ظاهرا مربوط به اپدیت قدیمیشه، و کلی گشتم همه لینک هاش پاک شده بود! ظاهرا ایرانسل جلوشو گرفتنقل قول:
حالا اگه شما هم اطلاعات بروز تری گرفتی، اینجا اعلام کن
Printable View
ظاهرا مربوط به اپدیت قدیمیشه، و کلی گشتم همه لینک هاش پاک شده بود! ظاهرا ایرانسل جلوشو گرفتنقل قول:
حالا اگه شما هم اطلاعات بروز تری گرفتی، اینجا اعلام کن
چرا انلاک میشهنقل قول:
ورژن ۱۹۲ و ۱۹۵ انلاک میشن
معمولا اگه مودم رو نو بخرین ورژن ۱۹۲ روش هست که براحتی و البته با کمی حوصله انلاک میشه
ادرسی که باید پینگ بشه رو بفرستید واستون تست کنم
اکه تصمیم به خرید i60 و انلاک دارین به این نکته توجه کنید که بعد از گذاشتن سیم کارت روی مودم سریعا به ۱۹۶ انلاک میشه و فرایند انلاک دشوارتر
بس باید قبل از اینکه سیم کارت بزارم اون رو آنلاک کنم درسته؟ قیمت این مودم به صورت آنلاک (همون هواوی) چنده و اگه زیاد تفاوت نداره مستقیم همون اصلی رو بخرم و آنلاک نکنمنقل قول:
آدرس خدمت شما:
eu.ss.btc.com
ممنون
راستی اینکه میگن این مودم زیاد روی 4.5 نمیره و همش میره روی 4 چقد صحیحه؟ چون من با توجه به تحقیقات فک می کنم بهترین مودم در این رنجه اما این مورد یکم منو به شک انداخت
سلام
تخفیف چند تومنی هست ؟
نقل قول:من رفتم تا مرحله آخر سفارش و ورود کد تخفیف. فقط 20 هزار تومن! :n09:نقل قول:
دوستان سلام،
با ماهان نت تا حالا كار كرديد؟ , انواع خدمات اينترنتي را ارائه ميدهمنجمله.TD lte
ميگه اگر سرعت زير 10 مگ باشه نميفروشه. كارشناس ميفرستن قبلش.
بنظر شما 50 گيگ يكماهه 91700 تومن ارزش داره؟ با توجه به تضميني كه ميده.
سلامنقل قول:
صفحه آموزشی دارید؟
خیلی جالبه، من گزینه آپدیت رو خاموش کرده بودم اما بازم اپدیت کرد!
چند روز پیش ، یه بسته شبانه تست گرفتم ببینم که موقع دانلود، همچنان فایل ها رو خراب میکنه یا نه، منو مودم عوض شد پس یعنی آپدیت کرده
خوب الان ین مودم قابل انلاک هست؟ اگه هست، چطور؟ ممنون
این اپراتور برای پوشش نسل 4 ثابت قبلا از تجهیزات مبین نت استفاده میکرد ولی الان ظاهرا از همراه اول استفاده میکنه .خودش توی تعرفه هاش حداقل سرعت رو 1 مگ و 2 مگ ذکر کرده پس خیلی به حرف شرکت اعتماد نکنید چون بعدا سرعتتون کم شد زیر بار نمیرن.قیمت بسته های ایرانسل به نظر ارزان تر میاد.نقل قول:
دقیقانقل قول:
باید قبل از کذاشتن سیم کارت اقدام به انلاک کنید
گفتنی هست که فقط در اخرین ورژن یعنی ۱۹۶ امکان فعال سازی تجمیع یا ca یا همون پلاس فعال شده و در ورژن قدیمی این امکان مهیا نیست
پینگ ۱۷۰ میانگین
۴.۵ جی ارتباط مستقیمی با تجهیزات نصب شده در منطقه داره
قیمت نسخه انلاک اصلی حدود ۸۰۰ تا ۱ میلیون تومان هست
بعضی از فروشنده ها اقدام به انلاک این مودم و همینطور پاک کردن ارم ایرانسل یا مبین نت از روی مودم میکنن و مودم انلاک شده رو با قیمت نزدیک به ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان با عنوان نسخه انلاک اصلی بفروش میرسانند
بنظر منم این مودم یکی از بهترین انتخاب ها در رنج قیمت خودش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]