به همراه دارد. او گفت "من در نسخه اول شاهد این بودم که خیلی از بازیکنان این عنوان را بازی نکردند و یا دوباره بازی نکردند و دلیل آن هم این بود که به نظر آن ها بازی و صداهایی که در آن شنیده می شوند بسیار ترسناک بوده اند و آن ها دوست ندارند که بترسند". البته قصد ما این نیست که مردم الکی بترسند. بلکه ما سعی داریم که مردم با جو بازی ارتباط برقرار کنند و آن وقت است که ما کم کم ترس را در بازی قرار می دهیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]