منظورم حذف اول ترم بودنقل قول:
بله درسته خذف اظطراری بشه همنیاز میشه ...
Printable View
منظورم حذف اول ترم بودنقل قول:
بله درسته خذف اظطراری بشه همنیاز میشه ...
دوستان من دانشجوی ترم یک دانشگاه ازاد هستم اما به رشته ای که میخونم علاقه ندارم. درضمن مسیر دانشگاه هم دور هست . کنکور علمی کاربردی دادم قبول هم شدم اما چون ازاد کارشناسی بودم و علمی کاربردی کاردانی بود نظام وظیفه مرخصی تحصیلی رو اجازه نداد بره برای علمی کاربردی.
حالا من موندم برم سربازی یا برم این ترم رو مرخصی بگیرم و امسال دوباره نکور بدم.
اگه برم سربازی میتونم برای اگه کنکور قبول شدم برم دانشگاه ؟(من یک بار مرخصی تحصیلی گرفتم)
میگم این حذف اظطراری چجوریاست؟
من سر آئین زندگی غیبت زیاد داشتم درسشم به نظر خیلی حجیم میاد گفتم بد نباشه بزنم حذفش کنم قبل از اینکه خودش حذفم کنه :دی
اگه خودش واسه غیبتا حذفم کنه فرقش چیه؟
بله اون مدت که اول ترم برا حذف و اضافه میزارن اگه کسی درسی رو حذف کنه همنیاز دورسی که پیشنیازشون هست نمیشه
خب الان که آخر ترمهنقل قول:
بله اون مدت که اول ترم برا حذف و اضافه میزارن اگه کسی درسی رو حذف کنه همنیاز دورسی که پیشنیازشون هست نمیشه
من حذدف اظطرارای رو گفتم که آخر ترم می کنن
:20:
خب البته غیبت سر جلسه معدلو میاره پایین مگه نه؟نقل قول:
نقل قول:
از واحد داشگاهیتون سوال کنید
ول احتمالا وقتش تموم شده.......
کسی نظری نداره؟؟؟نقل قول:
سلام
رشته دانشگاهیتون چیه کمی توضیح بدبد
.
بستگی به اراده و دانش خودتون داره.
اگر این پتانسیل را در خودتون میبنین که با یک سال خوندن جایی ایده آل و رشته ای خوب قبول شین، چرا که نه؟
من خودم یکسال موندم و حاضر نشدم برم شهرستان، تونستم رشته مورد علاقه ام و در دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم.
سلام دوستان عزیز ... خسته نباشید...دوستان می خواستم ببینم کسی که الان 1 درس افتاده داره و ماه بعد امتحان اون درس رو داره و در حال حاظر قادر به دریافت کد سوابق تحصیلی نیست...می خواستم بدونم برای ثبت نام کنکور آزاد باید چه کار کرد؟؟
آیا باید به عنوان خودآزماییی ثبت نام کرد یا نه مثل کنکور سراسری زمان ثبت نام مجدد در اسفند ماه داره؟؟؟خواهشا جواب بدید ...خیلی ضروریه