بله دقیقا زیر ساخت ارومیه خیلی مشکل داره!
باید با واحد فروش ارومیه حرف بزنم نه تبریز برای اینکه بدونم سرعت پورت 1 مگ چند هست!
Printable View
بله دقیقا زیر ساخت ارومیه خیلی مشکل داره!
باید با واحد فروش ارومیه حرف بزنم نه تبریز برای اینکه بدونم سرعت پورت 1 مگ چند هست!
من تعجب میکنم شما آی اس پس های مهاباد رو اصلا حساب میکنی ؟!!!! من از وقتی تو مهاباد اینترنت وجود داشته کانکت بودم . با همه شرکت ها . با هر نوع اینترنتی ولی این شرکتا مخصوصا عصر ارتباطات بدجوری تیغم زدن . از همشون متنفرم . سیروان هم که پارسال آب پاکیو ریخت رو دستمون . به جرم استفاده نکرده از 3 ماه اینترنت متهممون کرد !
در مورد پارس هم باید بگم که من خیلی دنبال این جور مسایل آی اس پی و اینا بودم . تقریبا همشونو کامل میشناسم . پارس برای بعضی جاها سرعت انلود خیلی خوبی میده . ولی پینگش از همه ایران افتضاح تره . جدیدا سرعتش هم معروف شده !!!!!
ایکاش صبانت یا پیشگامان داشتیم . فعلا این 2 تا عالین . اگر یادتون باشه همین پارسال عصر ارتباطات میگفت که نماینده پیشگامان هست ! راست و دروغش پای خودش. 64 کیلو رو میداد 30 تومن در ماه !!! جالبه نه ؟ الانم تو سایتش زده نماینده فن اوا ! فعلا که اینطوری داره کلاه برداری میکنه . چون فناوا اصلا نمایندگی نداره تو مهاباد .
راستی واسه شاتل هم الان یادم اومد که من چند روز پیش میل زدم بهشون گفتن فعلا واسه این استان برنامه نداریم . الان اولویتمون کهکیلویه هست ! واقعا که ؟!!!! حالا من نمیدونم شما چطور این اخبار رو دارین ولی خبرای خوبی هستن . کلا رقابت شرکتا به نفع مردمه
این مسیر رو هم با adsl ماکسنت گرفتم. قبلی رو با وایرلس گرفته بودم.
میتونید ببینید که مسیر ماکسنت هم از فرانکفورت تامین میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........
بنده خودم از اولین مشترکین عصر بودم. تازه وقتی که adsl اومد من گرفتم تعدادمون 10 نفر هم نمیشد توی کل شهر!!نقل قول:
من تعجب میکنم شما آی اس پس های مهاباد رو اصلا حساب میکنی ؟!!!! من از وقتی تو مهاباد اینترنت وجود داشته کانکت بودم . با همه شرکت ها . با هر نوع اینترنتی ولی این شرکتا مخصوصا عصر ارتباطات بدجوری تیغم زدن . از همشون متنفرم . سیروان هم که پارسال آب پاکیو ریخت رو دستمون . به جرم استفاده نکرده از 3 ماه اینترنت متهممون کرد !
منم میدونم دزد هستن این برادران یوسفیان ولی اونها هم از موقعیت شعر سوء استفاده کردن.
توی شهر ما اون زمان رقیبی نداشتن و تا تونستن مردمو تیغ زدن.
درضمن اونها نماینده هیچ شرکتی نیستن! نمیانده یک شرکت یودن با اینکه خودت isp باشی و پهنای باندتو از یک شرکت بخری فرق داره!
مثلا در مهاباد شرکت تکپرداز سیستم نماینده ماکسنت هست! نماینده اینکه تابع شرکت فوق خودش هست.
تکپرداز از خودش هیچ توانایی نداره! هر تصمیمی ماکسنت بگیره میتونه اجرا کنه.
اما isp خودش هست و خودش! پهنای باند رو یا از زیر ساخت میگیرن یا از شرکت های pop
پس با هر قیمتی بخوان میتونن سرویس هاشونو اراده بدن و هیچکس نمیتونه اعتراض کنه متاسقانه!
البته الانم مثل قدیم نموندن! الان سرویس 512 رو با قیمت 15 تومن میدن فکر کنم.
پارس برای گیمر ها یه کابوسه در این شکی نیست! چون پینگشون بالاست.نقل قول:
در مورد پارس هم باید بگم که من خیلی دنبال این جور مسایل آی اس پی و اینا بودم . تقریبا همشونو کامل میشناسم . پارس برای بعضی جاها سرعت انلود خیلی خوبی میده . ولی پینگش از همه ایران افتضاح تره . جدیدا سرعتش هم معروف شده !!!!!
اما سرعت خوبی دارن و کسی نمیتونه منکر این بشه! هیچ شرکتی در ایران به اندازه پارس مشتری نداره! حدود یک پنجم کل پهنای باند کشور رو هم در اختیار داره. به راحتی به همه سرعت 1 تا 5 مگ رو میده!
صبارو یکی از بهترین ها میدونم! واقعا عالیه!نقل قول:
ایکاش صبانت یا پیشگامان داشتیم . فعلا این 2 تا عالین . اگر یادتون باشه همین پارسال عصر ارتباطات میگفت که نماینده پیشگامان هست ! راست و دروغش پای خودش. 64 کیلو رو میداد 30 تومن در ماه !!! جالبه نه ؟ الانم تو سایتش زده نماینده فن اوا ! فعلا که اینطوری داره کلاه برداری میکنه . چون فناوا اصلا نمایندگی نداره تو مهاباد .
اما پیشگامان کویر یزد به هیچ وجه! حتی خود یزدی ها هم ازش راضی نیستن!
