من با 128 آرت با تورنت فيلم سينمايي دانلود مي كنم حدود 12 ساعت طول مي كشه ! چون تورنت نوسان سرعت داره.نقل قول:
حدود 727 دقيقه 12 ساعت و خورده اي
البته با 128 آرت 9 ساعت و خورده اي.
Printable View
من با 128 آرت با تورنت فيلم سينمايي دانلود مي كنم حدود 12 ساعت طول مي كشه ! چون تورنت نوسان سرعت داره.نقل قول:
حدود 727 دقيقه 12 ساعت و خورده اي
البته با 128 آرت 9 ساعت و خورده اي.
تورنت خوبیش اینه که هرچقدر هم قطعی داشته باشی، بالاخره دانلود میشه. به نظر من میارزهنقل قول:
کدوم تورنت ؟ آدرس میدید ؟
برای من اکثر تورنت ها فیل شدند !
نه من فقط یه کم مخابرات برامون مشکل داشت که اونم حل شده ... با پشتیبانی صحبت کردی ؟؟؟ ایرادت عجیبه و 100% سراسری نیست ... مشکل فقط ماله خودته ...نقل قول:
اینها رو من استفاده میکنمنقل قول:
Torrentz.com که خودش سایتهای دیگر رو Index میکنه
Mininova
Isohunt
The Pirate Bay بندگان خدا رو دادگاهی و محکوم کردن (فعلا که سایتشون بازه)
اونوقت اینا سرعتشون چطوره؟
پورتاشون که بسته نیست؟
ببین Hellbrain جان،نقل قول:
این سایتها فقط فایل تورنت رو ذخیره کردن. این فایل حاوی اطلاعاتیه که برنامهٔ دریافت، از طریق اون اطلاعات اقدام به دانلود فایلهای اصلی میکنه (از کامپیوتر کاربرهایی مثل خودمون و البته با اینترنتهای معمولا نامحدود و سریع :46:)
پس این سایتها در روند اصلی دانلود هیچ دخالتی ندارند.
مسئله پورت هم ربطی به این سایتها نداره. پورت یک عدد کاملا قراردادیه که شما توسط برنامه دریافت تورنت تعیین میکنی تا کامپیوترِ کاربرهای دیگه از اون طریق به کامپیوتر شما وصل بشن. بعضی از پورتهای ورودی خاص توسط شاتل بسته شده. اگه از اعداد به اندازهٔ کافی بزرگ (مثلا ۵ رقمی) استفاده کنی، نباید مشکلی پیش بیاد.
یه مسئله دیگه هم هست به نام Port Forwarding : برای مواقعیه که مودمت در وضعیت PPPoE به شاتل وصل باشه. باید مودم تنظیم بشه که مثلا اطلاعت فلان پورت ورودی رو منتقل کنه به همون پورت از یکی از کامپیوترهای متصل به مودم (حتی اگه جمعا یه کامپیوتر به مودم وصل باشه)
درصورتی که مودم خودش اتصال PPPoE رو برقرار کنه (بر خلاف حالت Bridge) و Port Forwarding به درستی تنظیم نشده باشه، شما با پیغام خطا مواجه میشید (مشابه حالتی که پورت بسته باشه)
پس باید
۱- پورت انتخابی جزو پورتهای ممنوعهٔ شاتل نباشه
۲- درصورت لزوم، Port Forwarding به درستی تنظیم بشه.
نامردا تو کل ایرن درست آمدن میلان ما را فیبر نوری کردن :2::2::2:امیدوارم شما به این بلای :2:گرفتار نشیننقل قول:
رفتم مخابرات گفت 1 هفته ای نصب می کنیم اما فقط 128 کیلو :41:دوباره رفتم پیش این دوستان ما شاتلی گفت آشن داره امکان داره بتونه 512 کیلو هم نصب کنه دعا کنید که درست بشه:42::42::42::42::42:
آخه یکی نیست بگه نونتون کم بود آبتون کم بود فیبر نوری تون دیگه چه بود
:19:ایشالا که حل میشه، نگران نباش. ولی خداییش این فیبر نوری شدن هم داستانی شده. اونطور که شنیدم قراره همه مراکز مخابراتی فیبر نوری بشن، اونوقت تکلیف این isp ها چی میشه؟! میرن خروس قندی میفروشن؟؟!نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که اگه سرعت فیبر نوری هم خوب باشه بدیش اینه که بازم بر حسب زمان حساب میشه نه حجم!!!
شما فکرشو بکن برای دانلود یه فیلم 700 مگی باید 12 ساعت کانکت باشی(اگه 128 واقعی باشه و 16 کیلوبایت در ثانیه دانلود بده!)، ساعتی 250 هم که باشه اینطوری هزینه ش از دوتا دی وی دی اوریجینال هم گرونتره! تازه اشغالی خط رو بگو!!! واویلا!
آقا ما فیبر نوری نخوایم کی رو باید ببینیم؟؟!19::19::19:
اون موقع ISP ها هم تجهيزاتش رو ميارن كه بشه ADSL رو فيبر نوري داد. :31: الآن تو خارج مگه رو فيبر نوري ADSL نميدن؟ چرا ميدن چون تجهيزاتش رو دارن.نقل قول: