با سرعت نور دارم لول آپ میکنم دیروز صبح 10.5 بودم الان نزدیک 13 شدم (بدون کوئست)
راستش رو بخواین یه چندتا عمله و بنا لول بالا پیدا کردم خفن Exp میدن . یک حالی مییییییده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سرعت نور دارم لول آپ میکنم دیروز صبح 10.5 بودم الان نزدیک 13 شدم (بدون کوئست)
راستش رو بخواین یه چندتا عمله و بنا لول بالا پیدا کردم خفن Exp میدن . یک حالی مییییییده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمله هاي بيچاره!!!نقل قول:
راستش رو بخواین یه چندتا عمله و بنا لول بالا پیدا کردم خفن exp میدن . یک حالی مییییییده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگن اينايي كه باهاشون دوئل مي كني عضو شهر خفني كه نيست؟نقل قول:
راستش رو بخواین یه چندتا عمله و بنا لول بالا پیدا کردم خفن exp میدن . یک حالی مییییییده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صاحابش ميادا...
خلاف قوانین ژنو عمل می کنی :33:نقل قول:
راستش رو بخواین یه چندتا عمله و بنا لول بالا پیدا کردم خفن exp میدن . یک حالی مییییییده
نه بابا تجربه بسیار تلخی در این مورد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شهر این بنا های عزیز بیشتر از 2 ساعت با شهر ما فاصله بعد یه سرباز هم دارن که بدبخت تر از خودشونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه هم سریع میریم هتل که نتونن بهم تجاوز کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دوئل که چسبید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت داشته باشید که لولم 14 بود و لول دوئلم 17 و یه لول گرفتم بعد از دوئل :27::27:
من اول بازي تو trade گير آوردم اما خيلي شانسيه:)نقل قول:
قوانین ژنو چیه بابا ؟نقل قول:
عكسش كه نمياد!نقل قول:
یه دوئل که چسبید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت داشته باشید که لولم 14 بود و لول دوئلم 17 و یه لول گرفتم بعد از دوئل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا آپ كني بهتره:
کد:http://up.--------.com/
عکسش که میاد
مگه چیزک شکن نداری ؟