هم شاتل و هم پارس در مهاباد نماینگیشو گرفته و منتظر کارهای مخابرات و... هستن! اینو مطمئن باشین.نقل قول:
راستی واسه شاتل هم الان یادم اومد که من چند روز پیش میل زدم بهشون گفتن فعلا واسه این استان برنامه نداریم . الان اولویتمون کهکیلویه هست ! واقعا که ؟!!!! حالا من نمیدونم شما چطور این اخبار رو دارین ولی خبرای خوبی هستن . کلا رقابت شرکتا به نفع مردمه
من 2 استفاده از نت میکنم . اولیش که گیم آنلاین هست ( کانتر مخصوصا ) که طبیعتا پینگ مهمترین چیزه . که صبانت فوقالعادس . تمام کسایی که صبانت دارن پینگشون زیر 20 بوده واسه ایران . دومین استفادمم دانلود هست . هرچی بیاد دان میکنم . مخصوصا فیلم و سریال و بازی . حالا نمیدونم پینگ رو ترجیح بدم یا سرعت دانلود رو !!!!نقل قول:
پارس برای گیمر ها یه کابوسه در این شکی نیست! چون پینگشون بالاست.
اما سرعت خوبی دارن و کسی نمیتونه منکر این بشه! هیچ شرکتی در ایران به اندازه پارس مشتری نداره! حدود یک پنجم کل پهنای باند کشور رو هم در اختیار داره. به راحتی به همه سرعت 1 تا 5 مگ رو میده!
من یکی از دوستام پیشگامان گرفته . 1 مگ گرفته براش 2 مگ بستن سرعت دانلود 240 ! پینگ هم زیر 40 ! در ماه 17ت گویا خیلی از قدیم بهتر شده.نقل قول:
صبارو یکی از بهترین ها میدونم! واقعا عالیه!
اما پیشگامان کویر یزد به هیچ وجه! حتی خود یزدی ها هم ازش راضی نیستن!
نه خودش به عنوان سرور پیشنهادی میارهنقل قول:
البته گاهی هم ایروان رو میراه
اینم تست امروز
128 نامحدود مکسنت
این دستور برای هر سروری ممکنه متفاوت باشه و صرف دیدن کلمه فرانکفورت چیز مهمی نیست.مثلا برای پابلیک دی ان اس گوگل برای من(ماکس نت) اول میره بریتانیا بعدش آمریکا.ولی برای لول تری(4.2.2.4) به فرانکفورت هم دیرکت میشه.نقل قول:
اوووووه! بسه بابا ول کنین این کانتر رو فسیل شده بخدا! :31:نقل قول:
من 2 استفاده از نت میکنم . اولیش که گیم آنلاین هست ( کانتر مخصوصا ) که طبیعتا پینگ مهمترین چیزه . که صبانت فوقالعادس . تمام کسایی که صبانت دارن پینگشون زیر 20 بوده واسه ایران . دومین استفادمم دانلود هست . هرچی بیاد دان میکنم . مخصوصا فیلم و سریال و بازی . حالا نمیدونم پینگ رو ترجیح بدم یا سرعت دانلود رو !!!!
تا اونجایی که من (حدود 2 ماه پیش) از کویر خبر داشتم وضعش خوب نبود!
میشه ip چندتا از اون سرورهایی رو که بچه های صبا باهاش پینگشون زیر 20 بوده رو برام بذاری اینجا؟ منم یه تستی باهاشون بزنم!
بعدشم متاسفانه یا باید خرمارو بخوایید یا خدا! سرویسی که پینگ کم و دانلود بالا داره فقط وفقط توی منطقه یک و دو تهران ارائه میشه!
قطعا فرق میکنه! شما یک سرور مثلا ژاپن رو پینگ کنید نباید فرانکفورت رو ببینید! بنده هم عرض کردم اگر این درگاه جدید احداث بشه پینگ با اروپا بالاخص آلمان بسیار کاهش خواهد یافت.نقل قول:
این دستور برای هر سروری ممکنه متفاوت باشه و صرف دیدن کلمه فرانکفورت چیز مهمی نیست.مثلا برای پابلیک دی ان اس گوگل برای من(ماکس نت) اول میره بریتانیا بعدش آمریکا.ولی برای لول تری(4.2.2.4) به فرانکفورت هم دیرکت میشه.
ترافیک من دوباره تموم شد
و بازهم از بحث ها عقب افتادم
منتظرم تا پس فردا شاتلم وصل بشه
تا پس فردا باید باید با این سرعت دیال اپ حال کنم:31:
به جای سرعت توی امضام:41::2::2::45::47:
والا سرورا که تو ویندوز پینگ نمیدن باید بری توی کانتر تست کنی.مثلا همین سرور نینی رو تست کن . ت 1 ماه پیش یکی از ماکسنتیا پینگش تو اون 30 بود . الان صبا گرفته (تبریز) پینگش زیر 20 !
10.7.95.212:27015
پ .ن : کانتر اتفاقا خفن ترین بازییه که دیدم . با وجود بازییای مثل Battlefield 2 , COD MW باز هم مخاطبای خاص خودشو داره .
شما هم حتما خوره دانلودی دیگه ؟ وگرنه واسه مدیریت وبسایت دایل آپم کافیه . من خودم با همین دایل آپ مهاباد چن سال انواع سایت گردوندم. ولی الان تو خط دنلودم . 13هم ماه دیگه باید تمدید کنم . موندم بین MAX-Nh128 و توربو 1024 . میترسم 5 گیگ توربو خیلی زود تموم بشه :41:
راستی اگه تونستی یه سر به Whatismyip بزن ببین آی پی تو واسه کجا نشون میده ؟
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
مکس نت تست الان ( 12 : 12 ) 14 خرداد
مکس نت 1 ماه پیش همین تعرفه و همین سرعت !